Първоначално изпратено от ravnovesie
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стоян Мавродиев срещу Дянков - ГЕРБ се отказва от капиталовия пазар?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнениеАбе откакто се хвана да клатиш и борда с високопарните си лафове, взе че надмина и ACTA Еваларката
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеЕ не...
Ако и да има някаква "цел", Дянката по-скоро по този начин просто си отваря още едно място, от където да се финансира, а не да поддържа някво ниво на дохода на нашите книжа ...
Свръхликвидност от левове има и сега... Па ако отхапе и от тоа аЛукцион ....
Просто нема къде да се държат пърите на банките...
Кредити не се дават, леонията е 0.15 ...
У късия край нема НИКОЙ !!! Ама НИКОЙ !!!
...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеНищо не значат. Основната опасност за българския дълг не е българския дълг, а е българската банкова система и стабилността на борда.Не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеАми то и италия си плаща. Всъщност само гърците не плащат Не сме кривнали все пак Дянков иска със сребърния фонд да купува наши ДЦК, като очевидно идеята му е така да държи още по-ниска доходността им.
Ако и да има някаква "цел", Дянката по-скоро по този начин просто си отваря още едно място, от където да се финансира, а не да поддържа някво ниво на дохода на нашите книжа ...
Свръхликвидност от левове има и сега... Па ако отхапе и от тоа аЛукцион ....
Просто нема къде да се държат пърите на банките...
Кредити не се дават, леонията е 0.15 ...
У късия край нема НИКОЙ !!! Ама НИКОЙ !!!
...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнениеПовярвай, повярвай, той човекът раздава на воля ум и разум и със самочувстивето, че само той ги стопля нещата. За мен е минал вече фазата на "бисери и вицове" и стана супердразнещо да му чета льохманските изстъпления. Но може да има и логика, имайки предвид, (по-долу си го е и написал - от декември бил разкешил и бил само на валута ...) Баси паникьора ! И това ми било спекулант Да видим сега, в коя позиция ще се бутне и ще спре да мрънка ))) Предполагам, че ще започне с mch
А за коментара за стоплянето - ами като ви чета мненията на всичките, май от пишещите тук наистина само аз ги стоплям
Коментар
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениеАбсолютно е за Бисери и вицове и вече не мога да повярвам, че равновесие ги ръси тия бисери.Не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеФалит на Италия в момента е малко вероятен- сега страховете са за Испания.Печатницата е пусната и яко бълва- идва страхотната инфлация- дано не е стагфлация. Дянков сътвори много глупости и нищо не прави с бездеиствието си- акцизите за цигарите, щеше да прави бум в митниците и данъчната събираемост, изяде резерва на касата. Какво повече- сега и фонда да разсипе ли..Трябваше да е готов с парите за дълга вече , а не да се чуди и мае. Голяма глупост е и това с ДДС- сега не може да върже бюджета, а след това съвсем. Много слаб макроикономист икономист е копелето- въпреки хвалбите му
Коментар
-
Фалит на Италия в момента е малко вероятен- сега страховете са за Испания.Печатницата е пусната и яко бълва- идва страхотната инфлация- дано не е стагфлация. Дянков сътвори много глупости и нищо не прави с бездеиствието си- акцизите за цигарите, щеше да прави бум в митниците и данъчната събираемост, изяде резерва на касата. Какво повече- сега и фонда да разсипе ли..Трябваше да е готов с парите за дълга вече , а не да се чуди и мае. Голяма глупост е и това с ДДС- сега не може да върже бюджета, а след това съвсем. Много слаб макроикономист икономист е копелето- въпреки хвалбите му
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеЧе кво им е ?
Плащаме си, като попове ...
... За разлика от някои други стъбилни държави...
...
мисля, че кривнахме от темата ...
сори за офф-а
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеА според мен става дума за изискуемо ниво на дохода за дадено ниво на риск. За ме нашите ДЦК имат изключително лошо съотношение риск доходност в момента. Разбира се ако някой иска по-малко или пък има ограничения какво да купува или пък просто го мързи, може да се навие и на по-ниска доходност. Очевидно е че доста се навиват. Но това за мен ге прави привлекателни. И наистина ми е трудно да разбера как може да са привлекателни за някой.
Плащаме си, като попове ...
... За разлика от някои други стъбилни държави...
...
мисля, че кривнахме от темата ...
сори за офф-аХодя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеТук не става въпрос за оптимизъм, а за пазарно ниво на дохода ...
Причините, поради които "пазара" се намира там е съвсем друг въпрос...
Не мисля, че нашите книжа са по-избалончени от които и да е други...
А дали ДЦК-тата са надценени е вече тема трети въпрос ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеПо-точни въпрос е дали могат да оцелеят, ако майките им започнат да дърпат масово пари от тукашните им дружества.
Все пак ...
МИРХодя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеИзказах се оптимистично. Лично аз не бих си купил за по-малко то 250-300. Но като гледам повечето сте оптимисти, та за това намалих спреда.
Причините, поради които "пазара" се намира там е съвсем друг въпрос...
Не мисля, че нашите книжа са по-избалончени от които и да е други...
А дали ДЦК-тата, като цяло са надценени е вече тема трети въпрос ...
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеИ какво от това ?
Смяташ, че могат да оцелеят без майките си ???
Коментар
Коментар