IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще премахнат ли борда след емитирането на ДЦКта в евро????????

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
    Най после изплю камъчето.Работата е в Русия.Предполагам си и комунист и получаваш пари за да си ръсиш глупостите.Образованието ми е достатъчно за да разбера че не си с всичкия си.Анализите ти са по зле и клозетни и не ти си познал курса 1,59-1,60 а някакъв швед мисля че беше професор.Няма какво да си приписваш заслуги.
    ех булгар , булгар . прав е колегата - заради такива като вас БГ не може да се оправи

Коментар

• http://www.investor.bg/news/article/114770/332.html

та кога ще почва гражданската война .. не разбрах
      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Дилетанщина, колко да е дилетанщина,

Ама 3 милиарда ги няма откак управляват мильовците. Айде за 1 милиард бЕха виновни комунистите, ама другите два ?

Първоначално изпратено от Pivoley Разгледай мнение
        Е, и? И миналата година беше така. По ред причини, дефицитът за цялата година се прави през първите 3 месеца.

Странна дилетанщина забелязвам напоследък в този форум. Щом вече и граждански войни бълнуват некои субекти.

Коментар

• Първоначално изпратено от SPEKO Разгледай мнение
          Да да го видим тоя "швед" бе, путьо? Аман от "педали" в тая държава!!
          Сега разбираш ли защо България никога няма да се оправи? Заради такива като теб, ясно ли е?

Не съм комунист и никога не съм получил и стотинка за да пиша тук!!!!!!!!!!!!

А и какво общо имат комунистите? Те никога не са са управлявали България. България се управлява от съвсем други хора повече от 130г, които само 45г. са се наричали комунисти!!!!!!

Не, губя си времето тук във форума и най-вече в България. Просто няма смисъл да пиша повече. Ще взема и аз да бягам от тук и ще се върна, когато в България не останат българи!

Аре, смешници! ЧАО!!!!
          Tи не само си комунист.Доказваш че си и простак.Понеже тук е анонимно.Можеш да си докараш женската рода да ме пробваш.Докарай по младите и по хубави и да ги изкъпеш преди това и с медицинско че не са болни.И ще видим кой е педал.И внимавай много щото с десен прав убивам бик.

Коментар

• Да да го видим тоя "швед" бе, путьо? Аман от "педали" в тая държава!!
            Сега разбираш ли защо България никога няма да се оправи? Заради такива като теб, ясно ли е?

Не съм комунист и никога не съм получил и стотинка за да пиша тук!!!!!!!!!!!!

А и какво общо имат комунистите? Те никога не са са управлявали България. България се управлява от съвсем други хора повече от 130г, които само 45г. са се наричали комунисти!!!!!!

Не, губя си времето тук във форума и най-вече в България. Просто няма смисъл да пиша повече. Ще взема и аз да бягам от тук и ще се върна, когато в България не останат българи!

Аре, смешници! ЧАО!!!!

Коментар

Гледам пак сте ми насрали темата. Аз се чудя имат ли някои критици към мен основно образование?

ЕДВА ЛИ, ЗАЩОТО АКО ИМАХА ОСНОВНО ОБРАЗОВАНИЕ ЩЯХА ДА ЗНАЯТ, ЧЕ ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 133 Г. БЪЛГАРИТЕ 3 ПЪТИ СА ОБРЪЩАЛИ ГРЪБ НА РУСИЯ ЗА ДА СТАНАТ ЕВРОПЕЙЦИ И ТРИТЕ ПЪТИ СА ГО ДОКАРВАЛИ ДО ВОЙНА И НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА!!

Не разбирам, какво ви учудва?? А причините и предпоставките тук няма как да предоставя, а и не можете да си го позволите, защото аз не се продавам за 3,4 хиляди на месец и не правя "клозетни" анализи!

Най после изплю камъчето.Работата е в Русия.Предполагам си и комунист и получаваш пари за да си ръсиш глупостите.Образованието ми е достатъчно за да разбера че не си с всичкия си.Анализите ти са по зле и клозетни и не ти си познал курса 1,59-1,60 а някакъв швед мисля че беше професор.Няма какво да си приписваш заслуги.

Коментар

• Ако аз кажа софикс ще стане 3000 а на бас че ако чакаме достатъчно дълго /демек дългосрочно / все някога ще позная. Без тайминг прогнозата е нищо

Първоначално изпратено от SPEKO Разгледай мнение
                Симо.смо

Когато преди 5,6г. предсказах, че дългосрочно Е/Д = 1,59-60 и всички ми се смяха, посне на НИКОЙ не съм казал "АЗ КАЗАХ ЛИ ВИ"
                Няма смисъл!!

Ако мислиш, че те лъжа виж тук:

http://www.investor.bg/forum/showthr...%BE#post282760

http://www.investor.bg/forum/showthr...%BE#post367508

http://www.investor.bg/forum/showthr...usd#post279577

Коментар

• Симо.смо

Когато преди 5,6г. предсказах, че дългосрочно Е/Д = 1,59-60 и всички ми се смяха, посне на НИКОЙ не съм казал "АЗ КАЗАХ ЛИ ВИ"
                  Няма смисъл!!

Ако мислиш, че те лъжа виж тук:

http://www.investor.bg/forum/showthr...%BE#post282760

http://www.investor.bg/forum/showthr...%BE#post367508

http://www.investor.bg/forum/showthr...usd#post279577

Коментар

Гледам пак сте ми насрали темата. Аз се чудя имат ли някои критици към мен основно образование?

ЕДВА ЛИ, ЗАЩОТО АКО ИМАХА ОСНОВНО ОБРАЗОВАНИЕ ЩЯХА ДА ЗНАЯТ, ЧЕ ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 133 Г. БЪЛГАРИТЕ 3 ПЪТИ СА ОБРЪЩАЛИ ГРЪБ НА РУСИЯ ЗА ДА СТАНАТ ЕВРОПЕЙЦИ И ТРИТЕ ПЪТИ СА ГО ДОКАРВАЛИ ДО ВОЙНА И НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА!!

Не разбирам, какво ви учудва?? А причините и предпоставките тук няма как да предоставя, а и не можете да си го позволите, защото аз не се продавам за 3,4 хиляди на месец и не правя "клозетни" анализи!

От всичко, което си изписал в темата останах с впечатлението, че начина ти на действие е следния:
                    Хвърляш някоя "бомба", но колкото по-неясно и завоалирано е това, което казваш - толкова по-добре.
                    Явно идеята е, ако се окажеш прав в твърдението си да цъфнеш и да кажеш - аз казах ли ви, нещата станаха точно както си ги мислех и тогава вече надълго и на широко ще разкажеш как точно това си имал предвид, което е станало. От друга страна ако не се окажеш прав ще си трайкаш ...

За мен това е пухльовско поведение.

Коментар

• А причините и предпоставките тук няма как да предоставя,
                      =====================================

Покоментирай цифрите, не ни е нужно теоретизиране.
                      И по-леко с националните катастрофи. Поне за трета съм сигурен, че е нямало. Няма друга държава участвала във ВСВ на страната на Оста, която е излязла с териториална придобивка, освен България. Ако за катастрофа броиш присъствието на окупационни съветски войски на наша територия и последствията от това ( видими и в наши дни) - тогава има трета такава.
                      Партия была, есть и будет есть!

Коментар

• Гледам пак сте ми насрали темата. Аз се чудя имат ли някои критици към мен основно образование?

Коментар

• Първоначално изпратено от Repoman Разгледай мнение
                          Абе не знам вие какво виждате в тези данни, но аз виждам нещо.
                          Въпрос, къде отиде по дяволите ДДС-то в месец Март?
                          За незапознатите с икономическата материя у нас, ДДС-то се отчита и внася всеки месец до 14-то число. То затова са и тези скокове на първата дата след 14-ти през Януари и Февруари.
                          Къде е ДДС-то през Март?
                          Отиде за земеделските плащания.

Коментар

• Ти така го каза все едно износителите не са част от икономиката. Представи си го така - нали този дето примерно изнася пшеница и прави пари после ще ги харчи тука, ще плати данъци, ще купи техника, земя и т.н. Нали помниш като се наливаха пари в имоти как се облажиха всички покрай тях.

Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                            Идеята на резерва е с него да може да се 'запълват дупки', когато не достигат текущите приходи. Както има натрупване така има разходване. Ако бяхме обединените арабски емирства щеше да е друго. Проблемът е да се задвижи икономиката - не само експортно ориентираните производства.

Коментар

• Темата е толкоз малоумна че не заслужва моето време. Само ще ти кажа че лева е мнооого подценен спрямо еврото и всички чакащи фалита на БГ ще пият по една студена вода.

Първоначално изпратено от rover Разгледай мнение
                              Ако баннат пак трейдъра, финансовите проблеми на държавата ще се оправят.
                              Чакам Роджърс да се появи и да разгони облаците.

Коментар

• Първоначално изпратено от all_trader2 Разгледай мнение
                                [B]p
                                Да кажеш на бившия олтрейдър, че още ми дължи обяснение за данъците

Коментар

Working...
                                X