IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Частичните прозрения на Бойко

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
    +1
    Само скалата е доста стръмна ....
    доход до 7200 лв - необлагаем и т.н. през 5 %...

пп. Даже и печалбата от форекс и търговия с акции...... да се облага....( ако нямаш печалба - да се облага оборота !!!) - шегичка....
    подсещай ти, подсещай минфин-а кво е забравил и без друго за това управление БФБ е синоним на стокова борса, ама от типа на Слатинската

Коментар

• [QUOTE=SPART;1059210118]Не данъче , а пълна национализация на материални активи ( дълготрайни и краткотрайни) на стойност над 10 000 лева - на всички юридически и физически лица .

Максимален размер на чуждестранно участие в местно предприятие - не повече от 25% .

Пълна национализация на горите и селско-стопанската земя .

Засилване контрола на монополите и орязване на всичките им непривични функции .

Въвеждане на всеобща трудова повинност за населението (включително и на жените) от 25 до 35 годишна възраст .

Задължително военна служба - 2 години (3 години за моряците) .

Суспендиране на Бг-членството в ЕС - денонсиране на договора за присъединяване .

Освобождаване курса на лева .

Премахване на всякакви местни данъци и такси .

Въвеждане на прогресивна подоходна ставка .

България Северна Корея на Балканите УЖАСС А уж комунизмът опиума за масите бил изкоренен

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
        ....
        П.П. Аз мисля, че и твоето депозитче трябва да се обложи с данъче
        Не данъче , а пълна национализация на материални активи ( дълготрайни и краткотрайни) на стойност над 10 000 лева - на всички юридически и физически лица .

Максимален размер на чуждестранно участие в местно предприятие - не повече от 25% .

Пълна национализация на горите и селско-стопанската земя .

Засилване контрола на монополите и орязване на всичките им непривични функции .

Въвеждане на всеобща трудова повинност за населението (включително и на жените) от 25 до 35 годишна възраст .

Задължително военна служба - 2 години (3 години за моряците) .

Суспендиране на Бг-членството в ЕС - денонсиране на договора за присъединяване .

Освобождаване курса на лева .

Премахване на всякакви местни данъци и такси .

Въвеждане на прогресивна подоходна ставка .

И Лорде всички тия мерки или поне голяма част от тях са напълно постижими , но Борисоff няма топки за да направи дори и една от тях .

Обаче ако случайно "узрее" и тръгне смело напред,ще си осигури поне още 3 мандата власт с мнозинство в НС от над 2/3 ....Просто ще обере И целия ляв електорат и практически ще остане без опозиция което за държави като БГ е супер

Положението е архи-тежко и ако не се вземат мерки,ще стане неконтролируемо

ПС : И понеже си писал по долу за Турция - ето една графика която преди бях пуснал във форекс-темата:

Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от Соколов2 Разгледай мнение
          Докато има депозит ще има кредит и докато тях ги има ще има банки.
          Няма как едното без другото.А облагането само ако е част от някои успешен икономически модел.
          Бат Пешо са е объркал с тези си твърдения, защото нямат грам логика.Ама тои да не е икономист да знае.
          Като не знае що си вре г..а между тези дето си размятат лангите?
          Естествено, че високите лихви по депозитите дърпат нагоре и лихвите по кредитите и бизнеса с намаляла печалба в кризата, не реинвестира, а единствено оцелява.Също се свива и увеличава и безработицата. Останалите виждат какво се случва наоколо и набиват само в депозити и чакат лихви. Банките дъщери пък пращат кинти като обезумели на майките си. Ония майките им за нашия бизнес са си чисти мащехи. Ич не ги брига за него.

Коментар

Доход до 15000 годишно-10% данък.
            Доход 15000 до 45000 годишно- данък 25%
            Доход от 45000 до 100000 годишно- данък 35%
            Доход над 100 000 годишно- данък 50%.

Независимо от ренти от жилища, производство, марули, хиликоптери, охлюви, заложни къщи или каквото и да е. Анадъмно?

+1
            Само скалата е доста стръмна ....
            доход до 7200 лв - необлагаем и т.н. през 5 %...

пп. Даже и печалбата от форекс и търговия с акции...... да се облага....( ако нямаш печалба - да се облага оборота !!!) - шегичка....

Коментар

Ето това вече е комунизъм. Конфискация и даване на социално слаби. Това показва, че ти си роден под знака на червената петолъчка. Ти си комунист, пък обиждаш другите че са такива.
              Не да се дава и конфискува, аз говоря за облагане. На мързеливите пари на депозит също данък. На селските стопани, които продават яйца на женския пазар, също данък и така....
              Докато има депозит ще има кредит и докато тях ги има ще има банки.
              Няма как едното без другото.А облагането само ако е част от някои успешен икономически модел.
              Бат Пешо са е объркал с тези си твърдения, защото нямат грам логика.Ама тои да не е икономист да знае.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                Ние при предния данък бяхме цъфнали и вързали.Моето депозитче не можеш да го обложиш щото ще го изтегля и ще ми обложиш цървулите.Ма може например да се приеме едно законче който има повече от едно жилище другото требе да го даде на общината за настаняване на крайнонуждаещи се а наема да се определя от общината примерно 20 кинта на месец щото хората са социално слаби и няма къде да живеят.Може и за криене на доходи от наеми да се лежи в затвора.А за укрито жилище то да се конфискува.Все неща които ще отпушат икономиката пазара ще живне строителството и то
                Ето това вече е комунизъм. Конфискация и даване на социално слаби. Това показва, че ти си роден под знака на червената петолъчка. Ти си комунист, пък обиждаш другите че са такива.
                Не да се дава и конфискува, аз говоря за облагане. На мързеливите пари на депозит също данък. На селските стопани, които продават яйца на женския пазар, също данък и така....

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                  Нямате право да критикувате единствения премиер който е радеател за свободна България, истински националист който оставя история след себе си. Кой друг построи толкова много?!

Лелел какви хора имало.....ххахяхяхях

Коментар

Глей сега бате Пешо, не случайно данъка се казва подоходен.
                    Пропоционалния данък го имаше и у нас, но понеже свинските неувряли глави решиха , че въвеждайки плоския ще цъфнем и вържем не стана, ще трябва да го върнем за да станем нормална страна като всички в ЕЗ.
                    Как е в ЕЗ? Пример подходящ за нашата действителност:

Независимо от ренти от жилища, производство, марули, хиликоптери, охлюви, заложни къщи или каквото и да е. Анадъмно?

Ние при предния данък бяхме цъфнали и вързали.Моето депозитче не можеш да го обложиш щото ще го изтегля и ще ми обложиш цървулите.Ма може например да се приеме едно законче който има повече от едно жилище другото требе да го даде на общината за настаняване на крайнонуждаещи се а наема да се определя от общината примерно 20 кинта на месец щото хората са социално слаби и няма къде да живеят.Може и за криене на доходи от наеми да се лежи в затвора.А за укрито жилище то да се конфискува.Все неща които ще отпушат икономиката пазара ще живне строителството и то

Коментар

• Черкезов какво става с Иран. Премиера ще те праща ли в Техеран

Коментар

Лорда дай ми линк на Банка.Инвестора не е меродавен източник.Чакам отговор какво да правим с имотните данъци и данък наем и рентите.Не раздаването на кредити с 3-4%лихва наричам комунизъм а мераците някой да ти осигури такъв ако може държавата с чужди пари.И чакам да ми отговориш за кредита от 200000 лева на 2%.Знаеш ли как ще раздвижа икономиката.Ще си купя земя или един нов комбайн.Не се прави на чукнат по главата.Много те бива да даваш акъл за неща от които имаш изгода и когато требе да се бръкне у чужди джобове.да видим колко си юнак кога требе да бръкнат у твоя.Значи за нас 2% лихва а твоите имоти цените да растат наемите също и да няма данъци.Мамин убавец
                        Глей сега бате Пешо, не случайно данъка се казва подоходен.
                        Пропоционалния данък го имаше и у нас, но понеже свинските неувряли глави решиха , че въвеждайки плоския ще цъфнем и вържем не стана, ще трябва да го върнем за да станем нормална страна като всички в ЕЗ.
                        Как е в ЕЗ? Пример подходящ за нашата действителност:

Коментар

• Лорда каква е тая тишина нещо млъкна.Това обяснява всичко..........................

Коментар

• Нямате право да критикувате единствения премиер който е радеател за свободна България, истински националист който оставя история след себе си. Кой друг построи толкова много?!
                            Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Лорда дай ми линк на Банка.Инвестора не е меродавен източник.Чакам отговор какво да правим с имотните данъци и данък наем и рентите.Не раздаването на кредити с 3-4%лихва наричам комунизъм а мераците някой да ти осигури такъв ако може държавата с чужди пари.И чакам да ми отговориш за кредита от 200000 лева на 2%.Знаеш ли как ще раздвижа икономиката.Ще си купя земя или един нов комбайн.Не се прави на чукнат по главата.Много те бива да даваш акъл за неща от които имаш изгода и когато требе да се бръкне у чужди джобове.да видим колко си юнак кога требе да бръкнат у твоя.Значи за нас 2% лихва а твоите имоти цените да растат наемите също и да няма данъци.Мамин убавец

Коментар

Аз и хубава жена съм гледал ма то ако ставеше както е по филмите.Ти май бъркаш филмите с реалността.Бе и в САЩ не дават на такава лихва ма ти можеш да вярваш.
                                Или ходи тегли кредит там.Не е задължително всички в една страна да са бизнесмени.На 20 години все още се ходи на училище.Като искаш да правиш бизнес ще започнеш от нулата.Никой не ти е длъжен.Почваш от малкото и ако си кадърен постепенно растеш.Като минеш през няколко кризи и натрупаш опит и пари тогава се разбира колко си предприемчив.На 20 години ако баща ти не е Някой никой незнае колко си умен и предприемчив.Това не се доказва с приказки.Влизаш в банката и казваш аз съм млад и предприемчив и хоп дават ти колкото искаш на 2%.Ако така раздаваха пари по света нямаше да има банки.Това за какъв се смяташ ти си е твой проблем.И аз смятам че съм най умния и трябва да вземам 20000 на месец ма никой друг не мисли така.Много комунисти и теоретици тука и много мрънкачи.Тази държава е загубена с този цигански манталитет и пословичен мързел и големи претенции.
                                Нима даването на пари на 3-4% лихва наричаш раздаване и комунизъм? Я сметни колко трябва да върне за 20 години? Нима използването на привлечен ресурс от фирмите за теб е комунизъм? Наистина демокрацията доста обремени някои умове!
                                Кажи колко хора са започнали от 0-та и не са теглили кредит за задвижване на бизнеса? Повечето фирми са тръгнали от 90-те. Я кажи колко от тях не са теглили кредити? Изумяваш ме! Явно никога не си имал фирма.
                                Пращам ти линк за кредитите в САЩ, ти и на фактите не верваш.
                                Приличаш ми на едни дърти сърдити старци в земенско с бради като лопати, които се събират вечер в кирпичената кръчма на селото и гледат новините, после някой проронва: "Абе не знам как е, но и така не е!
                                Last edited by LANDLORD 31; 05.02.2012, 12:52.

Коментар

Working...
                                X