IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да продам ли еврата за да вложа левовете на депозит?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Мерси за отговора 4i40, Весела Коледа.
    Малко според както дойде и предимно дългосрочно. Идва падежа и сменяш или оставяш. Така по-малко нерви се хабят.
    Лошото е че все повече ме притесняват и самите банки, ама ще видим.

Коментар

• за art-lubitel

art-lubitel, Честита Коледа,
      "Система" е силно казано...Да го наречем идея - и тази идея е да не ти стои дългия кеш само в една валута.
      "Търгувам" или по точно спестяванията ми са в трите валути.
      Преди години марките в евра, еврата ги смених за долари.
      Преди 4 години дойдоха и "малко" паунди и ги завъртях и тях за долари...
      Тази пролет- лято си върнах лирите с .... в повече, сега малко, по малко обръщам еврата...
      Гледам си влога - 1дол - 1,25 лв - ок сменям
      1 дол - 1.35лв - ок и тая
      1 д -1.6лв !!!нещо старо - ще да почака
      Това с 500-1000-2000 е шегичка...Това е комарджийски метод за хващане на дъно.
      Идеята е да не си на една валута дългосрочно, а на колко време ще я сменяш си зависи от възможностите на човека.
      Ако си на компа по цял ден, играй 1:1 и менкай на седмична графика...

Не се впечатлявай от майсторите в темата за "валутната търговия" - не повече от 5% ще постигнат дългосрочно същия резултат, а загубата на време и нерви е страхотна.
      Както си каза един от специтата преди време - еееех да имам 100к евра, да си търгувам 1/1 дългосрочно....( когато е само за идеята и по-малко вършат работа)
      наздраве !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
        Само едно мое допълнение.
        Аз отварям 9-10...влога и на всеки влог пиша курса...( до м 3. 2010 бях на 90% долари)
        Като видя, че разликата е минала 10 % започвам да менкам. Предния пик преди 5-6 месеца бях към лири.. От утре първа проба - 500 Д/Е. След седмица 1000....после 2000 и като се събудя, пак съм на студа в панелката...
        успех и ДАВАЙ ДОЛАРЕ...

пп Но където и да ходиш, аз не бързам....
        4i40, тази системка мисля и аз да я пробвам .
        Имам няколко въпросчета към теб.
        Предполагам си на долари, евро , лири.
        С други валути играеш ли?
        Малко не се разбира от поста - като поскъпне валутата с 10% я продаваш ,съответно купуваш спадналата с 10% валута, след последващо поскъпване (не си уточнил нищо конкретно - продаваш двойно повече и така нататък).
        Мартингейл някакъв ?
        Загубата от маржа купува-продава и при двете валути не е ли големичка.

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
          написал си 5 глупости и 2 верни неща ...затова парите в ЕВРО , макар и на по ниска лихва....

т.е. четеш вестникарски "истини" , но реално не разбираш от икономика....
          Към днешна дата "глупостите" вече са 4, а верните неща 3. Шенген през 2011 ще видим през крив макарон.

Да видим дали и останалите "глупости" ще станат верни.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
            Що да съм идиот бе прост политически дебил...
            Щото си играя на сигурно ли???
            Чеша си крастата с рисковите пари на борсата и за разлика от тебе не питам коя борса отваря първо - японската или американската ...
            Политически глист изсулен....
            Верно че трябва да заместя думата ИДИОТИ с твоя ник , защото не мога да отрека ,....бързо разбра че става въпрос за теб самия.

Коментар

системата е хубава , но...... за идиоти...сори за офтопика
              Що да съм идиот бе прост политически дебил...
              Щото си играя на сигурно ли???
              Чеша си крастата с рисковите пари на борсата и за разлика от тебе не питам коя борса отваря първо - японската или американската ...
              Политически глист изсулен....

Коментар

написал си 5 глупости и 2 верни неща ...затова парите в ЕВРО , макар и на по ниска лихва....

Сподели ти как ги виждаш нещата през 2011.

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
                  Що така бе, Вики?
                  Полки е прав, така е!
                  що се занимаваш с хора дето не само, че не мислят, но дори и не четат другите какво са написали

остави ги да драскат и толкова

този дето е създал темата и той не може да проумее какви са предимствата на това което му предложи

да беше нещо друго да му го набиеш дълбоко, но акъл няма как

Коментар

• Първоначално изпратено от SStoilov Разгледай мнение
                    Остай ги милионерите от валутната.

Системата ти мноо прилича на мойта. Аз досега градих долари , падне ли под 1.25 ще почна да разпродавам по малко с цел до 1.20 да ги изчистя.

20% годишно си е добро постижение .
                    системата е хубава , но...... за идиоти...сори за офтопика

Коментар

• Първоначално изпратено от mobiman Разгледай мнение
                      През 2011 няма 1.Шенген, няма 2.ERM II, 3.слабо производство и 4.вътрешно потребление, 5.безработица и 6.неясна посока на икономическото развитие, 7.непредсказуема политика на правителството.

Парите ще "седят" в EUR макар и с по-ниска лихва.

Коментар

• тея прогнози ги чувам от 2002 година ,ще гарантиеаш ли прогнозата си ...

Коментар

• Първоначално изпратено от SStoilov Разгледай мнение
                          1.20 - долен 200 ББ на дневна. Стратегията ми е такава. Може и да имам пропуснати печалби , но ..... ще видим.

Аз не съм чак толкова дългосрочен - обикновено държа окоо 2-4-6-8 месеца, според зависи, и пак отварям.

В следващите 2-3 години - купуване на долар , кога е евтин.
                          SStoilov до 30.06.2011г. ще
                          видим курс в зоната 1.08-1.12
                          при евро>долар
                          --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                          http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                            Като ви чета тук, що не си отворите по една сметка и да си джиткате на Форекс, алъш-вериша? Смятате някакви проценти, но нали при превалутирането ви режат главицата и падате веднага с някой %?
                            Ами то форекс акаунтчето може да му е само за хедж в обратната посока. Не знам как стои въпроса с опциите в момента. Но едно форекс акаунтче с 1/50 със 100-200 долара ще може да поддържа 1000 пипса издънка.

Коментар

• Първоначално изпратено от lareman Разгледай мнение
                              +1
                              Закачам ги само. Иначе е полезно от време на време човек да сменя валутата, пък и прочетох някой доста разумни мнения.
                              http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                                Като ви чета тук, що не си отворите по една сметка и да си джиткате на Форекс, алъш-вериша? Смятате някакви проценти, но нали при превалутирането ви режат главицата и падате веднага с някой %?
                                +1
                                мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!

Коментар

Working...
                                X