Първоначално изпратено от proect
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Глобал Маркетс
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от proect Разгледай мнениеТемата уронва престижа ни, без да е сигурно дали наш консултант е провел телефонното обаждане, а вие ако прочетете отговорите ми, ще сте наясно защо не сте запознат с нашата дейност.
Темата е открита вчера около 13.00 , Вие се появихте днес по същото време. Нито преди , нито след Вашата поява има поне едно положително мнение за "Глобалмаркет" ! Та със или без Вас - все тая. Вашите защитни пледоарии с нищо не промениха мнението на колегите ! Дори точно обратното ! Та пак да попитам - трябва ли да продължавате да ставате за смях ??
Коментар
-
Нашите прогнози и анализи може да ги намерите и в реномираните медийни издания.
http://www.globalmarkets.bg/%D0%9C%D...1%81-2-41.html
Мисля че темата се изчерпа. Трима може би леко пийнали човека пишат колко са велики, и колко сме зле, но без нито едно доказателство. Това за мен е загуба на време, който иска да правим бизнес, има сигурно начини за това. Нашите елитни финансисти винаги са на разположение в офисите ни и очакват Вашите адекватни въпроси за настоящия растеж на банковите ви сметки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от proect Разгледай мнениеУважаеми господи, нашите служители са ангажирани да търгуват за успешната ликвидност на клиентите ни
....................................,.-‘”...................``~.,
.............................,.-”...................................“-.,
.........................,/...............................................”:,
.....................,?........................... ...........................\,
.................../.................................................. .........,}
................./.................................................. ....,:`^`..}
.............../.................................................. .,:”........./
..............?.....__............................ .............:`.........../
............./__.(.....“~-,_..............................,:`........../
.........../(_....”~,_........“~,_....................,:`..... ..._/
..........{.._$;_......”=,_.......“-,_.......,.-~-,},.~”;/....}
...........((.....*~_.......”=-._......“;,,./`..../”............../
...,,,___.\`~,......“~.,....................`..... }............../
............(....`=-,,.......`........................(......;_,,-”
............/.`~,......`-...............................\....../\
.............\`~.*-,.....................................|,./.....\,__
,,_..........}.>-._\...................................|........... ...`=~-,
.....`=~-,_\_......`\,.................................\
...................`=~-,,.\,...............................\
................................`:,,.............. .............`\..............__
.....................................`=-,...................,%`>--==``
........................................_\........ ..._,-%.......`\
...................................,<`.._|_,-&``................`\
Надявам се Убедителната юристка да разбира поне английскиLast edited by dosadnik; 24.02.2012, 23:10.
Коментар
-
Първоначално изпратено от proect Разгледай мнениеНе ви прави чест, да се шегувате на гърба на ваши колеги.
дотук само празни приказки и оправдания с пияници , деца и конкурентиТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от proect Разгледай мнениеТемата уронва престижа ни, без да е сигурно дали наш консултант е провел телефонното обаждане, а вие ако прочетете отговорите ми, ще сте наясно защо не сте запознат с нашата дейност.
Коментар
-
"нашите служители са ангажирани да търгуват за успешната ликвидност на клиентите ни" - този бисер на изящната словесност, този връх в интелектуално-икономическите напъни е достатъчно красноречив
ни ща и да чувам за вашата дейност ако всичките ви служители са такива титани на мисълтаLast edited by NYSERookie; 24.02.2012, 23:05.Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениеаха,
а ние тука барабоя с бомби го вадим и доматЬ'то с колците ги ручаме
Коментар
-
Първоначално изпратено от rado 42 Разгледай мнениеНали точно това Ви обяснявам ! Не ни "давайте яснота" на нас . Ние сме абсолютно наясно какви сте !
Темата не сте я открили Вие , че да я закриват по Ваше желание . Не сте за тая работа ! Последното изречение издава пълно безсилие по въпроса. Спрете да се излагате тук ! Идете в БГМАМА например.
Коментар
-
Първоначално изпратено от rado 42 Разгледай мнениеНали точно това Ви обяснявам ! Не ни "давайте яснота" на нас . Ние сме абсолютно наясно какви сте !
Темата не сте я открили Вие , че да я закриват по Ваше желание . Не сте за тая работа ! Последното изречение издава пълно безсилие по въпроса. Спрете да се излагате тук ! Идете в БГМАМА например.Простак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
Темата не сте я открили Вие , че да я закриват по Ваше желание . Не сте за тая работа ! Последното изречение издава пълно безсилие по въпроса. Спрете да се излагате тук ! Идете в БГМАМА например.Last edited by NYSERookie; 24.02.2012, 22:51.Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от proect Разгледай мнениеПак повтарям, това не са наши служители, а обикновенни измамници, пияни , деца или просто платени хора от нашите кокуренти, останалите ИП в България.
а ние тука барабоя с бомби го вадим и доматЬ'то с колците ги ручамеТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от proect Разгледай мнениеУважаеми господине, аз не съм тук по задължение и да правя имидж на фирмата, още по-малко в безплатно интернет пространство...
Просто давам яснота, защото има много заблуди относно нас като фирма, качества, потенциал и възможности които предлагаме! Не ми е приятно да се пишат глупости за нас, не е приятно и за нашите клиенти. Моля, ако е възможно темата да бъде закрита!
Темата не сте я открили Вие , че да я закриват по Ваше желание . Не сте за тая работа ! Последното изречение издава пълно безсилие по въпроса. Спрете да се излагате тук ! Идете в БГМАМА например.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнениеAма разбира се, така е най-лесно - като нещо не ни харесва айде да го закриеме . Не е ли по-лесно просто да престанете с телефонния тормоз ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от fakel Разгледай мнениеЗдравейте,
Вече повече от три години ме притесняват телефонните оператори на Глобал маркет Разбирам ги, хората си търсят таргет групата, и съответния пазар. Най-малко обаче десетина пъти съм ги молил досега, да ме задраскат от списъците си за прозвъняване /зарибяване/.Молих, заплашвах, какво ли не-резултата е пак същия..Понеже съм сигурен, че и други от съфорумците са попадали на тази дивотия и форма на телефонен терор-дайте съвет-как да се справя с таз напаст..Благодаря ви предварително..
В много случай хора които не работят към нас, се представят за наши служители, с цел уронване престижа на компанията ни.
Много ви моля, следващият път да ни сигнализирате, когато има отново фалшив "наш" консултантн, който ви тормози.
Коментар
Коментар