Аз си мисля , че наще банки тепърва ще му ядът главата сички са се набабанили с земи, хотели и апартаменти които нямат развързване в момента
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Банкери въртят фирми за имоти
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bordo_77Тоя Левон се държа нагло и отвратително по БТВ сутринта. Ама и те ще страдат много дето раздаваха щедро милиони в кредити за закупуване на земделски земи с панорама-море и надуха балона. На такава земеделска земя правиха оценка 50 евро на кв.м. и даваха по 30 евро кредит, а сега не могат да и вземат и 2 евро през ЧЗИ. Те сега почват да си скубят косите такива като Левончо.www.finance5.bg
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6x49 Разгледай мнениеБанкери въртят бизнес с недвижими имоти. За такъв случай алармира адвокат Веска Волева. И разказа, че [B]шеф на трезор бил акционер в няколко фирми за недвижими имоти заедно с гърци. Така директорът на финансовата институция успявал да разпродава имотите на длъжници, а парите потъвали в частни джобове, твърди адвокат Веска Волева.
И така, съвсем закономерно ще си дойде един хубав ден, когато ще се събудите и всички банки по света и у нас ще бъдат затворени за банкови "почивни дни"... И тогава ще става каквото ще става... Ше има пак гилотини по улиците май?!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bordo_77 Разгледай мнениеЕ....., с парата дето я гепа може и абитуриентка да закачи, що пара открадна тоя, не е истина
Коментар
-
Аз самият съм основно акционер в банки, но не съм съгласен с Левон... Трябва да има и морал, защото докато разни пуяци като него се вживяват като финансови гурута печалбите натрупани днес ще се върнат неколкократно, но със знак - в бъдеще...
Доброто име и имиджа се градят с години, а се развалят за дни... Прекалено си е повярвал, но съм убеден, че един качествен външен одит на кредитния портфейл в частта с най-дебелите кредити отпуснати от неговата банка ще доведе до смяната му. Само, че в момента уникредито си имат огромни главоболия навън и едва ли някой ще седне да се занимава с някакъв балкански елемент.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениедамата от снимката е втората му жена, 76ти набор..а той 5Х ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от all_trader2 Разгледай мнениекой ше допусне нашите смешни банки до кредитния пазар на Еврозоната - дългът се държи предимно от големите риби в Европа и САЩ
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеАбе аз да си попитам. Дайте малко инфо какви дългове на ПИГС държат българските банки?
Коментар
-
Първоначално изпратено от bordo_77Тоя Левон се държа нагло и отвратително по БТВ сутринта. Ама и те ще страдат много дето раздаваха щедро милиони в кредити за закупуване на земделски земи с панорама-море и надуха балона. На такава земеделска земя правиха оценка 50 евро на кв.м. и даваха по 30 евро кредит, а сега не могат да и вземат и 2 евро през ЧЗИ. Те сега почват да си скубят косите такива като Левончо.
прост народ = слаба държава
Коментар
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеВ коя насока големи разходи?????http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение+++ Тепърва ще има да се види дали царят е гол.. Преди около час-два направих една проста сметка, идват и едни огромни разходи за някой банки, в близките няколко години..Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Банкери въртят бизнес с недвижими имоти. За такъв случай алармира адвокат Веска Волева. И разказа, че шеф на трезор бил акционер в няколко фирми за недвижими имоти заедно с гърци. Така директорът на финансовата институция успявал да разпродава имотите на длъжници, а парите потъвали в частни джобове, твърди адвокат Веска Волева. Схемата с бързата разпродажба на имотите била последната брънка от веригата за ощетяване на клиентите чрез неправомерно вдигане на лихвите по изтеглените от тях кредити.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеЛевон и компания нищо не казват за една група от така наречения едър бизнес, които изсмукаха стотици милиони кредити и сега не могат да ги върнат. За тях има 'гъвкави' условия и разсрочване и намаляване на лихвата, а дребните клиенти плащат разликата. Всичко това се прави, за да не се задействат от централите майки и на бързо да уволнят 60-80% от висшия мениджмънт пряко замесен в афери с кредити за милиони. Също така нищо не казва за кредит срещу % под масата, но с времето сигурно нещата ще дойдат на мястото си.Last edited by Jay Gould; 20.01.2012, 18:29.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
Коментар