Първоначално изпратено от v_tin
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Глобал Маркетс
Collapse
X
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнениее само един ли е форума с критичните мнения, защото и в офроуд форума има много "положителни отзиви за вас"
значи последно да попитам каква е схемата на работата ви:
-пускате обява за финансов анализатор, които подаде е поканен на интервю е и одобрен да започне анализатор, всъщност - телефонист(работи се без пари и договор)
- човека започва да звъни и да предлага акции без да спазва никакви етични норми и правила и да има някакви познания в областа - може да казва че разполага с вътрешна информация, печалбите са сигурни и тн. от сорта няма никакъв риск
единственото, което трябва да направят хората е да запишат няколко разговора
и ще се отървете от лиценза
На мен са ми звъняли доста пъти по телефона, но им казвам "нямам интерес" и затварям.
Няма нищо сложно..."Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеМалеееей, видяхте ли кви компютри имат тези сладури
Коментар
-
Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнениеЕто тука на сайта на Д А Н С има и самия текст на писмото, заради което са ги задържали. Аз лично не виждам нищо нередно в писмото, изразявали са си тяхно виждане. А и не споменават името на П И Б в него.
http://www.dans.bg/en/press-releases...062014-art-bul
Иначе като цяло е абсолютен спам, както повечето които получавам с цел зарибяване или измамни схеми.Mind tricks do not work on me, only money
Коментар
-
Ето тука на сайта на Д А Н С има и самия текст на писмото, заради което са ги задържали. Аз лично не виждам нищо нередно в писмото, изразявали са си тяхно виждане. А и не споменават името на П И Б в него.
http://www.dans.bg/en/press-releases...062014-art-bul
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеНякой разбра ли какви имейлите които са изпращали, какъв текст са съдържали?
Коментар
-
Първоначално изпратено от proectЗащо не заформите един Мъжки клуб по интереси, включително и любовни?
Явно сте женомразци, сексисти и много се обичате по мъжки
Повече няма да се хабя в този безплатен форум, пълен с злобни самотници.
Баста.
не си спазваш обещанията
имам мерак да влезна в черният списък на FINMA и да ме разследва инерпол.опитах сам, ама ме отритнаха като пале да ге беше ми обещала, че ще помогнеш по въпроса,а се покри като мишка сега пък обидена го даваш. не може да разчита човек на ГЛОБАЛ МАРКЕТС и тва си е е как да ти поверя капитал за управление, като не си държиш на думатаТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениеРусев,
ти в кое ИП работиш бе гад такава ? що ги злепоставяш ? те са професионалисти и плащат хиляди леФове за анализи всеки месец , па ти гадино гаранции им искаш
то така къде ша му излезе края а? на сулю и пулю гаранции да дават накрая шефчетата ше требе ляб и сол само да нагъват
ИСКАШ КАПИТАЛЕЦ, ПОЕМАШ ОТГОВОРНОСТ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениемного яко
а каката вземаш ли като гаранция
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениемного яко
а каката вземаш ли като гаранцияТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
Коментар