IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Частичните прозрения на Бойко

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
    Сесил Каратанчева: Бях на 14, когато Борисов ме поиска в хотелската си стая!

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1458513
    Интересно е какво цели това активно мероприятие? Може би Радо "Крана" вече не е шеф на "академика 2000", бизнеса с чейнджовете както видяхме, ГЕРБ му оряза крилцата преди няколко дни /на Радо Крана това му беше основния бизнес/, та може и да е купен от мощните отряди антибойковци с различни резцветки, но всички разведки

Коментар

• Сесил Каратанчева: Бях на 14, когато Борисов ме поиска в хотелската си стая!

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1458513

Коментар

• св. Бойко

Аз предлагам следващия премиер да се назначи от президента!

Коментар

• И как точно последната статистика лиже гъза на борисов, че не схващам? Ма голям страх от тоя борисов бе все той ви се привижда, а в случая няма нищо общо

Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
          Здравей,
          то на заУЕка Роджърс всяка статистика с която се лиже онази работа на БорисоФ му върши работа....Ама е загубена работа да му се обяснява че ще станеш комуне....
          Къс или си дълъг ,че ми писна пародията наречена БФБ и влезнах в Комерса.....
          Поздрави!

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
            Абе и статистиката му е куца и тенденциозна, ама няма желаещи да се знимават

То, на почти истинска няма такива, та на такваз..

Както и да е, щом ти е полезен, хубаво
            Здравей,
            то на заУЕка Роджърс всяка статистика с която се лиже онази работа на БорисоФ му върши работа....Ама е загубена работа да му се обяснява че ще станеш комуне....
            Къс или си дълъг ,че ми писна пародията наречена БФБ и влезнах в Комерса.....
            Поздрави!

Коментар

• Първоначално изпратено от rogers Разгледай мнение
              не знам какво мрънка ама тоя е един от малкото полезни в този форум - редовно поства само факти - статистика, за разлика от другите дето само ръсят тъпотии и общи приказки.
              Абе и статистиката му е куца и тенденциозна, ама няма желаещи да се знимават

То, на почти истинска няма такива, та на такваз..

Както и да е, щом ти е полезен, хубаво

Коментар

• не знам какво мрънка ама тоя е един от малкото полезни в този форум - редовно поства само факти - статистика, за разлика от другите дето само ръсят тъпотии и общи приказки.

Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
                Ти пък, кво мрънкаш, спестяваме над два пъти повече от германците, според твоите данни. Какво очакваш при положение, че само разходите растат като официална политика ?!

Коментар

• Първоначално изпратено от Inform Разгледай мнение
                  Депозити на домакинствата в Германия в нейната банкова система:
                  1)
                  - в края на 2011г. бяха 1,585 милиарда евро или 62.1% от БВП
                  2)
                  - в края на май 2012г. бяха 1,615.7 милиарда евро или над 1.6 трилиона евро
                  Тоест за 5 месеца има повишение от над 30 милиарда евро или над 1.9%.

За сравнение депозитите на домакинствата в България в нейната банкова система:
                  1)
                  - в края на 2011г. бяха 31,901,545 хил. лв. или 41.9% от БВП
                  2)
                  - в края на май 2012г. бяха 33,392,440 хил. лв.
                  Тоест за 5 месеца има повишение с по-малко от 1.5 милиарда лв. или с по-малко от 4.7%.

Мечтата на някои населението да не спестява, а да купува жилища явно не се сбъдва.

http://bnb.bg/BankSupervision/index.htm
                  http://www.bundesbank.de/Redaktion/E...ublicationFile
                  Ти пък, кво мрънкаш, спестяваме над два пъти повече от германците, според твоите данни. Какво очакваш при положение, че само разходите растат като официална политика ?!

Коментар

• Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение
                    Значи Бойко е газар....от шофър стана премиер....е мозака му работи...и ас ако можех бих станал но уви.....кой би отказал...нека напише...Бил мутра....е те и други бяха но неуспяха.Бойко ме кефи искам да го пипна че белким Прихвана...Бойко вземиме за министър..и штеете слушам Обештавам...Кой би отказал да слуша...нека напише...я не слуша....занулен си.
                    Баце, маани политиката - научи се първо да пишеш. Или ти можеш , ама като типичен ГЕРБ-аджия ................... не искаш .........

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
                      ще си спомнят какво е било 2006-2007-2008 година защото едва ли ще доживеем такива успешни години.
                      тези псевдоуспешни години Отчаяни приятелю сега излизат през носа на народа , поради пропуснатия шанс и поради лакомията която обхвана както и малкия човек , така и управленците тези така "успешни" години... но това ще бъде осъзнато след десетина години когато нивото на простотията намалее под необходимия минимум...

Коментар

• Депозити на домакинствата в Германия в нейната банкова система:
                        1)
                        - в края на 2011г. бяха 1,585 милиарда евро или 62.1% от БВП
                        2)
                        - в края на май 2012г. бяха 1,615.7 милиарда евро или над 1.6 трилиона евро
                        Тоест за 5 месеца има повишение от над 30 милиарда евро или над 1.9%.

За сравнение депозитите на домакинствата в България в нейната банкова система:
                        1)
                        - в края на 2011г. бяха 31,901,545 хил. лв. или 41.9% от БВП
                        2)
                        - в края на май 2012г. бяха 33,392,440 хил. лв.
                        Тоест за 5 месеца има повишение с по-малко от 1.5 милиарда лв. или с по-малко от 4.7%.

Мечтата на някои населението да не спестява, а да купува жилища явно не се сбъдва.

http://bnb.bg/BankSupervision/index.htm
                        http://www.bundesbank.de/Redaktion/E...ublicationFile
                        Last edited by Inform; 06.07.2012, 20:43.

Коментар

Што се пържи бе....то ако трябва дасе пържат ,олиото няма да стигне...ти бесгрешен лиси?
                          Много хора бяха съсипани от политиката му умишлена на не разплащане с цел задържане на парите по банките и печелбарсване на гърба на народа. Тъй, че неговото място в ада е напълно запазено но уви е прекълено прост за да го вдене.

Така е кандидати за ада в България с лопата да ги ринеш.

Аз засега все още не съм кандидат за ада но уви сигурно това е, защото нямам достатъчно пари щото ако ги имах кой знае какъв изрод може да излезне и от мене.
                          Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

напише...Бил мутра....е те и други бяха но неуспяха..
                            А Боко в какво е успял?
                            Ще се пукнат от смях другите мутри!
                            ЗАщото те по-добри мадами от журналистка в БТЪВ плющят и не дават отчет на посланици.
                            Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Што се пържи бе....то ако трябва дасе пържат ,олиото няма да стигне...ти бесгрешен лиси?
                              Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

Значи Бойко е газар....от шофър стана премиер....е мозака му работи...и ас ако можех бих станал но уви.....кой би отказал...нека напише...Бил мутра....е те и други бяха но неуспяха.Бойко ме кефи искам да го пипна че белким Прихвана...Бойко вземиме за министър..и штеете слушам Обештавам...Кой би отказал да слуша...нека напише...я не слуша....занулен си.
                                Така е като го пипнеш уж за късмет на този свят туку прихванеш и измамиш и завлечеш народ щото неговия успех е само от измами, интриги и лъжи.

Но да си знаеш, че душата на Бойко заминава директно да се пържи вовеки в ада тъй, че прави си сметката и за твоята.
                                Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

Working...
                                X