Като ви чета тук, що не си отворите по една сметка и да си джиткате на Форекс, алъш-вериша? Смятате някакви проценти, но нали при превалутирането ви режат главицата и падате веднага с някой %?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да продам ли еврата за да вложа левовете на депозит?
Collapse
X
-
Last edited by Jay Gould; 22.12.2010, 17:04.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
-
Първоначално изпратено от viktorio Разгледай мнениеГлупости!
Полки е прав, така е!И това ще мине ...
Коментар
-
1.20 - долен 200 ББ на дневна. Стратегията ми е такава. Може и да имам пропуснати печалби , но ..... ще видим.
Аз не съм чак толкова дългосрочен - обикновено държа окоо 2-4-6-8 месеца, според зависи, и пак отварям.
В следващите 2-3 години - купуване на долар , кога е евтин.
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеНе е годишно, а 2-3 годишно, плюс лихвите....
Но благодаря за оценката.За дългосрочно инвестиране става.
Щото има специта, които на 20% месечно се мръщят....
пп 1.20 не е ли рано за закриване на цялата позиция ???
Коментар
-
Не е годишно, а 2-3 годишно, плюс лихвите....
Но благодаря за оценката.За дългосрочно инвестиране става.
Щото има специта, които на 20% месечно се мръщят....
пп 1.20 не е ли рано за закриване на цялата позиция ???Last edited by 4i40; 22.12.2010, 01:10.
Коментар
-
Остай ги милионерите от валутната.
Системата ти мноо прилича на мойта. Аз досега градих долари , падне ли под 1.25 ще почна да разпродавам по малко с цел до 1.20 да ги изчистя.
20% годишно си е добро постижение .
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеЯЯЯЯ, още една " тиква" като мен...
Преди време като писах , че търгувам на 2-3 годишна диаграма и ми стигат 20% плюс лихвите , специтата от "валутна...лудница" ме направиха на 1,5 стинки
Само едно мое допълнение.
Аз отварям 9-10...влога и на всеки влог пиша курса...( до м 3. 2010 бях на 90% долари)
Като видя, че разликата е минала 10 % започвам да менкам. Предния пик преди 5-6 месеца бях към лири.. От утре първа проба - 500 Д/Е. След седмица 1000....после 2000 и като се събудя, пак съм на студа в панелката...
успех и ДАВАЙ ДОЛАРЕ...
пп Но където и да ходиш, аз не бързам....
Коментар
-
Първоначално изпратено от mobiman Разгледай мнениеПрез 2011 няма Шенген, няма ERM II, слабо производство и вътрешно потребление, безработица и неясна посока на икономическото развитие, непредсказуема политика на правителството.
Парите ще "седят" в EUR макар и с по-ниска лихва."Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."
Коментар
-
Първоначално изпратено от mobiman Разгледай мнениеПрез 2011 няма Шенген, няма ERM II, слабо производство и вътрешно потребление, безработица и неясна посока на икономическото развитие, непредсказуема политика на правителството.
Парите ще "седят" в EUR макар и с по-ниска лихва.
колега дали са в лв или ойро или монголски тугрици ... ако недай си боже борда се пукне по шевовете, което малко вероятно... тези пари ще има да си ги чакаш доста време.
ако ще мислиш в подобна посока - тегли ги и в сейф или в чужбинатова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от mobiman Разгледай мнениеЗдравейте,
Имам депозит в евро със скорошен падеж. Мисля, да ги продам и да вложа левовете в депозит който е с близо 24% по-висока лихва от тази в евра.
Разумно ли е да го направя според вас в този момент от гледна точка на евентуална промяна на рейта евро/ лев в рамките на валутния борд?
Аз не виждам причина това да се случи, но знае ли човек.
И допълнителен въпрос: Възможна ли е такава промяна да се случи "на тъмно" без да се разбере предварително?
Коментар
-
Първоначално изпратено от p0lki Разгледай мнение+1
лихвата я начисляват на 01.януари за предната година
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеДобре де, писах ти предложение, Полки се присъедини, не ти ли харесва 7.5 и да можеш да дръпнеш, жената като поиска нова пералня със сушилня и т.н.
Остава рискът от промяна от 1.95583 на ... примерно 1.5000
Коментар
-
Първоначално изпратено от mobiman Разгледай мнениеПревърнахте го на Форекс...
Аз имам едни пари които искам да ги вложа на 12 М депозит с фиксирана лихва в не-българска/гръцка/арабска банка и да ми носят максимален доход който в момента е по лихви в ЛЕВА. В същото време искам да избегна риска от промяна на рейта ЕВРО/ ЛЕВ.
Разсъжденията трябваше да бъдат по-скоро в посока "Е ли е възможно да се промени този рейт през следващите 12 М".
Нямам време да следя и да мятам пари от една сметка/ валута в друга. Искам да ги вложа и да знам, че след 12 М ще полука Х лв. лихва. Това е цялата история.
Остава рискът от промяна от 1.95583 на ... примерно 1.5000И това ще мине ...
Коментар
Коментар