IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Глобал Маркетс

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от proect Разгледай мнение
    Уважаеми господине, аз не съм тук по задължение и да правя имидж на фирмата, още по-малко в безплатно интернет пространство...
    Просто давам яснота, защото има много заблуди относно нас като фирма, качества, потенциал и възможности които предлагаме! Не ми е приятно да се пишат глупости за нас, не е приятно и за нашите клиенти. Моля, ако е възможно темата да бъде закрита!
    Aма разбира се, така е най-лесно - като нещо не ни харесва айде да го закриеме . Не е ли по-лесно просто да престанете с телефонния тормоз ?

Коментар

• Първоначално изпратено от rado 42 Разгледай мнение
      Уважаема госпожо ,
      Вие наясно ли сте с какви хора комуникирате в момента ? Тези хора си изкарват парите с търговия на акции и валути - това , което Вашата компания ( би трябвало да ) се занимава . И не ми е ясно как точно на тях , дето са си патили от Вашия нагъл кол-център , сте решили да обяснявате колко сте добри. Ние не сме "таргет" за Вашата компания !! Тук има хора с месечен доход колкото годишната Ви заплата , заедно с бонусите и купоните за храна. Те правят това със собствени средства и не виждам как ще инвестират парите си в нещо , което Вие им предложите.
      Както се казва - "На краставичар - краставици!!"
      Вашата PR кампания е просто жалка и напълно неуместна точно в този форум. Ако са Ви назначили да бродите из форумите и да чистите имиджа на компанията - то знайте , че мисията Ви е невъзможна за момента !!
      Уважаеми господине, аз не съм тук по задължение и да правя имидж на фирмата, още по-малко в безплатно интернет пространство...
      Просто давам яснота, защото има много заблуди относно нас като фирма, качества, потенциал и възможности които предлагаме! Не ми е приятно да се пишат глупости за нас, не е приятно и за нашите клиенти. Моля, ако е възможно темата да бъде закрита!

Коментар

Винаги може да затворите телефона, и да се извините. Никой не ви дава право да убиждате хората които искат да ви направят богати. Типично българска черта.
        Аман от неграмотници, сега ще се убиждаме или оважаваме

Знаеш ли каква е разликата между Управител и Оправител:
        Оправител - човек, който оправя
        Управител-човек, който управлява

Коментар

• досега беше смешно и забавно започна обаче да става страшно и ТРАГИЧНО.

скъпа проект, по-добре спрете да се изказвате неподготвена.в желанието си да защитите компанията, която ви плаща заплата и причинихте много по-голяма вреда, дори и от досадниците дето звънят по телефона
          Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

Уважаеми господине, търгуваме и за наша сметка , управляваме и средства на клиенти.
            Заповядайте в нашите офиси и ще получите необходимата за вас информация, и ще се запознаете с нашите продукти, както и с новия ни фрайчайзинг продукт за наши партньори, които желаят да печелят от контактите си.
            Уважаема госпожо ,
            Вие наясно ли сте с какви хора комуникирате в момента ? Тези хора си изкарват парите с търговия на акции и валути - това , което Вашата компания ( би трябвало да ) се занимава . И не ми е ясно как точно на тях , дето са си патили от Вашия нагъл кол-център , сте решили да обяснявате колко сте добри. Ние не сме "таргет" за Вашата компания !! Тук има хора с месечен доход колкото годишната Ви заплата , заедно с бонусите и купоните за храна. Те правят това със собствени средства и не виждам как ще инвестират парите си в нещо , което Вие им предложите.
            Както се казва - "На краставичар - краставици!!"
            Вашата PR кампания е просто жалка и напълно неуместна точно в този форум. Ако са Ви назначили да бродите из форумите и да чистите имиджа на компанията - то знайте , че мисията Ви е невъзможна за момента !!

Коментар

Винаги може да затворите телефона, и да се извините. Никой не ви дава право да убиждате хората които искат да ви направят богати. Типично българска черта.
              Meнте фирма, с менте юристи, дето дори не могат да пишат грамотно - най-вероятно с купени дипломи

Коментар

Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Винаги може да затворите телефона, и да се извините. Никой не ви дава право да убиждате хората които искат да ви направят богати. Типично българска черта.

Коментар

Как може да си позволявате подобен език на публично място?
                    Засрамете се!
                    Aaa, гадно ли е като влиза без вазелинче ?
                    Както вие си позволявате да оказвате телефонен тормоз на хората, така и ние може да си позволяваме да ви разобличаваме в "безплатните форуми"

Коментар

• Първоначално изпратено от UNSS Разгледай мнение
                      Същите тъпи и нагли животни, като тебе се обаждат постоянно и ме тормозят
                      Как може да си позволявате подобен език на публично място?
                      Засрамете се!

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                        нашите служители са ангажирани да търгуват за успешната ликвидност на клиентите ни
                        таки ги търгуват, че клиентите сами се ликвидират от мъка

Коментар

Уважаеми господи, нашите служители са ангажирани да търгуват за успешната ликвидност на клиентите ни. При първа възможност, ще решим въпроса с тези котировки. Ние не сме информационен сайт, а фирма която търгува с клиентски портфейл.

маймун,
                          дамата без да те познава те е усетила с душата си

Коментар

Не е тук мястото да се хвалим, в безплатен форум Една бизнес среща на чаша кафе, само ще ви бъде от полза.
                            не виждам причина за подобна 'бизнес' среща. не можете да ме впечатлите с нищо. моите сметки са в брокери извън БГ от години. а да ми управляват активите нямам интерес.
                            остава твърдениоето обаче , че сте най-големите, което остана да виси недоказано в 'безплатен форум'

Коментар

Уважаеми господине, търгуваме и за наша сметка , управляваме и средства на клиенти.
                              Заповядайте в нашите офиси и ще получите необходимата за вас информация, и ще се запознаете с нашите продукти, както и с новия ни фрайчайзинг продукт за наши партньори, които желаят да печелят от контактите си.
                              Същите тъпи и нагли животни, като тебе се обаждат постоянно и ме тормозят

Коментар

Не е тук мястото да се хвалим, в безплатен форум Една бизнес среща на чаша кафе, само ще ви бъде от полза.
                                Руки, тая такава ликвидност ще ти даде, че няма да можеш да я носиш

Коментар

Working...
                                X