Първоначално изпратено от kostadinat
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Банките върнали крепостничеството у нас
Collapse
X
-
SoKoLoV
Една банка да се сети да се постави сама в регулация както много пъти съм говорил и да каже и спазва условието кредитиране и набиране на средства да са и равни в краткосрочен времеви фрейм ..да кажем 6 месеца и всички други баки ще умрат геройски защото никой няма да иска да им бъде клиент на тези камикадзета. С.Александров е плещил глупости предполагам нарочно - за банката са важни и двете страни - и кредитополучателите и тези които и се доверяват и си дават парите на банката..тя да решава на кой да ги даде като кредит за да им осигури лихва пък за себе си печалба.D.Y.F-091066
Коментар
� -
SoKoLoV
Да както Левон,обясняваше,че от риска се определяли лихвата.Никои не го пита да ли правилно са го преценили тогава, и сега.
Търсете си адвокати и съдете,тези ми ти оценители на риска и да видите как и лихвите и всичко,ще си е наред.... ---->>>>
Коментар
� -
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеСпрете всички да си плащате кредитите! Бамките искат-не искат ще свалят лихвите. Все пак е в техен интерес да си получат парите и са по-виновни от самите получатели на кредитите, защото са финансово грамотни. Какво е виновен Кольо, че са му дали огромен кредит като той дори и сложна лихва не знае какво е?
Коментар
� -
Спрете всички да си плащате кредитите! Бамките искат-не искат ще свалят лихвите. Все пак е в техен интерес да си получат парите и са по-виновни от самите получатели на кредитите, защото са финансово грамотни. Какво е виновен Кольо, че са му дали огромен кредит като той дори и сложна лихва не знае какво е?Мнението не е препоръка за сделки!
Коментар
� -
Пешо , банките са кредитни институции и на тях работата им е да дават пари в заем. Ти искаш да се закрият , един вид да ги няма. Пари в заем трябва да се дават защото парите служат като посредник в обмена на стоки и повярвай ако няма кой да вземе пари в заем и аз и ти няма да имаме пари в джобовете си. Парите се появяват когато някой вземе пари в заем и ги похарчи , т.е. това което харчим с теб без да сме ги взели в заем са пари които някой е взел в заем...изхарчил и са се завъртяли...Ти що мислиш Запада напъват някои държави сега да вземат заеми , но не и тарикатите като немците които чакат онези да се набълбучат със заеми пък те да им продадат стоки и да приберат парите имD.Y.F-091066
Коментар
� -
Банкерите вече сами признават, , че са мошеници и крадци.До този извод стигнах след като прочетох изказването на Стоян Александров който е казал така:Ние сме перверзна банкова система!
http://www.blitz.bg/news/article/82908http://www.youtube.com/watch?v=ABSXJiYQFuI&NR=1
Всеки има право да изразява мнение и да го разпрост
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеСамата тема е тъпа.Банките върнали крепостничеството.Ми аз не се чувствувам крепостен.Щото не тегля кредити.Работя с мои пари и не ламтя за много.Знам какви са ми нуждите преценил съм какъв доход ми е нужен + 10% отгоре и нямам проблеми никакви.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от baj Joro Разгледай мнениеХора, откога е тази информация. Аз теглих с карта Маестро на ЦКБ от банкомат на ОББ миналата седмица и ми взеха 60ст., както обикновено.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ivo111 Разгледай мнениеАха а пък на мен ми казаха, че са започнали да предупреждават клиентите си да не ползват банкомати на ОББ.
Коментар
� -
БНБ да се поучи от ФЕДЕРАЛНИЯР РЕЗЕРВ НА САЩ а не да се правят на по умни от колкото са
http://www.nytimes.com/2010/06/26/yo...G2mm42DaLc6PIw
Коментар
� -
all_trader
Проектите им за реформиране са симулативни , те просто искат да се завърнат старите времена.Това не са стабилни търговски банки , а лесни за източване. Реално не ги ограничават , а трябва да се поставят в рамка и кредитирането и набирането на средства от всяка една банка. Трябва помощна , сериозно изградена институция - фонд който да гарантира и то съвсем реално парите на вложителите в банките , в тези фондове във всяка страна трябва да се набират огромни средсва , а не..Нищо такова не правят , а само симулират.За мен извода е че те просто желаят рухването на световната финансова система. Съществува теория според която на глобално ниво не може да се получи голям срив , той наистина е труден но не е невъзможен. Те казват - Не може ! Като се случи , ще има - Аууу какво стана , никой не е предполагал !D.Y.F-091066
Коментар
� -
Първоначално изпратено от yerdna Разгледай мнениеАз също съм към ЦКБ и току-що им се обадих да ги питам - казаха ми, че таксата за теглене на банкомат на ЦКБ е 20 стотинки, на друг банкомат - 60 стотинки
Коментар
�
Коментар