IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Частичните прозрения на Бойко

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
    ..
    И за какво да ти завиждаме? За заплатка заради която всеки ден ядеш по-кофа лайна от страх да не те уволни шефът ти, или за някой пиклив апартамент с който си се набутал. А, че след 9 часа вечер не си никога адекватен, съдя по глупостите които почваш да бълваш след икиндиено време
    Last edited by Jay Gould; 19.02.2012, 15:20.
    http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
      LANDLORD - а е само поредното алкохолизирано (тоя след 9 вечерта определено е къркан като съдя по писаниците му след това време - винаги), малоумно говедо на държавна хранилка, с "идеи"... Там е проблемът, че 90 % от тия на държавна копанка, са като тоя дебил. Ако от някъде открадне малко, акъл - о.к. но те и да копират не стават, а са безброй. Докато някой не разчисти тях и мангалите, нищо не може да стане в България. Добре е обаче, че резервите са почти издухани и може би до година две най-много ще подпукат яки съкращения и рязаници в държавния сектор, щото иначе глад.
      Тва ясно, изобщо не се връзвам на такива, обаче като чуя някой като теб, да иска да обложи съседа с данъци, които да отидат в държавни служители и мангали, вместо да се съберат и по съседски да наложат едни справедливи такси, каквито допуска закона, направо се губи детското у мен

Коментар

LANDLORD - а е само поредното алкохолизирано, малоумно говедо на държавна хранилка, с "идеи"... Там е проблемът, че 90 % от тия на държавна копанка, са като тоя дебил.. А са безброй. Докато някой не разчисти тях и мангалите, нищо не може да стане тук.
        Както написах в една друга тема - Да оставим обидите и заяжданията на ниските духом завистливи психически обременени субекти! Да ги оставим! Те ще се самоизядат. Виждайки да струи злоба от тях, за мен е голямо морално удоволетворение
        Интересно е че колкото повече обижда и повече епитети използва, толкова по засегнат се чувства от собствената си малозначителност. Трябва да си изработя скала по която да оценявам постовете на злобарите и завистливците. Много ще се кефя от резулатите.Предвкусвам!

А, сега само на уше, ще споделя, че изкарвам детето да се пързаля зад блока. Дали горепосочените субекти имат цял парк под наклон зад блока с 10 естествени пързалки? Отговора оставям на Вас за домашно. Хайде до скоро1
        Last edited by LANDLORD 31; 19.02.2012, 15:13.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
          ..
          LANDLORD - а е само поредното алкохолизирано (тоя след 9 вечерта определено е къркан като съдя по писаниците му след това време - винаги), малоумно говедо на държавна хранилка, с "идеи"... Там е проблемът, че 90 % от тия на държавна копанка, са като тоя дебил. Ако от някъде открадне малко, акъл - о.к. но те и да копират не стават, а са безброй. Докато някой не разчисти тях и мангалите, нищо не може да стане в България. Добре е обаче, че резервите са почти издухани и може би до година две най-много ще подпукат яки съкращения и рязаници в държавния сектор, щото иначе глад.
          Last edited by Jay Gould; 19.02.2012, 15:06.
          http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

Приключвам. Не предполагах, че си толкова елементарен Успех държавни служителЮ И да не забравиш да се регистрираш по ДДС, ако успееш да продадеш някой кимизарник
            Не ти харесва знам, не ти харесва да има повече държава за разни тарикатчета
            Що не бях на мястото на Бойко, такива прозрения имам, че България бързо би се превърнала в една среднобогата европейска страна за няма и две години.
            Само върху две неща ако се концентрираме-качествено производство и борба за по-голями квоти + изсветляване на всеки дори най-дребен доход и Щвейцария пасти да яде!
            Бойко вече прозря, че само с неолиберални мерки води страната до разруха, но му е малко късно и трудно да направи завой към неокейнсианство и засилване на мерките от държавата спрямо монополисти, сивоикономци и платени клакьори на банковата система.

Коментар

• Първоначално изпратено от Inform Разгледай мнение
              Интересно какво е попречило на другаря Станишев да предостави същата детайлна информация за 2008г., която е обявена и през 2011г.?
              ...нищо не оправдава сравняването на ябълки с круши, но както ти писах, такава е практиката и на един куп политици, не си само ти

За другаря Станишев знам, че през 2008-ма създаде БЕХ - енергийния холдинг и ГЕРБ бяха категорични, че ще премахнат излишното звено по веригата, която основна функция до този момент е единствено да прибира дивидентите за държавата от Мариците, Булгаргаз, АЕЦ-а, ЕСО, НЕК, Булгартрансгаз... и после тя да отделя дивидент за държавата, вместо самите държавни дружества да плащат дължимото на държавата.

Обаче, другаря Борисов, след като взе властта от Станишев, забрави напълно приказките си и му се хареса системата и я запази в същия удобен вид.

Коментар

Всичко е постижимо, чрез промени в законодателството. На първо място е забраната да оперират в БГ фирми регистрирани в офшорни зони. Проследяване на сметките на по заможните физически лица навсякъде, както правят германците и т.н и т.н
                Щом в ЕС си практикуват пропоционалния дънък, може и тук. От немците може да взаимстваме борбата с такива шмекерски дребни тарикатчета-бг бизнесменчета от нисък ранг.

П.П. За какво съм те отеваwал? Напротив отговорих ти на въпроса. Ти лично на мен нищо не ми плащаш. Плащат ми наематели и Държавата, както и малко от БФБ ми плащат. Не съм отишъл в нито едно число от месеца някъде и да ми дадат едни сухи и да ми кажат Това е от МАМУН
                Приключвам. Не предполагах, че си толкова елементарен Успех държавни служителЮ И да не забравиш да се регистрираш по ДДС, ако успееш да продадеш някой кимизарник

Коментар

Tака ще правя като ми направиш данъка с размера на осигуровките. Минимална заплата, 2-3 консултантски фирми, здравей Белиз, Бахамски острови, Сейшели, Вануату и др. офшорни зони по земните кълбета Много внимание ти обърнах днес, а ти тотално ме отеВа. Не е мъжкарски
                  Всичко е постижимо, чрез промени в законодателството. На първо място е забраната да оперират в БГ фирми регистрирани в офшорни зони. Проследяване на сметките на по заможните физически лица навсякъде, както правят германците и т.н и т.н
                  Щом в ЕС си практикуват пропоционалния дънък, може и тук. От немците може да взаимстваме борбата с такива шмекерски дребни тарикатчета-бг бизнесменчета от нисък ранг.

П.П. За какво съм те отеваwал? Напротив отговорих ти на въпроса. Ти лично на мен нищо не ми плащаш. Плащат ми наематели и Държавата, както и малко от БФБ ми плащат. Не съм отишъл в нито едно число от месеца някъде и да ми дадат едни сухи и да ми кажат Това е от МАМУН

Коментар

Какъв е законът? Гласувай си минимална заплата, другото реинвестирай и ще плащаш малки осигуровки
                    Tака ще правя като ми направиш данъка с размера на осигуровките. Минимална заплата, 2-3 консултантски фирми, здравей Белиз, Бахамски острови, Сейшели, Вануату и др. офшорни зони по земните кълбета Много внимание ти обърнах днес, а ти тотално ме отеВа. Не е мъжкарски

Коментар

Не съм го избрал аз. Законът е такъв. При положение, че имаме поносим данък върху доходите, няма смисъл да правя упражнения. А мангалите и държавните служители и те са хора. Но до тук съм със солидарността. В някакви поносими граници. Решите ли да ядете месо вместо да ме стрижете - идея си нямаш колко съм добър в избягване на данъци по законен път
                      Какъв е законът? Гласувай си минимална заплата, другото реинвестирай и ще плащаш малки осигуровки

Коментар

Осигуровките на макс ти си си ги избрал да ги плаща, така, че не реви.
                        Не съм го избрал аз. Законът е такъв. При положение, че имаме поносим данък върху доходите, няма смисъл да правя упражнения. А мангалите и държавните служители и те са хора. Но до тук съм със солидарността. В някакви поносими граници. Решите ли да ядете месо вместо да ме стрижете - идея си нямаш колко съм добър в избягване на данъци по законен път

Коментар

Ти какво точно плащаш и кога? Когато ми отговориш на този въпрос, ще ти отговоря и аз
                          Аз си мислех, че тва е някаква мъжка дума. Както и да е

Коментар

Празните апартаменти в жилищните сгради са просто напаст, дори катастрофа. Едно - гълтат колосално количество енергия зимата от околните, две - в същото време е пълно с млади семейства под висок наем. Ако се обложат празните жилища и магазини с високи данъци собствениците им или ще са принудени да ги дават под наем, или да ги продадат на хора които ще ги стопанисват добросъвестно. В момента например, дори 2 празни магазина на търговска улица могат да намалят бизнеса на всички останали. В Моловете е същата ситуация. Значи? Качваш им данъците, а те да си намират наематели, дори на по-ниски цени, за да не плащат високите данъци.
                            ...... данък на безработните, данък на бездетните, данък на безхаберните, данък на безумните тва не го ли кльопахме години????
                            Не става така

Коментар

Хазяин, чакам данъците които плащаш/плащаме ти Обещал си ми
                              Какво съм ти обещавал бе маМун? Питаше дали ще продължаваме да ви плащаме масрафите? Ти на мен нищо не плащаш. Няма и да ти дам да ми платиш. Акцизи и други подобни плащаме всички. Осигуровките на макс ти си си ги избрал да ги плаща, така, че не реви. И внимавай с двете кутии цигарки на ден за да не дойде

Коментар

Няма как да стане това. И наистина няма икономическа логика. Аз също съм за по-високи данъци за имотите, но за сметка на намаляване или обвързване с количествата отпадъци такса смет
                                Празните апартаменти в жилищните сгради са просто напаст, дори катастрофа. Едно - гълтат колосално количество енергия зимата от околните, две - в същото време е пълно с млади семейства под висок наем. Ако се обложат празните жилища и магазини с високи данъци собствениците им или ще са принудени да ги дават под наем, или да ги продадат на хора които ще ги стопанисват добросъвестно. В момента например, дори 2 празни магазина на търговска улица могат да намалят бизнеса на всички останали. В Моловете е същата ситуация. Значи? Качваш им данъците, а те да си намират наематели, дори на по-ниски цени, за да не плащат високите данъци. Едно жилище и да живеят в него - ок. 2, 5, 20, 100, 1000 апартамента да има някой, ама да ги дава под наем поне. Ако не ги дава - да му начукат данъци. За чий са му на обществото подобно собственици? Купил и заключил и дори не ебава да се отбие да види дали не е рухнало!
                                Аз в момента вече почти 12 г. отоплявам жилището под мен, в което никога никой не е живял, а собственикът съм го виждал веднъж за 5 мин. Дори аз и съседите му отпушваме терасите, защото ще наводни тия от долу. И тия дни смятам с един от комшиите да видим плаща ли се въобще данък за шибаното жилище и ако не е те самите данъчни си имат етапен ред. Бах го у собствникът, дето 12 е закопал едни пари, а други му се грижат за имота. В краен случай съм решил да говоря с всички съседи и да допуснем да се самонастани някое семейство. Това ако си е плащал данъците, а ако не е има и други варианти.
                                Last edited by Jay Gould; 19.02.2012, 14:13.

Коментар

Working...
                                X