Първоначално изпратено от Damodaran
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стандарт инвестмънт
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Damodaran Разгледай мнениеИвчо,
Ще ти отделя малко време :
1.В Стандарт Инвестмънт, работят най - добрите специалисти в България и не само в областта на портфейлния мениджмънт и управление на активи. На всички е ясно, които са си направили труда да прочетат техните трудове и опит.
2. Не знам с какво се занимаваш, но със сигурност не е с управление на активи, защото подобни изказвания от твоя страна, са най - малко непрофесионални. Ще си позволя да не коментирам в подробности ПРОФЕСИОНАЛНАТА ТИ ЕТИКА И КУЛТУРА, защото такава нямаш.
3. Ако все пак работиш в тази сфера, ако обичаш, може ли да ни помогнеш, да се запознаем и с твойте трудове и резултати на капиталовите пазари, управление на активи и т.н. и да преценим, що за капацитет си!?
... П.С. Ако имаш да кажеш нещо по - същество - добре, ако не, иди да пишеш в темата за Вицове и т.н.
От изкуфели преподаватели по планова икономика е на този хал капиталовият пазар в БГ. Или прочети 1000 пъти как се чука и после да те видя колко добре ще се представиш в леглото. Ай сиктир..... аман от теоретици..............
Коментар
-
1.В Стандарт Инвестмънт, работят най - добрите специалисти в България и не само в областта на портфейлния мениджмънт и управление на активи. На всички е ясно, които са си направили труда да прочетат техните трудове и опит.
2. Не знам с какво се занимаваш, но със сигурност не е с управление на активи, защото подобни изказвания от твоя страна, са най - малко непрофесионални. Ще си позволя да не коментирам в подробности ПРОФЕСИОНАЛНАТА ТИ ЕТИКА И КУЛТУРА, защото такава нямаш.
3. Ако все пак работиш в тази сфера, ако обичаш, може ли да ни помогнеш, да се запознаем и с твойте трудове и резултати на капиталовите пазари, управление на активи и т.н. и да преценим, що за капацитет си!?
... П.С. Ако имаш да кажеш нещо по - същество - добре, ако не, иди да пишеш в темата за Вицове и т.н.
на теория всичко е лесно на практика нещата са съвсем различни ...само погледни представянето на СИ
а какви специалисти са е друг въпрос от АКАДЕМИЯТА В СВИЩОВ ...да се смее човек или да плаче !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Коментар
-
... П.С. Ако имаш да кажеш нещо по - същество - добре, ако не, иди да пишеш в темата за Вицове и т.н.Не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivo111 Разгледай мнениеСъгласие, ЦКБ-Сила, Топлина и Бъдеще
Коментар
-
Любими акции на ПФ-Бъдеще за 2010. :
Стандарт инвестмънт високодоходен фонд -1221хил.лв
[B]Оловно-цинков комплекс-[/B]940хил.лв
Биовет-777хил.лв
Стандарт инвестмънт международен фонд 762хил.лв
Юрий Гагарин-659хил.лв
Стандарт инвестмънт балансиран фонд-648хил.лв
Бенчмарк фонд 4-564
Стандарт инвестмънт консервативен фонд-560хил.лв
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеТимаджийските ПФ-та ли се бяха накълвали там?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнениеЕлма, Машстрой и Балкнакар Заря също са страхотни попаденияНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivo111 Разгледай мнениеДобре, че са си намерили ПФ да им купят фондовете. Не ми се мисли ако решат да кешират какво ще става. Да му мислят тия които ще чакат пенсии.
Не е препоръкаНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivo111 Разгледай мнениеДобре, че са си намерили ПФ да им купят фондовете. Не ми се мисли ако решат да кешират какво ще става. Да му мислят тия които ще чакат пенсии.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениекато ти гледам как расъждаваш си мисля, че или нищо не даваш под наем, или си дал у вас хола под наем и ти си отишъл в кухнята да спиш....
иди сега до счетоводителя си и му кажи да сметне колко данък дължиш само от наем чисто и колко данък дължиш като си "калкулирал в цената на наема, всички данъци такси, застраховка и разбира се доход"
после ела да пишеш пак във форума .................. айде със здраве
Не пич мазето съм пуснал, на едно селянче и ми плаща в компоти. Дано не си ти, че мисля да вдигам наема от есента
Коментар
-
Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнениеЕлма, Машстрой и Балкнакар Заря също са страхотни попадения
Коментар
Коментар