IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Глобал Маркетс

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от proect Разгледай мнение
    Нашите прогнози и анализи може да ги намерите и в реномираните медийни издания.
    http://www.globalmarkets.bg/%D0%9C%D...1%81-2-41.html

Мисля че темата се изчерпа. Трима може би леко пийнали човека пишат колко са велики, и колко сме зле, но без нито едно доказателство. Това за мен е загуба на време, който иска да правим бизнес, има сигурно начини за това. Нашите елитни финансисти винаги са на разположение в офисите ни и очакват Вашите адекватни въпроси за настоящия растеж на банковите ви сметки.
    Болна амбиция и черен PR !! Не знам кой ще е този , дето ще ви стане клиент след това мнение !!!

Коментар

Темата уронва престижа ни, без да е сигурно дали наш консултант е провел телефонното обаждане, а вие ако прочетете отговорите ми, ще сте наясно защо не сте запознат с нашата дейност.
      Запознат съм , запознат съм ! Ако не бяхте ми размазали телефона с безумни предложения нямаше да се намесвам !
      Темата е открита вчера около 13.00 , Вие се появихте днес по същото време. Нито преди , нито след Вашата поява има поне едно положително мнение за "Глобалмаркет" ! Та със или без Вас - все тая. Вашите защитни пледоарии с нищо не промениха мнението на колегите ! Дори точно обратното ! Та пак да попитам - трябва ли да продължавате да ставате за смях ??

Коментар

• Нашите прогнози и анализи може да ги намерите и в реномираните медийни издания.
        http://www.globalmarkets.bg/%D0%9C%D...1%81-2-41.html

Мисля че темата се изчерпа. Трима може би леко пийнали човека пишат колко са велики, и колко сме зле, но без нито едно доказателство. Това за мен е загуба на време, който иска да правим бизнес, има сигурно начини за това. Нашите елитни финансисти винаги са на разположение в офисите ни и очакват Вашите адекватни въпроси за настоящия растеж на банковите ви сметки.

Коментар

Уважаеми господи, нашите служители са ангажирани да търгуват за успешната ликвидност на клиентите ни
          ............................................______ __
          ....................................,.-‘”...................``~.,
          .............................,.-”...................................“-.,
          .........................,/...............................................”:,
          .....................,?........................... ...........................\,
          .................../.................................................. .........,}
          ................./.................................................. ....,:`^`..}
          .............../.................................................. .,:”........./
          ..............?.....__............................ .............:`.........../
          ............./__.(.....“~-,_..............................,:`........../
          .........../(_....”~,_........“~,_....................,:`..... ..._/
          ..........{.._$;_......”=,_.......“-,_.......,.-~-,},.~”;/....}
          ...........((.....*~_.......”=-._......“;,,./`..../”............../
          ...,,,___.\`~,......“~.,....................`..... }............../
          ............(....`=-,,.......`........................(......;_,,-”
          ............/.`~,......`-...............................\....../\
          .............\`~.*-,.....................................|,./.....\,__
          ,,_..........}.>-._\...................................|........... ...`=~-,
          .....`=~-,_\_......`\,.................................\
          ...................`=~-,,.\,...............................\
          ................................`:,,.............. .............`\..............__
          .....................................`=-,...................,%`>--==``
          ........................................_\........ ..._,-%.......`\
          ...................................,<`.._|_,-&``................`\

Надявам се Убедителната юристка да разбира поне английски
          Last edited by dosadnik; 24.02.2012, 23:10.

Коментар

Не ви прави чест, да се шегувате на гърба на ваши колеги.
            колеги мога да наричам, само хора, които си вадят хляба с търговия на финансовите пазари а вие с нищо не сте доказали , че го умеете тва упражнение.
            дотук само празни приказки и оправдания с пияници , деца и конкуренти
            Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

Темата уронва престижа ни, без да е сигурно дали наш консултант е провел телефонното обаждане, а вие ако прочетете отговорите ми, ще сте наясно защо не сте запознат с нашата дейност.
              Ама разбира се, гадовете ще харчат хиляди левове за телефонни сметки, само и само да ви уронват "престижа" Сигурно вече са си купили и рекламно време в БТВ да ви правят и от там антиреклама Егати и елементарните теории дето ги развивате - поне като ви плащат за разтягане на локуми, измислете някаква по-достоверна лъжа ебаси

Коментар

от всичките ви постове дотук става ясно , че и вие не сте особено наясно

"нашите служители са ангажирани да търгуват за успешната ликвидност на клиентите ни" - този бисер на изящната словесност, този връх в интелектуално-икономическите напъни е достатъчно красноречив
                ни ща и да чувам за вашата дейност ако всичките ви служители са такива титани на мисълта
                Last edited by NYSERookie; 24.02.2012, 23:05.
                Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                  аха,
                  а ние тука барабоя с бомби го вадим и доматЬ'то с колците ги ручаме
                  Не ви прави чест, да се шегувате на гърба на ваши колеги.

Коментар

• Първоначално изпратено от rado 42 Разгледай мнение
                    Нали точно това Ви обяснявам ! Не ни "давайте яснота" на нас . Ние сме абсолютно наясно какви сте !
                    Темата не сте я открили Вие , че да я закриват по Ваше желание . Не сте за тая работа ! Последното изречение издава пълно безсилие по въпроса. Спрете да се излагате тук ! Идете в БГМАМА например.

Коментар

Нали точно това Ви обяснявам ! Не ни "давайте яснота" на нас . Ние сме абсолютно наясно какви сте !
                      Темата не сте я открили Вие , че да я закриват по Ваше желание . Не сте за тая работа ! Последното изречение издава пълно безсилие по въпроса. Спрете да се излагате тук ! Идете в БГМАМА например.
                      САДИСТ !!!
                      Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

още одеве ги пратих на МАМАТА, ма ни щът бе радо искат с атовете да се ритат
                        Last edited by NYSERookie; 24.02.2012, 22:51.

Коментар

Пак повтарям, това не са наши служители, а обикновенни измамници, пияни , деца или просто платени хора от нашите кокуренти, останалите ИП в България.
                          аха,
                          а ние тука барабоя с бомби го вадим и доматЬ'то с колците ги ручаме

Коментар

Уважаеми господине, аз не съм тук по задължение и да правя имидж на фирмата, още по-малко в безплатно интернет пространство...
                            Просто давам яснота, защото има много заблуди относно нас като фирма, качества, потенциал и възможности които предлагаме! Не ми е приятно да се пишат глупости за нас, не е приятно и за нашите клиенти. Моля, ако е възможно темата да бъде закрита!

Коментар

• Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнение
                              Aма разбира се, така е най-лесно - като нещо не ни харесва айде да го закриеме . Не е ли по-лесно просто да престанете с телефонния тормоз ?
                              Пак повтарям, това не са наши служители, а обикновенни измамници, пияни , деца или просто платени хора от нашите кокуренти, останалите ИП в България.

Коментар

• Първоначално изпратено от fakel Разгледай мнение
                                Здравейте,
                                Вече повече от три години ме притесняват телефонните оператори на Глобал маркет Разбирам ги, хората си търсят таргет групата, и съответния пазар. Най-малко обаче десетина пъти съм ги молил досега, да ме задраскат от списъците си за прозвъняване /зарибяване/.Молих, заплашвах, какво ли не-резултата е пак същия..Понеже съм сигурен, че и други от съфорумците са попадали на тази дивотия и форма на телефонен терор-дайте съвет-как да се справя с таз напаст..Благодаря ви предварително..
                                Уважаеми господине,
                                В много случай хора които не работят към нас, се представят за наши служители, с цел уронване престижа на компанията ни.
                                Много ви моля, следващият път да ни сигнализирате, когато има отново фалшив "наш" консултантн, който ви тормози.

Коментар

Working...
                                X