Първоначално изпратено от Мажоритаря
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да продам ли еврата за да вложа левовете на депозит?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mobiman Разгледай мнениеНе, няма да е в ПИБ.мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнениеРазбира се, че си струва...
Аз вече го направих. Лихвите са много добри в лева. Предполагам в ПИБ ще си направиш депозита, защото там условията и лихвата са най-добри.
Падането на валутния борд е мит, така че еврата в лева и у ПИБ на 7% лихва
Коментар
-
Първоначално изпратено от mobiman Разгледай мнениеЗдравейте,
Имам депозит в евро със скорошен падеж. Мисля, да ги продам и да вложа левовете в депозит който е с близо 24% по-висока лихва от тази в евра.
Разумно ли е да го направя според вас в този момент от гледна точка на евентуална промяна на рейта евро/ лев в рамките на валутния борд?
Аз не виждам причина това да се случи, но знае ли човек.
И допълнителен въпрос: Възможна ли е такава промяна "на тъмно" без да се разбере предварително?
Аз вече го направих. Лихвите са много добри в лева. Предполагам в ПИБ ще си направиш депозита, защото там условията и лихвата са най-добри.
Падането на валутния борд е мит, така че еврата в лева и у ПИБ на 7% лихваМнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Да продам ли еврата за да вложа левовете на депозит?
Здравейте,
Имам депозит в евро със скорошен падеж. Мисля, да ги продам и да вложа левовете в депозит който е с близо 24% по-висока лихва от тази в евра.
Разумно ли е да го направя според вас в този момент от гледна точка на евентуална промяна на рейта евро/ лев в рамките на валутния борд?
Аз не виждам причина това да се случи, но знае ли човек.
И допълнителен въпрос: Възможна ли е такава промяна да се случи "на тъмно" без да се разбере предварително?Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар