IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще премахнат ли борда след емитирането на ДЦКта в евро????????

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://www.investor.bg/forum/showthr...%BE#post505005

Като казах, че петрола ще стигне 140-150$ на барел ми се смяха, оплюваха и подиграваха.

Всички после фалираха, няма ги във форума.

Ако не ме послушате и вие ще фалирате!!!!!!

Никой не играе срещу SPEKO!!! НИКОЙ!

Коментар

• Първоначално изпратено от nns Разгледай мнение
      Тъкмо ще ти изтичат депозитите с 20% лихва
      не Пич,
      не знам дали ще стигнат 20%,
      но и десет на месец е достатъчно.

----
      Нямам нищо общо със Спеко, нито го познавам, но каца без дъно не се пълни!

Коментар

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
        Ке махат ли борда ? или напротив до живот ке остане?
        Поне 45годин
        "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

• Първоначално изпратено от SPEKO Разгледай мнение
          Брашното е с ново дънце! възможно е да е под 4млрд.

За жалост вече е късно за държавен дълг!!!!!!!!!!!!!! Стягате се за Гражданска война, иначе ще ви трябват визи за морето!!!!

Аз мисля да изчезна от БГ за 4,5 г. и ще се върна да пазарувам евтинко като всичко приключи!!!!!
          и кой с кого ще воюва не разбрах
          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

За жалост вече е късно за държавен дълг!!!!!!!!!!!!!! Стягате се за Гражданска война, иначе ще ви трябват визи за морето!!!!

Аз мисля да изчезна от БГ за 4,5 г. и ще се върна да пазарувам евтинко като всичко приключи!!!!!
            Тъкмо ще ти изтичат депозитите с 20% лихва

Коментар

Споко ,има още много до 19млрд на емисионно

Коментар

Tи пак ли се набоза.Време е или да смениш дилъра или да минеш на нещо по качествено.През 12 дена даваш прогнози.Твоята простотия няма спиране.Заминавай на майка си у хралупата и изобщо не се връщай.

Коментар

• http://bnb.bg/Statistics/StBNBBalanc...ekly/index.htm

Коментар

• Брашното е с ново дънце! възможно е да е под 4млрд.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr_crash Разгледай мнение
                      Ке го манат, не бързай, има още брашно
                      в чувала
                      Еййй свиркайте навреме ако свършва бряшното
                      Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Ке го манат, не бързай, има още брашно
                        в чувала

Коментар

• Ке махат ли борда ? или напротив до живот ке остане?
                          Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• http://www.investor.bg/news/article/114825/333.html

айде апокалиптосите ... давайте
                            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от all_trader2 Разгледай мнение
                              ех булгар , булгар . прав е колегата - заради такива като вас БГ не може да се оправи
                              Нещо и ти си объркал форума.Направете си форум аз обичам Русия и аз обичам комунистите.И оставете оправянето на България.Първо оправете себе си.

Коментар

• А смятал ли си колко изхарчиха комундетата - колко милиарда от излишъка изхарчиха към техни хора, и то милиарди натрупани от задлъжняването на БГ. Вярно можеха да не оставят и нищо - ама явно са се надявали да спечелят все пак изборите

Първоначално изпратено от SStoilov Разгледай мнение
                                Дилетанщина, колко да е дилетанщина,

Ама 3 милиарда ги няма откак управляват мильовците. Айде за 1 милиард бЕха виновни комунистите, ама другите два ?

Коментар

Working...
                                X