IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Частичните прозрения на Бойко

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
    Това не го разбрах, как хем ще има граждански договор с някой, хем ще се плаща ДМС по такъв?!

В един договор, който отговаря на общото определение „граждански договор” е описано съвсем ясно (или би трябвало) кой колко ще взима и за какво, и там „допълнителни стимулирания” нямат място, освен ако не са премия за конкретен резултат, пак ясно разписана до стотинка.

На практика ДМС се отнася за трудови договори в администрацията и означава точно това: „не можем да платим за вашата квалификация, честност и добросъвестност официално (че материала малко прост и злобен, а журналята по две, пък и на синджир), но има и допълнителни бонуси, които правят заплата сравнително прилична.

ПС Не взимам ДМС, но имам наблюдения, какво е администрация и колко струва на държавата всеки спестен демотивиращ лев!

Разбира се трябва да има ред и отчетност в тези неща, за да няма злоупотреби, но не намирам за полезни „медийните” истерии по темата.
    100x за последното изречение...относно останалото ....ще ти кажа как е в Гърция например : 1.Има назначени Х брой служители на граждански договор от средния мениджмънт....по много прозрачен начин 2. Постоянно излизат Y на брой задачи извън ангажиментите на служителите, които се възлагат на вътрешни за системата хора, предимно на незаменимите М. 3.Редовно се вземат тримесечни "добавки" и еднократно годишни 4.Последните 2-3 г. размера на добавките се смалява, но системата се запазва и еволюира. 5. Всичко това не спира пчеличките масово да хулят големите шефове и да очакват с нетърпение завръщането на старите. Ех какви комисионни е имало тогава....Достатъчно било да станеш хидроинженер..
    Сега си представи, че е възможно това да се случи в страната в която живееш. Мъка, мъка....Ще спра да бъда оптимист, че по-леко ще се живее
    За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
      Ти си вземал ДМС а не бонус - нали усещаш разликата.....и най-вероятно още си на граждански договор ....само не ми казвай, че няма такива....наречи ме ins ako ще ти олекне
      Това не го разбрах, как хем ще има граждански договор с някой, хем ще се плаща ДМС по такъв?!

В един договор, който отговаря на общото определение „граждански договор” е описано съвсем ясно (или би трябвало) кой колко ще взима и за какво, и там „допълнителни стимулирания” нямат място, освен ако не са премия за конкретен резултат, пак ясно разписана до стотинка.

На практика ДМС се отнася за трудови договори в администрацията и означава точно това: „не можем да платим за вашата квалификация, честност и добросъвестност официално (че материала малко прост и злобен, а журналята по две, пък и на синджир), но има и допълнителни бонуси, които правят заплата сравнително прилична.

ПС Не взимам ДМС, но имам наблюдения, какво е администрация и колко струва на държавата всеки спестен демотивиращ лев!

Разбира се трябва да има ред и отчетност в тези неща, за да няма злоупотреби, но не намирам за полезни „медийните” истерии по темата.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
        Крайно време беше некой да му го покаже ...

Коментар

Явно са тука!

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
            Хай гайс! Тука ли са простите и завистливи дребни злобни душички или сме ги измели от форума?
            Новите частични прозрения на Бойко- без бонуси за държавните хрантутници. Браво!
            Защо обаче са частични? Заради 36% сива икономика където се подвизават една маймуна и един селянин. Бойко изглежда е от планетата на маймуните. Или на аграрите.
            Според него само зърнопроизводителите трябва да вземат бонуси.

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
              Ти си вземал ДМС а не бонус - нали усещаш разликата.....и най-вероятно още си на граждански договор ....само не ми казвай, че няма такива....наречи ме ins ako ще ти олекне
              Прав си, днес спорих с колеги точно как се нарича, но понеже ние си го наричаме SUC, другите се опитаха да ме убедят, че е различно от ДМС. А то си е едно и също.
              А, че не съм на граждански договор е повече от сигурно.Въпреки, че съм гражданин за разлика от БП. Той гражданин ли е или див неподправен селтик Глазгоу?

Коментар

Хай гайс! Тука ли са простите и завистливи дребни злобни душички или сме ги измели от форума?
                Новите частични прозрения на Бойко- без бонуси за държавните хрантутници. Браво!
                Защо обаче са частични? Заради 36% сива икономика където се подвизават една маймуна и един селянин. Бойко изглежда е от планетата на маймуните. Или на аграрите.
                За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

Ти внимавай какво пишеш, че ако агронома те надуши и докладва на бат Бойко, ще вземе да изхвърчиш от топлата службичка.

Коментар

• Хай гайс! Тука ли са простите и завистливи дребни злобни душички или сме ги измели от форума?

Коментар

Мен и теб ни делят две основни бариери. Първата е че ти си селянин, а аз гражданин от три поколения столичанин. Втората е вагона книги който аз съм прочел, а ти дори не си видял накуп на едно място.
                      Основната разлика между нас е че си агресивен простак и арогантен некадърник.Втората е че лъжеш и се представяш за какъвто не си.Гражданина софиянец с имоти в провинцията.Бонуси е ясно че не си взимал щото си последната дупка на кавала чичко на гише когото всички навикват със заплата 350лева.И понеже в живота всички те подритват щото си прост реши че този форум е мястото в което да се направиш на значим.Издавал разпореждания.Най доброто за теб е да отидеш да се прегледаш при психиатър.И е желателно да минеш курс по владеене на гнева щото явно не можеш да се сдържаш.

Коментар

И скромен
                        Мамино, сладко, къркано държавно хрантутниче Минимум по 3 пъти на ден се занимавам с такива като теб, които са решили че колкото повече пречиш на нормалните хора да работят и изкарват пари - толкова по-добре за държавата. И искат, искат, искат - а аз не давам и не давам.
                        Освен че е къркан, явно се е напушил с доста здрава трева!
                        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Прав си- ти - комплексирано дребно бизнесменче на квартирка с представа да плаща минимални заплати на неквалифицирани хора и АЗ-КВАЛИФИЦИРАН, ОБРАЗОВАН, СПОСОБЕН, ИМОТЕН , ХЕМ С ДЪРЖАВНА ЗАПЛАТА И БОНУСИ, ХЕМ С ЧАСТЕН БИЗНЕС, ХЕМ ИНВЕСТИТОР. Лошо, лошо за мизерни завистливци и комплексарчета!!!!!!!
                          И скромен
                          Мамино, сладко, къркано държавно хрантутниче Минимум по 3 пъти на ден се занимавам с такива като теб, които са решили че колкото повече пречиш на нормалните хора да работят и изкарват пари - толкова по-добре за държавата. И искат, искат, искат - а аз не давам и не давам.

Коментар

• Първоначално изпратено от FAЙL Разгледай мнение
                            Синеочко, с кафявото око ли го прочете тоя вагон с книги?
                            Ти си най-добрия индикатор. Ник с 12 мнения за 3 години да го провокирам да отговори каквото и да е в какъвто и да е дух, значи, че много добре си върша работата. В два форума провокирам хора мълчащи като риби да ми опонират, да злобеят и да пишат най-вече. Тези мълчаливи и безропотни риби да пишат! Все повече се харесвам! Ще стана нарцисист накрая заради такива като Вас- незряли елементи

Коментар

Мен и теб ни делят две основни бариери. Първата е че ти си селянин, а аз гражданин от три поколения столичанин. Втората е вагона книги който аз съм прочел, а ти дори не си видял накуп на едно място.

Синеочко, с кафявото око ли го прочете тоя вагон с книги?

Коментар

Не се напрягай да мислиш. Явно имаме различна представа за начин на живот.
                                Прав си- ти - комплексирано дребно бизнесменче на квартирка с представа да плаща минимални заплати на неквалифицирани хора и АЗ-КВАЛИФИЦИРАН, ОБРАЗОВАН, СПОСОБЕН, ИМОТЕН , ХЕМ С ДЪРЖАВНА ЗАПЛАТА И БОНУСИ, ХЕМ С ЧАСТЕН БИЗНЕС, ХЕМ ИНВЕСТИТОР. Лошо, лошо за мизерни завистливци и комплексарчета!!!!!!!

Коментар

Working...
                                X