Първоначално изпратено от kat123
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Частичните прозрения на Бойко
Collapse
X
-
-
Сесил Каратанчева: Бях на 14, когато Борисов ме поиска в хотелската си стая!
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1458513
Коментар
-
И как точно последната статистика лиже гъза на борисов, че не схващам? Ма голям страх от тоя борисов бе все той ви се привижда, а в случая няма нищо общо
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеЗдравей,
то на заУЕка Роджърс всяка статистика с която се лиже онази работа на БорисоФ му върши работа....Ама е загубена работа да му се обяснява че ще станеш комуне....
Къс или си дълъг ,че ми писна пародията наречена БФБ и влезнах в Комерса.....
Поздрави!
Коментар
-
Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнениеАбе и статистиката му е куца и тенденциозна, ама няма желаещи да се знимават
То, на почти истинска няма такива, та на такваз..
Както и да е, щом ти е полезен, хубаво
то на заУЕка Роджърс всяка статистика с която се лиже онази работа на БорисоФ му върши работа....Ама е загубена работа да му се обяснява че ще станеш комуне....
Къс или си дълъг ,че ми писна пародията наречена БФБ и влезнах в Комерса.....
Поздрави!
Коментар
-
Първоначално изпратено от rogers Разгледай мнениене знам какво мрънка ама тоя е един от малкото полезни в този форум - редовно поства само факти - статистика, за разлика от другите дето само ръсят тъпотии и общи приказки.
То, на почти истинска няма такива, та на такваз..
Както и да е, щом ти е полезен, хубаво
Коментар
-
не знам какво мрънка ама тоя е един от малкото полезни в този форум - редовно поства само факти - статистика, за разлика от другите дето само ръсят тъпотии и общи приказки.
Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнениеТи пък, кво мрънкаш, спестяваме над два пъти повече от германците, според твоите данни. Какво очакваш при положение, че само разходите растат като официална политика ?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Inform Разгледай мнениеДепозити на домакинствата в Германия в нейната банкова система:
1)
- в края на 2011г. бяха 1,585 милиарда евро или 62.1% от БВП
2)
- в края на май 2012г. бяха 1,615.7 милиарда евро или над 1.6 трилиона евро
Тоест за 5 месеца има повишение от над 30 милиарда евро или над 1.9%.
За сравнение депозитите на домакинствата в България в нейната банкова система:
1)
- в края на 2011г. бяха 31,901,545 хил. лв. или 41.9% от БВП
2)
- в края на май 2012г. бяха 33,392,440 хил. лв.
Тоест за 5 месеца има повишение с по-малко от 1.5 милиарда лв. или с по-малко от 4.7%.
Мечтата на някои населението да не спестява, а да купува жилища явно не се сбъдва.
http://bnb.bg/BankSupervision/index.htm
http://www.bundesbank.de/Redaktion/E...ublicationFile
Коментар
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениеЗначи Бойко е газар....от шофър стана премиер....е мозака му работи...и ас ако можех бих станал но уви.....кой би отказал...нека напише...Бил мутра....е те и други бяха но неуспяха.Бойко ме кефи искам да го пипна че белким Прихвана...Бойко вземиме за министър..и штеете слушам Обештавам...Кой би отказал да слуша...нека напише...я не слуша....занулен си.
Коментар
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнениеще си спомнят какво е било 2006-2007-2008 година защото едва ли ще доживеем такива успешни години.
Коментар
-
Депозити на домакинствата в Германия в нейната банкова система:
1)
- в края на 2011г. бяха 1,585 милиарда евро или 62.1% от БВП
2)
- в края на май 2012г. бяха 1,615.7 милиарда евро или над 1.6 трилиона евро
Тоест за 5 месеца има повишение от над 30 милиарда евро или над 1.9%.
За сравнение депозитите на домакинствата в България в нейната банкова система:
1)
- в края на 2011г. бяха 31,901,545 хил. лв. или 41.9% от БВП
2)
- в края на май 2012г. бяха 33,392,440 хил. лв.
Тоест за 5 месеца има повишение с по-малко от 1.5 милиарда лв. или с по-малко от 4.7%.
Мечтата на някои населението да не спестява, а да купува жилища явно не се сбъдва.
http://bnb.bg/BankSupervision/index.htm
http://www.bundesbank.de/Redaktion/E...ublicationFileLast edited by Inform; 06.07.2012, 20:43.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениеШто се пържи бе....то ако трябва дасе пържат ,олиото няма да стигне...ти бесгрешен лиси?
Така е кандидати за ада в България с лопата да ги ринеш.
Аз засега все още не съм кандидат за ада но уви сигурно това е, защото нямам достатъчно пари щото ако ги имах кой знае какъв изрод може да излезне и от мене.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениенапише...Бил мутра....е те и други бяха но неуспяха..
Ще се пукнат от смях другите мутри!
ЗАщото те по-добри мадами от журналистка в БТЪВ плющят и не дават отчет на посланици.Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениеЗначи Бойко е газар....от шофър стана премиер....е мозака му работи...и ас ако можех бих станал но уви.....кой би отказал...нека напише...Бил мутра....е те и други бяха но неуспяха.Бойко ме кефи искам да го пипна че белким Прихвана...Бойко вземиме за министър..и штеете слушам Обештавам...Кой би отказал да слуша...нека напише...я не слуша....занулен си.
Но да си знаеш, че душата на Бойко заминава директно да се пържи вовеки в ада тъй, че прави си сметката и за твоята.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
Коментар