IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Частичните прозрения на Бойко

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
    Нещо не те разбрах генийо!!! С парите набутани в къщата ми за гости /която е чисто моя собственост/ колко бих могъл да изкарам на хотел АЗ-собственик на 10 жилищни имота!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    И за какво да си прекарвам на хотел??????????????????????????????????????, като аз съм хотелиер /хостелиера/????????????????????????????????????????????????
    ЗАГАДКИ ОТ СТАРИТЕ ЛЕНТИ НА СТАРИ И НЕДОУЧИЛИ ЧОРБАДЖИИ!!!!!!!!
    Не се напрягай да мислиш. Явно имаме различна представа за начин на живот.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
      За съжаление в частния сектор когато няма-няма Вие хрантутниците сте по яките бонуси и рушвети. Какъв чорбаджия съм - само служителите ми могат да кажат. Тва къща за гости, много тъпо ми звучи. Правил ли си сметка с мангизите набутани в нея, колко години можеш да изкараш на хотел умнико
      Нещо не те разбрах генийо!!! С парите набутани в къщата ми за гости /която е чисто моя собственост/ колко бих могъл да изкарам на хотел АЗ-собственик на 10 жилищни имота!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      И за какво да си прекарвам на хотел??????????????????????????????????????, като аз съм хотелиер /хостелиера/????????????????????????????????????????????????
      ЗАГАДКИ ОТ СТАРИТЕ ЛЕНТИ НА СТАРИ И НЕДОУЧИЛИ ЧОРБАДЖИИ!!!!!!!!

Коментар

Твоите /роби/ ли? Ти ако се имаш за биснесмен и плащаш такива бонуси, си застинал в "жерминал" на Емил Зола! Аз в новата си къща за гости мисля да ми работят хората на %. Така и без ДМС, ще имат стимулиране. Какви наематели ти искат да сваляш, като ти самият си наемател. Нещо лажеш
        Чорбаджия-изедник май си? Винаги съм имал самочувствието заради таквиз като теб, че дори в частния сектор, ще бъда хем най-печелившия, хем най-обичания шеф. Вече се получава. Къщата за гости ми е като рожба- частен бизнес на физическо лице собственост. Естествено чрез фирма на родата. Инак яз съм сайбията. При такива частници в БГ, конкуренцията е много улеснена и смехотворна. Само цървули, които ти задават предимство.
        За съжаление в частния сектор когато няма-няма Вие хрантутниците сте по яките бонуси и рушвети. Какъв чорбаджия съм - само служителите ми могат да кажат. Тва къща за гости, много тъпо ми звучи. Правил ли си сметка с мангизите набутани в нея, колко години можеш да изкараш на хотел умнико

Коментар

А моите горките взеха по 50-100 лева Хрантутници сте вие как ще вдигаш наеми бре На мен всичкото наемател ми иска да свалям
          Твоите /роби/ ли? Ти ако се имаш за биснесмен и плащаш такива бонуси, си застинал в "жерминал" на Емил Зола! Аз в новата си къща за гости мисля да ми работят хората на %. Така и без ДМС, ще имат стимулиране. Какви наематели ти искат да сваляш, като ти самият си наемател. Нещо лажеш
          Чорбаджия-изедник май си? Винаги съм имал самочувствието заради таквиз като теб, че дори в частния сектор, ще бъда хем най-печелившия, хем най-обичания шеф. Вече се получава. Къщата за гости ми е като рожба- частен бизнес на физическо лице собственост. Естествено чрез фирма на родата. Инак яз съм сайбията. При такива частници в БГ, конкуренцията е много улеснена и смехотворна. Само цървули, които ти задават предимство.

Коментар

Имам! Заради такива тупани, трябва да връщам 13000 левчета, които вече съм похарчил. Хубавото е че бате Бойко каза, че от средни нива надолу няма да ги върщаме. Иначе трябваше да вдигна наемите. Тия бонуси са ми заплатата за 10 месеца! Въобще не исках да ги вземам, но трябваше да правя ремонти на покриви, да префасонирам къщата в такава за гости и т.н. Добре, че плащаш данъци, дори и малки и повечето укрити, щото без тях нямаше да си взема бонусите за да си ремонтирам част от имотите
            А моите горките взеха по 50-100 лева Хрантутници сте вие как ще вдигаш наеми бре На мен всичкото наемател ми иска да свалям

Коментар

Лордче има лЕ бонукси за връщане?
              Имам! Заради такива тупани, трябва да връщам 13000 левчета, които вече съм похарчил. Хубавото е че бате Бойко каза, че от средни нива надолу няма да ги върщаме. Иначе трябваше да вдигна наемите. Тия бонуси са ми заплатата за 10 месеца! Въобще не исках да ги вземам, но трябваше да правя ремонти на покриви, да префасонирам къщата в такава за гости и т.н. Добре, че плащаш данъци, дори и малки и повечето укрити, щото без тях нямаше да си взема бонусите за да си ремонтирам част от имотите

П.П. Не можеш да ме ядосаш докато служам Кенди Дълфър и Дейв Стюърт
              Last edited by LANDLORD 31; 01.03.2012, 23:16.

Коментар

Естествено, че няма незаменими хора, но прочети това:
                Първите ми 8 години трудов стаж са само в частни фирми. Никой не ме е уволнил или съкратил, даже ми се молиха да остана още месеци след като ми е изтекъл срочния трудов договор. Следващите 6 години стаж са ми в общинска фирма. Никой не си е и помислял да ми намекне да се махна. От нови 8 години съм на държавна работа. От екип от 400 човека ми казаха,че само аз съм подходящ за определена длъжност. Какво да се прави, понякога човек се самозабравя заради тези ред причини. Може би и аз.
                Лордче има лЕ бонукси за връщане?

Коментар

Радваш се щото не знаеш, че наивника е един дребен бизнесмен -шмекьер за когото се разпоредих да плаща по-големи данъци. Това не му харесва и затова ака. Нищо интересно покрай него, докато не подмени амфетките.
                  Кво се впрягаш бре

Коментар

Радваш се щото не знаеш, че наивника е един дребен бизнесмен -шмекьер за когото се разпоредих да плаща по-големи данъци. Това не му харесва и затова ака. Нищо интересно покрай него, докато не подмени амфетките.
                    Радвам се на всеки остроумен отговор.....

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Коментар

Ебаси кенефо Няма аз да го чистя

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                          Жалкото наистина е че точно такива бездарници не произвели и не несъздали нищо през живота си драпат да управляват.Амбициозни и арогантни простаци непрочели дори Винету
                          Мен и теб ни делят две основни бариери. Първата е че ти си селянин, а аз гражданин от три поколения столичанин. Втората е вагона книги който аз съм прочел, а ти дори не си видял накуп на едно място.

Коментар

От екип от 400 човека ми казаха,че само аз съм подходящ за определена длъжност. Какво да се прави, понякога човек се самозабравя заради тези ред причини. Може би и аз.
                            Ебаси кенефо Няма аз да го чистя

Коментар

Когато говоря хипотетично за какво бихме взели заем от МВФ, не трябва разни пейзани да ме репликират.
                              Ей селтик! Аз не се занимавам с тебе, но ти не спираш да обиждаш. Я ходи да носиш ярма на прасетата с поцинкованата кофа и калните си цървули и недей да даваш акъл кой ще бъде и кой няма да бъде съкратен!
                              За твое нещастие аз никога няма да бъда съкратен, предвид рядките ми и нужни квалификации. Жалко за злобни селски човечета като тебе, дето си купуваш вестник земя и с акъл като на грудка.
                              Гледай на теб да не стана началник след 22.00ч. щото да не те питат кой гониш по улицата
                              Жалкото наистина е че точно такива бездарници не произвели и не несъздали нищо през живота си драпат да управляват.Амбициозни и арогантни простаци непрочели дори Винету

Коментар

• Първоначално изпратено от BAD Разгледай мнение
                                По принцип не искам да вземам страна,ама съм се нагледал на хора със самочувствието,че са незаменими и в един момент като разберат,че НЯМА НЕЗАМЕНИМИ ХОРА и са грозна гледка.
                                Естествено, че няма незаменими хора, но прочети това:
                                Първите ми 8 години трудов стаж са само в частни фирми. Никой не ме е уволнил или съкратил, даже ми се молиха да остана още месеци след като ми е изтекъл срочния трудов договор. Следващите 6 години стаж са ми в общинска фирма. Никой не си е и помислял да ми намекне да се махна. От нови 8 години съм на държавна работа. От екип от 400 човека ми казаха,че само аз съм подходящ за определена длъжност. Какво да се прави, понякога човек се самозабравя заради тези ред причини. Може би и аз.

Коментар

Working...
                                X