Първоначално изпратено от Тиква
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да продам ли еврата за да вложа левовете на депозит?
Collapse
X
-
Опа,
Ми, братле, то зависи за каква пара говориш и за какъв хоризонт -> за 1000-2000 пари валутата няма такова значение, ако задуха кофти вятър отиваш на деня и си ги теглиш, като риск ти е само лихвата (70-140 кинта за година ;-)
И въобще не се води по лихвата -> първо инфлацията ще ти я изяде и второ имаш валутен риск ;-)
Аз имам два депозита -> евро и долар и преливам от единя в другия, като в момента съм с преференция към долара!Човек се учи докато е тъп!
Коментар
-
Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнениеЕто още едно мнение.Инвестирай във всичко,което започва с буквата К - кръчми,коли,курорти,курви
Коментар
-
Първоначално изпратено от emos Разгледай мнениеДа не си посбъркал депозит и заем,че с тия 24% разлика ми прилича на питане във форум за малоумници?
Лихвата в лева е 6.9%, а в евра е 5.2%. Даже разликата не е 24%, а 32.69%.Last edited by mobiman; 11.12.2011, 22:23.
Коментар
-
Първоначално изпратено от drakkar Разгледай мнение... и аржентиците мислеха така ...Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнениеИмат едногодишен в евро 7 % и в левове 7.20%Never underestimate the predictability of stupidity
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнениеПадането на валутния борд е мит, така че еврата в лева и у ПИБ на 7% лихва
Коментар
-
Първоначално изпратено от emos Разгледай мнениеДа не си посбъркал депозит и заем,че с тия 24% разлика ми прилича на питане във форум за малоумници?
Коментар
-
Първоначално изпратено от emos Разгледай мнениеДа не си посбъркал депозит и заем,че с тия 24% разлика ми прилича на питане във форум за малоумници?Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mobiman Разгледай мнениеЗдравейте,
Имам депозит в евро със скорошен падеж. Мисля, да ги продам и да вложа левовете в депозит който е с близо 24% по-висока лихва от тази в евра.
Разумно ли е да го направя според вас в този момент от гледна точка на евентуална промяна на рейта евро/ лев в рамките на валутния борд?
Аз не виждам причина това да се случи, но знае ли човек.
И допълнителен въпрос: Възможна ли е такава промяна да се случи "на тъмно" без да се разбере предварително?За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
-
Първоначално изпратено от krasii Разгледай мнениеЕто ти и друго мнение.Еврата в долари,доларите в буркани,стой далече от банките.Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Crux Разгледай мнениеПИБ нямат 7% лихва по левов депозит. В момента максимумът е 6.75% при 6-месечен промоционален, за същия срок в Евро е 6.45%.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Crux Разгледай мнениеПИБ нямат 7% лихва по левов депозит. В момента максимумът е 6.75% при 6-месечен промоционален, за същия срок в Евро е 6.45%.Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.
Коментар
Коментар