IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да продам ли еврата за да вложа левовете на депозит?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнение
    Разбира се, че си струва...
    Аз вече го направих. Лихвите са много добри в лева. Предполагам в ПИБ ще си направиш депозита, защото там условията и лихвата са най-добри.
    Падането на валутния борд е мит, така че еврата в лева и у ПИБ на 7% лихва
    ПИБ нямат 7% лихва по левов депозит. В момента максимумът е 6.75% при 6-месечен промоционален, за същия срок в Евро е 6.45%.
    Never underestimate the predictability of stupidity

Коментар

• Първоначално изпратено от mobiman Разгледай мнение
      Не, няма да е в ПИБ.
      CCB
      мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!

Коментар

• Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнение
        Аз вече го направих. Лихвите са много добри в лева. Предполагам в ПИБ ще си направиш депозита, защото там условията и лихвата са най-добри.
        Не, няма да е в ПИБ.

Коментар

• Първоначално изпратено от mobiman Разгледай мнение
          Здравейте,

Имам депозит в евро със скорошен падеж. Мисля, да ги продам и да вложа левовете в депозит който е с близо 24% по-висока лихва от тази в евра.

Разумно ли е да го направя според вас в този момент от гледна точка на евентуална промяна на рейта евро/ лев в рамките на валутния борд?

Аз не виждам причина това да се случи, но знае ли човек.

И допълнителен въпрос: Възможна ли е такава промяна "на тъмно" без да се разбере предварително?
          Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Да продам ли еврата за да вложа левовете на депозит?

Здравейте,

Имам депозит в евро със скорошен падеж. Мисля, да ги продам и да вложа левовете в депозит който е с близо 24% по-висока лихва от тази в евра.

Разумно ли е да го направя според вас в този момент от гледна точка на евентуална промяна на рейта евро/ лев в рамките на валутния борд?

Аз не виждам причина това да се случи, но знае ли човек.

И допълнителен въпрос: Възможна ли е такава промяна да се случи "на тъмно" без да се разбере предварително?
          Working...
          X