IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Глобал Маркетс

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Само от трейдър.бг си позволяват да пишат подобни глупости за нас.От както открихме фирмата, им взехме около 40% от клиентите им.

NYSERookie Като какъв работите при колегите от трейдъра?!

Коментар

• 'Всичко е напълно вярно от мненията, че в ГМ не може да се работи нормално!Почваме от там, че още отначалото те подвеждат с екзотична обява, отиваш там на първо интервю, посреща те прословутата рецепционистка секси парче.Вкарва те в гола стая и ти си казваш, че е фейс контрол след като те кани в друга стая...''Брей, професионална работа!''В следващата стая вече сте 3-ма кандидата и влиза и следващата прословута звезда ''нахакания чех'' и задава по 3 еднакви въпроса на всеки, след като получи отговорите става, излиза и казва ''ще се свържем с вас'' на развален български.На другия ден сте канени на ''обучение'' в 18,00.Явяваш се, същия чех с високо его и заучени фрази обяснява в кратки линий, че имаш ли клиент ще печелиш, нямаш ли клиент ще си седиш гладен с някакви си бонуси.Още тогава разбираш следното - тези хора работят само по предварително добре изработена заучена схема и с работниците си и с клиентите си.Тази схема и в двата случая е правно уредена разбира се и не им пука дали ще им минават проверки или не, затова са толкова смели, но в случая нас ни интересува схемата с работниците...Тази схема е следната - наемат постоянно нови хора, защото стари няма, няма защото няма пари, нама пари, защото не е нужно да дават след като някой е поработил 2 месеца вече е време да си ходи и да дойде нов на неговото място.Излизат с предтекста, че нямате клиент и затова не получавате повече пари (имам в предвид повече от 100-150 лева на месец), не подписвате трудов договор за да не се обвържат с вас в случай, че не носите доходност да не ви ''хранят залудо''.В случай, че случайно закачите клиент и предстои да взимате пари ви карат да си отворите ЕТ или ЕООД за да минава потока от пари през него, за да плащате вие данаците си.В този случай ако сте студент мисля, че имаше някакво гризване на дръвцето пак, но аз не съм и не мога да дам пояснения, проверете тези които се интересувате.За заплатата искам да се върна, която е преди да имате клиент мисля, че сега имало някакъв договор който подписвате (нещата се модернизират почват с договори), но този договор не е трудов и на всичкото отгоре според него нямате никакви права дори си плащате вие с ваши си пари данъците (не ти плащат данъците)...става въпрос за приблизително 400лв.Така до тук добре, но има една измама не финансова, не трудова дори не материална като цяло, а именно усешането, че си мишка, редови убитак, г-н Никой или както на всеки би му хрумнало да се определи ако поработи там...Вика ти се с пълен глас като на роб (унижение), телевизорите се усилват умишлено, за да си мислиш, че си на Wall Street (заблуда), и да искаш не можеш да излезеш почивка, защото трябва да довършиш задължителните работи преди това и след като ги свършиш ако излезнеш трябва да останеш след работа ти избираш (експлоатация) и всякъкви детайли от които ти се счернява животеца.Плюсове има само един - млади колеги, минусите са лоша локация, липса на свободно време през седмицата, никакво заплащате, няма къде да се обядва дори, лошо отношение, документално трудово сте си голички, промивка на мозъци (и на вас и на потенцялния клиент), Съветвам ви да отидете да видите и след като минете първия ден на ''обучение'' просто си спомнете какво сте чули за клиентите и потенц. клиенти и знайте, че и към вас отношението няма да е по различно...Надявам се да съм бил полезен вие направете избора.И забравих, аз работих там седмица и полувина преди 2 месеца който го интересува, предполагам би било от значение за някой, който мисли да се пробва.'

източник :http://www.bgrabotodatel.com/company...=3936&start=10

чакам юристката на фирмата да ме докладва на швеицарската финансова комисия , да ми прати интерпол да ме разследва и да тръгне да ме съди.
      Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Не забравяйте, че може да става въпрос и за рядък изотоп.
        Custodite sortem vestram

Коментар

• Абе защо въобще се занимавате с тия? Достатъчно е да пуснете името на фирмата в Гугъл и всичко става ясно.

Я по-добре Инвестора да заключва темата, но в последния постинг да пусне линк към ТАЗИ ТЕМА. Щото там им е мястото на тия.
          He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• http://www.bgrabotodatel.com/company.php?id_firm=3936

Коментар

• Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнение
              Mдам , и тея ще да са римски легионери
              Изисквания:
              поне средно образование (може и абсолвенти)

Ама моля ви от къде на къде с основно. Поне средно

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                Описание:

* действие на борсов посредник
                * консултаций
                * анализ на финансов пазар
                * връзка с клиенти
                * попълване на анкети

Mдам , и тея ще да са римски легионери

Коментар

• http://www.jobtiger.bg/info/jobs/gm/consultant/

Коментар

• Първоначално изпратено от proect Разгледай мнение
                    Не съм лице на фирмата, но ще сложа моя нестандартна снимка тук.
                    "Колежке" мнооого добре - 6 за подхода, ненавременен, но пък следващия път ще знаете как се прави.
                    Още една идея ... ний сме лесни, на вместо вмирисани кочоператори, може и е позволено повече "колежки" да сложите, завързващи леки инфантилни разговори, първоначално бягащи лекинко встрани от основния продукт, предоставяйки успоредно и мимолетна разтуха , например: "Здравейте казвам се Ели! Ох, откъде да започна? М-ммм, притеснявате ли се да говорите по някой теми (лека пауза), например инвестиции?", "Би ли ви притеснило да обсъдим някой възможности?", "В момента навярно ви хващам в неподходящ момент, (лека пауза, смирено) простете ?" и т.н.т ... някаква плахост трябва да се долови от ваша страна навлизайки в пространството ни, както и да поразпалите въображението ни - чували сте за ролевите игри..... а останалото го оставете на нас бабаитите.

Това е. Поздрави и успехи .... а тези крака, ако трудно си намирате кой да ги епилира, насреща съм.
                    Last edited by anonimen komardjia; 26.02.2012, 09:41.

Коментар

Спри се бе човеко, стига гавра. Ей напълни се форумът с всякви извратеняци , слагат си женски снимки и бълват щуротии. Какъв е смисълът на такиви проекти колеги? !
                      Last edited by Fiscalist; 26.02.2012, 02:49.
                      Custodite sortem vestram

Коментар

Благодаря ти , ако това действително си ти изглеждащ доста добре
                        кога ще пием нещо кафенце
                        Живей всеки ден така,все едно ти е последен,защото рано или късно ще се окажеш прав.

Коментар

• Първоначално изпратено от Big Bang Разгледай мнение
                          Според вас тази ю. консулт дали е готина аз си я представям с някво тясно костюмче и къса поличка, задължително с очилца

До Proect бихте ли си сложила ваша снимка на профила за да знаем лицето на тази прехвалена фирма

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                            След MON следва SAN
                            TUE

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                              Сега ще я уволнят и ще я вземеш налЕ
                              та и мен да попилее от реклама
                              Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                                верно не си много умна проект,
                                ако не се беше пънала със смехотворните си постове, темата вече щеше да е на 3-та страница и никой нямаше да я помни.
                                подсети шефовете да ти благодарят подобаващо за антирекламата, която им спретна
                                Сега ще я уволнят и ще я вземеш налЕ

Коментар

Working...
                                X