If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И годишните счетоводни отчети на ИП за 2010 г. не са публикувани в ЕРИК. За сега успях да намеря само на Карол и Бенча.
Липсва прозрачност в работата на КФН, от както е поеха гербаджиите.... Безспорен факт.
От както те я поеха ще стане частна борсата ти,че и централния депозитар със нея.
А до тогава,може и доста странни неща да почнат да стават.Червени подлоги марш в Китай.
И годишните счетоводни отчети на ИП за 2010 г. не са публикувани в ЕРИК. За сега успях да намеря само на Карол и Бенча.
Липсва прозрачност в работата на КФН, от както е поеха гербаджиите.... Безспорен факт.
Някой има ли идея защо от края на март на сайта на КФН не се качват новини и решения и къде могат да се намерят новите решения?
Инвестор.БГ от къде взима информация за взетите решения?
Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.
Тия освен да се чудят какви бонуси да вземат и как да си увеличат заплатите, че много изостанали от Уолстрийтските бонуси, няма ли да вземат най-сетне да си оправят ЕРИК-а, да не говорим че бавят всичко и публикуват, когато каквото им падне
Даже малко увеличение предлагат. Това са просто някакви си хиляди. Закъде по-напред.
Кому е нужно?
Чичов,
ако си близко до него и успяваш да чуваш мислите му (или това което му нашепва "великия" му съветник)
казвай да бягаме докато е още без данък.
Сигурен съм, че КФН ще подкрепи идеята за новия данък, както си поиска увеличение на таксите.
Подкрепа винаги ще има, що се отнася до събиране на нови данъци. Това мисля, че е ясно. Остава данъка за обществено мнение....
КФН с мед да я намажеш...
Не чухте ли дянков какво мисли....
Борсата била скочила много и щял да облага печалбата с 10%....
пп. За хората със слаби нерви... - засега само аз му чувам мислите...
Чичов,
ако си близко до него и успяваш да чуваш мислите му (или това което му нашепва "великия" му съветник)
казвай да бягаме докато е още без данък.
Сигурен съм, че КФН ще подкрепи идеята за новия данък, както си поиска увеличение на таксите.
Тия освен да се чудят какви бонуси да вземат и как да си увеличат заплатите, че много изостанали от Уолстрийтските бонуси, няма ли да вземат най-сетне да си оправят ЕРИК-а, да не говорим че бавят всичко и публикуват, когато каквото им падне
Ще си оправят и ЕРИК-а и бонусите и всичко, ама първо трябва да ги поизтържем и след това да ги пообесим мъничко! Уви, но това е изхода...! След това, новичките, ще си имат едно наум или поне няма да се имат за недосегаеми...
Коментар