Тия освен да се чудят какви бонуси да вземат и как да си увеличат заплатите, че много изостанали от Уолстрийтските бонуси, няма ли да вземат най-сетне да си оправят ЕРИК-а, да не говорим че бавят всичко и публикуват, когато каквото им падне
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
КФН готви нова брадва за пазара
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнениеНе е зле, ама искам и когато ми продават домати и там да ми пише колко е процента на зарзаватчията.
Коментар
-
http://www.btv.bg/news/bulgaria/inst..._Velikden.html
Познайте кой се е наредил в списъка с най-големи бонуси през 2010 година - нашите любимци от КФН, които както по-долу показах вземат средно на месец 1750 лева.
Оказва се, че сладурите са си раздали и доста бонуси - цитат от БТВ новините - "Комисията за финансов надзор се стимулирали средно с още 3 заплати и чакат и коледен бонус." Е как няма да си раздадете бе, бизнесът в тотална криза, но в КФН се стимулират, щото много добра я свършиха и през тази година.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gogogo Разгледай мнениетова, което на мен ми допада в подхода на надзора е пакета от мерки в областта на ГО. като се запознах по-подробно с тях, ми се струва че биха довеле действително до по-голяма прозрачност на пазара - записване на комисионната на брокера в полиците, както и изкореняване на порочни практити като даване на бонуси и отстъпи по задължителен елемент какъвто е ГО, както и вземането на 30% комисионна от брокерите за това че попълват само един лист хартия.
Коментар
-
Ц. Цветанов: Ще решим проблема със стикерите по Каско
про*ит.бг
„Веднъж завинаги трябва да се реши проблема със стикерите по каското, защото се използват за информация от криминалния контингент", заяви министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов, на провеждащата се днес конференция на тема „Сигурност и превенция на застрахователните измами".
Става дума за пресяване за това на кои автомобили да се посяга и на кои не от страна на автокрадците.
"Разкрити са 15 откраднати автомобила за месец, от както МВР се включи в шенгенската система за издирвани автомобили", допълни Цветанов.
От своя страна Стоян Мавродиев, председател на КФН, заяви, че вероятно ще бъдат върнати 2.5 млн. лв. в държавния бюджет, тъй като надзорът е преизпълнил приходите си и са икономисани разходи.
Също така Цветанов и Мавродиев подписаха протокол, с който се избира изпълнител за проекта на МВР за внедряване на система за административно-наказателна дейност....
Коментар
-
това, което на мен ми допада в подхода на надзора е пакета от мерки в областта на ГО. като се запознах по-подробно с тях, ми се струва че биха довеле действително до по-голяма прозрачност на пазара - записване на комисионната на брокера в полиците, както и изкореняване на порочни практити като даване на бонуси и отстъпи по задължителен елемент какъвто е ГО, както и вземането на 30% комисионна от брокерите за това че попълват само един лист хартия.
Коментар
-
Има надежда...
Добра новина. КФН е постъпила по държавнически, водейки се от интересите на капиталовия пазар. Осигурявайки финансиране за нуждиге на Комисията, НС също е взела едно полезно за бизнеса решение. Дано държавниците ни и ръководителите на компетентните институции направят следващата стъпка - даване на силни стимули за борсовата търговия, проекти с държавно - частно участие, финансирани с публични емисии на акции и облигации, насърчаване на спестовността и грижата за личните финанси, включително данъчни облекчния за лични инвестиционно - спестовни сметки .
Коментар
-
КФН се отказа от проекта си за вдигане на таксите
http://www.investor.bg/news/article/109172/339.html
Най-драстичното увеличение, или 15 пъти, се предвиждаше за договорните фондове, които и без това са силно ударени от кризата
Коментар
-
"Депутатите одобриха и допълнително финансиране от 4.277 млн. лв. за Комисията за финансов надзор (КФН) за следващата година. Предложението беше внесено от Делян Добрев от ГЕРБ и защитено с мотивите, че догодина само за членство в европейските надзорни органи КФН трябва да плати 1.3 млн. лв. такси."
http://www.dnevnik.bg/pazari/2010/11...dravni_vnoski/
Коментар
-
http://www.dnevnik.bg/pazari/2010/11...i_i_vuvejdane/ Проекто бюджета - разходи за заплати 2010-2011
Коментар
Коментар