Значи Бойко е газар....от шофър стана премиер....е мозака му работи...и ас ако можех бих станал но уви.....кой би отказал...нека напише...Бил мутра....е те и други бяха но неуспяха.Бойко ме кефи искам да го пипна че белким Прихвана...Бойко вземиме за министър..и штеете слушам Обештавам...Кой би отказал да слуша...нека напише...я не слуша....занулен си.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Частичните прозрения на Бойко
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеКакво щеше да се случи в държавата ако не беше Бойко?Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнениеМНОГО Куха лейка си ти. Такива LANDLORDи като тебе с умиление ще си спомнят какво е било 2006-2007-2008 година защото едва ли ще доживеем такива успешни години. Земи си смени ника. Подобни никове няма да са актуални поне още 2-3 години
За тях това е сакралната дата.Мръсни комунисти!
Коментар
-
Това, че Борисов дойде на власт може да е било и за добро. Щото поне се видя отстрани колко е прост народа да му се връзва на лъжите и да не си дава никаква реална оценка за най-елементарни неща.
Най-простия народ на света сме. И колкото сме по-прости толкова ни е по-голяма устата да ляпаме глупости и да се присмиваме на другите народи който повечето са на светлинни години преди нас.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеКакво щеше да се случи в държавата ако не беше Бойко?Тройната коалиция още ли щеше да управлява и да съсипва народа?
Добре, че беше Бойко да построи инфраструктурата на държавата, да изкара държавата на плюс, след безпрецедентна криза в целия свят, да спре кражбите, източванията на болници, целият кеш от бюджета, който комунистите крадяха. Обществените им поръчки престъпни по същност, а пък после се оплакват, че държавата не се била разплатила с подлогите им. Чия държава на кого и на кого плаща? Мръсни комунисти!
Коментар
-
Какво щеше да се случи в държавата ако не беше Бойко?Тройната коалиция още ли щеше да управлява и да съсипва народа?
Добре, че беше Бойко да построи инфраструктурата на държавата, да изкара държавата на плюс, след безпрецедентна криза в целия свят, да спре кражбите, източванията на болници, целият кеш от бюджета, който комунистите крадяха. Обществените им поръчки престъпни по същност, а пък после се оплакват, че държавата не се била разплатила с подлогите им. Чия държава на кого и на кого плаща? Мръсни комунисти!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеКакво лошо има в това да сме въоръжени ?
Понеже основно задължение на държавата е да пази престъпниците от народната любов, ако сме въоръжени, по трудно ще ги опази.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеПървите ти 6 точки визират намесата на държавата в икономиката. 7 нищо не знаеш, а последното ти изречение е пълен потрес. По тази логика дай да си уредим и сугурността като никой на никого не пречи да се въоръжава колкото може! Луд чиляк.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеМи кажи му, ако случайно не знае (според мен знае), че на икономиката и пречат следните неща.
1. Непрозрачно управление
2. Престъпност
3. Рушветчилък
4. Кьор софри
5. Уредени търгове
6. Уредени конкурси
7. И много други знайни и незнайни.
Пък, на една икономика, като не и се пречи, тя сама се оправя. Такива са те икономиките.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеБойко не е лошо момче. Само трябва да си купи някой папагал , различен от Дянков, който да му повтаря всяка сутрин "Икономиката глупако!"
1. Непрозрачно управление
2. Престъпност
3. Рушветчилък
4. Кьор софри
5. Уредени търгове
6. Уредени конкурси
7. И много други знайни и незнайни.
Пък, на една икономика, като не и се пречи, тя сама се оправя. Такива са те икономиките.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
За позабравилите видео, което е запечатало два емблематични момента – бащицата като охранител на другаря Тодоръ Живковъ и на дедо Симеон Кохари> http://vbox7.com/play:770919216f&r=embВсичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеКак може – човек, който мирише на джибри, да му мирише на избори
Премиерът Бойко Борисов, коментира вчерашно изявление на Ахмед Доган
Коментар
Коментар