Първоначално изпратено от ivo111
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стандарт инвестмънт
Collapse
X
-
ОК
-
Първоначално изпратено от absfresh Разгледай мнениеМи точно. Понеже съм наемодател и единственото, което искам от моите наематели е наем. Аз съм си сметнал разходите по имота и си ги плащам, индиректно те ги плащат като част от наема, но индиректно. Айде със здраве
иди сега до счетоводителя си и му кажи да сметне колко данък дължиш само от наем чисто и колко данък дължиш като си "калкулирал в цената на наема, всички данъци такси, застраховка и разбира се доход"
после ела да пишеш пак във форума .................. айде със здравеfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivo111 Разгледай мнениеhttp://www.standardinvestment.bg/?id...&type=1&fpid=5
От отчета на СИ високодоходен за Април:
- купуват ОЦК близо 12хил.бр. и Полимери /сигурно защото показват отлични резултати/
-продават М+С, Химимпорт, Зърненитова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от absfresh Разгледай мнениеМоже да греша, не знам, аз съм наемодател и съм калкулирал в цената на наема, всички данъци такси, застраховка и разбира се доход за мене.
Първоначално изпратено от absfresh Разгледай мнениече и сами си плащали такса смет. Че те собственик ли са или наемател.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
аман от платени драскачи...за 50 кинта ще изкарат майка си терорист...
http://www.darikfinance.bg/novini/54825The problem with my trading is usually somewhere between my keyboard and my chair...
Коментар
-
Според мен това е постановка. Хората искаха да предложат най-качествената услуга, на най-ниска цена, и останалите брокери са направили сговор за криминализирането и отстраняването им от пазара!Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениенаемодателя нищо не е калкулирал в цената и повечето са като теб -> едва сега за първи път чуват, че в някои договори наемателя е длъжен да плаща такса смет
Коментар
-
http://www.standardinvestment.bg/?id...&type=1&fpid=5
От отчета на СИ високодоходен за Април:
- купуват ОЦК близо 12хил.бр. и Полимери /сигурно защото показват отлични резултати/
-продават М+С, Химимпорт, Зърнени
Коментар
-
„Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.”
Джон Кенеди (последният истински президент на САЩ според мен)
Може да ги отричате, но те са от малкото играчи които играят с милиони на Борсата!Last edited by Черкезов; 10.05.2011, 21:29.Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от absfresh Разгледай мнениеКакто се разберат. Но според моите наблюдения практика е да се заплаща от наемодателят и да се калкулира в цената на наема.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениече кой искаш да плаща такса смет, ако не наемателите???
собственика си плаща данък сгради понеже е собственик на имот, а такса смет си плащат тези дето правят боклук и си хвърлят боклука в контейнерите
моите наематели от 15 години си плащат такса смет и никой не е възразил, а това, че някои наемодатели не са се сетили да включат съответната точка за такса смет в договора за наем си е за тяхна сметка
Както се разберат. Но според моите наблюдения практика е да се заплаща от наемодателят и да се калкулира в цената на наема.
Коментар
Коментар