Първоначално изпратено от LANDLORD 31
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Частичните прозрения на Бойко
Collapse
X
-
Last edited by Jay Gould; 19.02.2012, 15:20.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеLANDLORD - а е само поредното алкохолизирано (тоя след 9 вечерта определено е къркан като съдя по писаниците му след това време - винаги), малоумно говедо на държавна хранилка, с "идеи"... Там е проблемът, че 90 % от тия на държавна копанка, са като тоя дебил. Ако от някъде открадне малко, акъл - о.к. но те и да копират не стават, а са безброй. Докато някой не разчисти тях и мангалите, нищо не може да стане в България. Добре е обаче, че резервите са почти издухани и може би до година две най-много ще подпукат яки съкращения и рязаници в държавния сектор, щото иначе глад.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеLANDLORD - а е само поредното алкохолизирано, малоумно говедо на държавна хранилка, с "идеи"... Там е проблемът, че 90 % от тия на държавна копанка, са като тоя дебил.. А са безброй. Докато някой не разчисти тях и мангалите, нищо не може да стане тук.
Интересно е че колкото повече обижда и повече епитети използва, толкова по засегнат се чувства от собствената си малозначителност. Трябва да си изработя скала по която да оценявам постовете на злобарите и завистливците. Много ще се кефя от резулатите.Предвкусвам!
А, сега само на уше, ще споделя, че изкарвам детето да се пързаля зад блока. Дали горепосочените субекти имат цял парк под наклон зад блока с 10 естествени пързалки? Отговора оставям на Вас за домашно. Хайде до скоро1Last edited by LANDLORD 31; 19.02.2012, 15:13.
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение..Last edited by Jay Gould; 19.02.2012, 15:06.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеПриключвам. Не предполагах, че си толкова елементарен Успех държавни служителЮ И да не забравиш да се регистрираш по ДДС, ако успееш да продадеш някой кимизарник
Що не бях на мястото на Бойко, такива прозрения имам, че България бързо би се превърнала в една среднобогата европейска страна за няма и две години.
Само върху две неща ако се концентрираме-качествено производство и борба за по-голями квоти + изсветляване на всеки дори най-дребен доход и Щвейцария пасти да яде!
Бойко вече прозря, че само с неолиберални мерки води страната до разруха, но му е малко късно и трудно да направи завой към неокейнсианство и засилване на мерките от държавата спрямо монополисти, сивоикономци и платени клакьори на банковата система.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Inform Разгледай мнениеИнтересно какво е попречило на другаря Станишев да предостави същата детайлна информация за 2008г., която е обявена и през 2011г.?
За другаря Станишев знам, че през 2008-ма създаде БЕХ - енергийния холдинг и ГЕРБ бяха категорични, че ще премахнат излишното звено по веригата, която основна функция до този момент е единствено да прибира дивидентите за държавата от Мариците, Булгаргаз, АЕЦ-а, ЕСО, НЕК, Булгартрансгаз... и после тя да отделя дивидент за държавата, вместо самите държавни дружества да плащат дължимото на държавата.
Обаче, другаря Борисов, след като взе властта от Станишев, забрави напълно приказките си и му се хареса системата и я запази в същия удобен вид.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеВсичко е постижимо, чрез промени в законодателството. На първо място е забраната да оперират в БГ фирми регистрирани в офшорни зони. Проследяване на сметките на по заможните физически лица навсякъде, както правят германците и т.н и т.н
Щом в ЕС си практикуват пропоционалния дънък, може и тук. От немците може да взаимстваме борбата с такива шмекерски дребни тарикатчета-бг бизнесменчета от нисък ранг.
П.П. За какво съм те отеваwал? Напротив отговорих ти на въпроса. Ти лично на мен нищо не ми плащаш. Плащат ми наематели и Държавата, както и малко от БФБ ми плащат. Не съм отишъл в нито едно число от месеца някъде и да ми дадат едни сухи и да ми кажат Това е от МАМУН
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеTака ще правя като ми направиш данъка с размера на осигуровките. Минимална заплата, 2-3 консултантски фирми, здравей Белиз, Бахамски острови, Сейшели, Вануату и др. офшорни зони по земните кълбета Много внимание ти обърнах днес, а ти тотално ме отеВа. Не е мъжкарски
Щом в ЕС си практикуват пропоционалния дънък, може и тук. От немците може да взаимстваме борбата с такива шмекерски дребни тарикатчета-бг бизнесменчета от нисък ранг.
П.П. За какво съм те отеваwал? Напротив отговорих ти на въпроса. Ти лично на мен нищо не ми плащаш. Плащат ми наематели и Държавата, както и малко от БФБ ми плащат. Не съм отишъл в нито едно число от месеца някъде и да ми дадат едни сухи и да ми кажат Това е от МАМУН
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеКакъв е законът? Гласувай си минимална заплата, другото реинвестирай и ще плащаш малки осигуровки
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеНе съм го избрал аз. Законът е такъв. При положение, че имаме поносим данък върху доходите, няма смисъл да правя упражнения. А мангалите и държавните служители и те са хора. Но до тук съм със солидарността. В някакви поносими граници. Решите ли да ядете месо вместо да ме стрижете - идея си нямаш колко съм добър в избягване на данъци по законен път
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеОсигуровките на макс ти си си ги избрал да ги плаща, така, че не реви.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеТи какво точно плащаш и кога? Когато ми отговориш на този въпрос, ще ти отговоря и аз
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеПразните апартаменти в жилищните сгради са просто напаст, дори катастрофа. Едно - гълтат колосално количество енергия зимата от околните, две - в същото време е пълно с млади семейства под висок наем. Ако се обложат празните жилища и магазини с високи данъци собствениците им или ще са принудени да ги дават под наем, или да ги продадат на хора които ще ги стопанисват добросъвестно. В момента например, дори 2 празни магазина на търговска улица могат да намалят бизнеса на всички останали. В Моловете е същата ситуация. Значи? Качваш им данъците, а те да си намират наематели, дори на по-ниски цени, за да не плащат високите данъци.
Не става така
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеХазяин, чакам данъците които плащаш/плащаме ти Обещал си ми
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеНяма как да стане това. И наистина няма икономическа логика. Аз също съм за по-високи данъци за имотите, но за сметка на намаляване или обвързване с количествата отпадъци такса смет
Аз в момента вече почти 12 г. отоплявам жилището под мен, в което никога никой не е живял, а собственикът съм го виждал веднъж за 5 мин. Дори аз и съседите му отпушваме терасите, защото ще наводни тия от долу. И тия дни смятам с един от комшиите да видим плаща ли се въобще данък за шибаното жилище и ако не е те самите данъчни си имат етапен ред. Бах го у собствникът, дето 12 е закопал едни пари, а други му се грижат за имота. В краен случай съм решил да говоря с всички съседи и да допуснем да се самонастани някое семейство. Това ако си е плащал данъците, а ако не е има и други варианти.Last edited by Jay Gould; 19.02.2012, 14:13.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
Коментар