Първоначално изпратено от mobiman
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да продам ли еврата за да вложа левовете на депозит?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mobiman Разгледай мнениеПревърнахте го на Форекс...
Аз имам едни пари които искам да ги вложа на 12 М депозит с фиксирана лихва в не-българска/гръцка/арабска банка и да ми носят максимален доход който в момента е по лихви в ЛЕВА. В същото време искам да избегна риска от промяна на рейта ЕВРО/ ЛЕВ.
Разсъжденията трябваше да бъдат по-скоро в посока "Е ли е възможно да се промени този рейт през следващите 12 М".
Нямам време да следя и да мятам пари от една сметка/ валута в друга. Искам да ги вложа и да знам, че след 12 М ще полука Х лв. лихва. Това е цялата история.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mobiman Разгледай мнение"Е ли е възможно да се промени този рейт през следващите 12 М".
Коментар
-
Превърнахте го на Форекс...
Аз имам едни пари които искам да ги вложа на 12 М депозит с фиксирана лихва в не-българска/гръцка/арабска банка и да ми носят максимален доход който в момента е по лихви в ЛЕВА. В същото време искам да избегна риска от промяна на рейта ЕВРО/ ЛЕВ.
Разсъжденията трябваше да бъдат по-скоро в посока "Е ли е възможно да се промени този рейт през следващите 12 М".
Нямам време да следя и да мятам пари от една сметка/ валута в друга. Искам да ги вложа и да знам, че след 12 М ще полука Х лв. лихва. Това е цялата история.Last edited by mobiman; 21.12.2010, 16:10.
Коментар
-
ЯЯЯЯ, още една " тиква" като мен...
Преди време като писах , че търгувам на 2-3 годишна диаграма и ми стигат 20% плюс лихвите , специтата от "валутна...лудница" ме направиха на 1,5 стинки
Само едно мое допълнение.
Аз отварям 9-10...влога и на всеки влог пиша курса...( до м 3. 2010 бях на 90% долари)
Като видя, че разликата е минала 10 % започвам да менкам. Предния пик преди 5-6 месеца бях към лири.. От утре първа проба - 500 Д/Е. След седмица 1000....после 2000 и като се събудя, пак съм на студа в панелката...
успех и ДАВАЙ ДОЛАРЕ...
пп Но където и да ходиш, аз не бързам....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Тиква Разгледай мнениеДа-да, разбира се! Но може и банката да фалира или ББ да въведе миди като разменна единица! :-)
Но можем с малко мисъл и планиране да защитим кинтите си! Импа, в друга тема се е оженил за златцето! Други ниви кОпуват!
Но тъй като темата е за банки и валути, реших да внеса своята лепта, пък човекО сам да си реши!Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнениеСпоред теорията за черния лебед един ден и това се случва
Да-да, разбира се! Но може и банката да фалира или ББ да въведе миди като разменна единица! :-)
Но можем с малко мисъл и планиране да защитим кинтите си! Импа, в друга тема се е оженил за златцето! Други ниви кОпуват!
Но тъй като темата е за банки и валути, реших да внеса своята лепта, пък човекО сам да си реши!Човек се учи докато е тъп!
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеХахах, това го обясни на онези в темата Валутна търговия. А ако беше рейндж 130 пипа, Всички щяхме да сме милионери.
Я разгледай конкретен случай, по твоя начин на депозиране. Направил си депозит на 30.05 например))Човек се учи докато е тъп!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Тиква Разгледай мнениеДруже, е/д на ден имат рейндж на движение 130 пипа = 1,3 стотинки!
Само веднъж тази година имаше движение от 400 пипа (4 стотинки)! На мен риска ми е 10 стотинки, срутване от 1000 пипа на ден, което ще стане само ако виетнамците нападнат Щатите и ги завладеят!
Приятелю,бедна ти е фантазията колко хора с подобни сметки са ми минали през ръцете
И като сбъркаш 3 пъти подред в прогнозата си какво става с парите ти?Last edited by onufri; 21.12.2010, 15:49.Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеМоби, я си стой на евро - виж Корп-а, специален над 25К е 7.5, при това е не е депозит, а спестовен.
лихвата я начисляват на 01.януари за предната годинаLast edited by p0lki; 21.12.2010, 15:44.
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеНяма какво да спориш. Виждаш една графика долар/еур година назад и виждаш колко не си прав.
В общи линии дългосрочно аз също имам 2 депозита. Долари и Евро. Под 1.50 добавям долари. Над 1.50 добавям евро. Но не бих желал и да погледна левов депозит.Човек се учи докато е тъп!
Коментар
-
Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнениеГоворим за бързина на движенията,а не за риска,който поемаш.
Само веднъж тази година имаше движение от 400 пипа (4 стотинки)! На мен риска ми е 10 стотинки, срутване от 1000 пипа на ден, което ще стане само ако виетнамците нападнат Щатите и ги завладеят!Човек се учи докато е тъп!
Коментар
Коментар