Първоначално изпратено от ravnovesie
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стоян Мавродиев срещу Дянков - ГЕРБ се отказва от капиталовия пазар?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение???
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеДоходността на нашите ДЦК не е пазарна в момента. Министерството на финансите определено я манипулира като пуска малки емисии. А ако инвестира парите от сребърния фонд съвсем ще я манипулира. За мен лично е безумие доходността по нашите ДЦК да е по-ниска от тази на Италия. При положение че ако Италия фалира и ние ще фалираме. Но ако България фалира, на Италия ще и е през оная работа.Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениеА тук вече направо ставаш несериозен. Не считам за нужно да ти обяснявам разликата между различните стълбове на пенсионната система.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнениеДалече са от нас, но и те са купили български ДЦК
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеHe was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеНенужен е защото и останалата част от пенсионната ни система са инвестирани в България. С какво този фонд ще е по-различен тогава. Освен това че ще е касичка на министерството на финансите за мързеливо намиране на пари.
Коментар
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениеТук вече си противоречиш тежко. Нали доходността се определя от пазара, на който ти си привърженик като меродавен.
А иначе Дянков ще излезе на външния пазар при всички положения и ще видим кво ще каже пазарът? Не знам какво толкова очакваш да се случи по-различно от доходността на вътрешния пазар, който за теб явно не е пазар.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеТози фонд може да постигне по-висока доходност, с по-нисък риск ако НЕ ИНВЕСТИРА в български ДЦК.
А иначе Дянков ще излезе на външния пазар при всички положения и ще видим кво ще каже пазарът? Не знам какво толкова очакваш да се случи по-различно от доходността на вътрешния пазар, който за теб явно не е пазар.
Коментар
-
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнениетова как да си го преведа....всички знаем , че "простото прибиране на пари" в България е синоним на кражба , присвояване и злоупотреба.... така или иначе доколкото разбрах СФ е част от фискалния резерв , т.е. той е в кацата с меда....
Коментар
-
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнениеза равновесня ....
там сигурно живеят идиоти....
Но до колкото се сещам ние не сме норвегия. Парите в нашия сребърен фонд се събират по различен начин от тези в норвежкия фонд и определено не сме заплашени от холандската болест.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеУбеден съм че това е и скритото намерение на министреството на финансите - просто да приберат парите.
Коментар
Коментар