IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Банките върнали крепостничеството у нас

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнение
    Но договор за кредит съм виждал и не съм чул досега някой,освен теб,да го е обявил за незаконен
    Спокойно, ще видиш. Само се облегни, дишай дълбоко и гледай филма.

Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнение
    В крайна сметка банката не си е купувала апартамент,тя само ти е дала парици да си го купиш
    Оооо, в голяма грешка си! Не само ми е дала пари! Взела си е и обезпечение за което. Този апартамент не е мой, а на банката чак до последната вноска!!! Аз имам само правото на ползване - да живея в него, но не и правото да го владея или да се разпореждам!!! Справка - що е то вещно право!?
    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
      явчо, хората с ляво, социалистическо и комунистическо мислене в България ще се увеличават, няма да намаляват.... Няма как да стават с дясно и капиталистическо мислене, когато обедняват!
      Прав си,народната памет е къса.
      Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.

Коментар

• Първоначално изпратено от javcho Разгледай мнение
        Много хора с ляво, социалистическо и комунистическо мислене има и докато не изчезнат няма положително бъдеще за България.
        явчо, хората с ляво, социалистическо и комунистическо мислене в България ще се увеличават, няма да намаляват.... Няма как да стават с дясно и капиталистическо мислене, когато обедняват!
        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Опасявам се, че просто подминаваш неудобните въпроси и факти и продължаваш да си пееш песничката "Това ми поискаха, това им дадах"... Още веднъж ти посочвам примера с Айшето... Тя също иска да има пари и да живее като европейка, затова има договор да си продаде детето на гръцко семейство и той е подписан и от двете страни. Но, макар и подписан от двете страни, този договор е незаконен!!!

А когато лъсне истината, че апартамента не е толкова скъп колкото и се е искало на банката... тогава какво правиме? Тогава как ще се оправдаваме?
          Ами,не знам,не съм виждал договор на Айше с гръцко семействоНо договор за кредит съм виждал и не съм чул досега някой,освен теб,да го е обявил за незаконен
          А като лъсне истината,банката ти се обажда и ти казва,че си се прецакал с този скъп апартамент и трябва да осигуриш допълнително обезпечение.В крайна сметка банката не си е купувала апартамент,тя само ти е дала парици да си го купиш сега,а не да чакаш 30 години евентуално да спастриш някой лев за гарсониера.А защо точно сега си решил да си купуваш имот си е твой проблем.

Коментар

• Първоначално изпратено от srs Разгледай мнение
            Хей , тук станало много интересно ! Бившите ъпъри станали ревлъовци и все по силен рев надават. Така ще ги боли докато ги направят сривлъовци. Ххеехе. Даже и не се замислят, че банките и държавата все още мислят за тях. Знаете ли какво ще стане когато спрат да мислят за вас, а? Ще ви кажа и само се молете да не идва този момент. Ако банки и държава спрат да подпират цените , които вие надухте с Вашето невежество - цените ще се сринат , банките ще изискат веднага пълно изплащане или допълнително покритие на кредитите заради рекапитализация . Тогава вероятно ще останете и без това което имате, а за вашите простотии ще трябва да плащат дори и децата Ви. Аз едно съм разбрал , на такива като вас все някой им е крив, защото е най лесно някой друг винаги да ти е виновен . Айде със здраве!
            +1

Коментар

• Хей , тук станало много интересно ! Бившите ъпъри станали ревлъовци и все по силен рев надават. Така ще ги боли докато ги направят сривлъовци. Ххеехе. Даже и не се замислят, че банките и държавата все още мислят за тях. Знаете ли какво ще стане когато спрат да мислят за вас, а? Ще ви кажа и само се молете да не идва този момент. Ако банки и държава спрат да подпират цените , които вие надухте с Вашето невежество - цените ще се сринат , банките ще изискат веднага пълно изплащане или допълнително покритие на кредитите заради рекапитализация . Тогава вероятно ще останете и без това което имате, а за вашите простотии ще трябва да плащат дори и децата Ви. Аз едно съм разбрал , на такива като вас все някой им е крив, защото е най лесно някой друг винаги да ти е виновен . Айде със здраве!

Коментар

1.Опасявам се,че аз нищо не съм уточнявал по този въпросТова са си някакви твои размисли и страсти.
                Опасявам се, че просто подминаваш неудобните въпроси и факти и продължаваш да си пееш песничката "Това ми поискаха, това им дадах"... Още веднъж ти посочвам примера с Айшето... Тя също иска да има пари и да живее като европейка, затова има договор да си продаде детето на гръцко семейство и той е подписан и от двете страни. Но, макар и подписан от двете страни, този договор е незаконен!!!

Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнение
                Абсолютно съм съгласен с теб - няма оправдание за това,че на гол г...з някой е тръгнал да си купува скъп апартамент!
                А когато лъсне истината, че апартамента не е толкова скъп колкото и се е искало на банката... тогава какво правиме? Тогава как ще се оправдаваме?

Коментар

1. Вече уточнихме защо тези договори не могат да бъдат наречени договори за кредит!
                  2. Само ти посочих, защо оправданията ти за начина на определяне на лихвите са несъстоятелни! Няма оправдания за това, че ти е лъснал голия г.с, защото много ти се е искало да се правиш на европеец ТОГАВА, а сега да се оправдаваш с това че сме в България!
                  1.Опасявам се,че аз нищо не съм уточнявал по този въпросТова са си някакви твои размисли и страсти.
                  2.Първо,аз ,мили ми революционере,не се оправдавам за нищо - просто обяснявам за невежитеАбсолютно съм съгласен с теб - няма оправдание за това,че на гол г...з някой е тръгнал да си купува скъп апартамент!

Коментар

• Първоначално изпратено от marketleverage Разгледай мнение
                    Истината е че българските мъже с иптека са ревльовци и лигльовци и нямат топки да понесът мисълта че са се набалбукали... ама иначе с големи п*шки го раздаваха докато се надуваше балона...

даже чух една история за един "пич" дето си купил апартамент на партия с приятелката си и сега като са сгрибали нещата я е напуснал и я е оставил сама да се оправя с изплащането....
                    Вярно ли?

Направо изби рибата!!!

Да не би да е АфтърДарка, а сега баба Джоанка да изплаща - логично ми изглежда

Коментар

По същата логика никой не те е бил по главата да взимаш кредити за 30 години,нали?
                      1. Вече уточнихме защо тези договори не могат да бъдат наречени договори за кредит!
                      2. Само ти посочих, защо оправданията ти за начина на определяне на лихвите са несъстоятелни! Няма оправдания за това, че ти е лъснал голия г.с, защото много ти се е искало да се правиш на европеец ТОГАВА, а сега да се оправдаваш с това че сме в България!

Коментар

• Много хора с ляво, социалистическо и комунистическо мислене има и докато не изчезнат няма положително бъдеще за България.

Разберете красотата на капитализма, който награждава работливите и умните, но и унищожава мързеливите и глупавите.

Толкова е просто.

Коментар

• Първоначално изпратено от winner Разгледай мнение
                          Невъзможни неща ли? Правилата, по които работят банките са спуснати от държавата. Ако тези правила са несъвършени и позволяват на банките да действат непочтено, значи държавата е винавна за това и е длъжна да си оправи правилата. Има достатъчен брой държавни служители – икономисти, финансисти и юристи, на които плащаме заплати, за да съставят правила и да съблюдават изпълнението им. След като има проблем – да си размърдат образованите глави и да оправят проблема. Ако не им се занимава, тогава какво остава - всеки, който се почувства онеправдан, да грабва по един калашник и да ходи да се договаря с банкера си?
                          Проблема не може да се реши, толкова ли ни можете да повярвате, че е въможно. Няма как просто.

Коментар

• Първоначално изпратено от benedict Разгледай мнение
                            Държавата, чрез регулаторните си органи, може да обяви договорите за кредит, в които има клауза за неравнопоставеност за нищожни. Държавата може, ако иска, да глоби банките за всеки неравнопоставен договор, който е сключила. Това стига ли?
                            Кой е тоя орган точно, дето регулира договорите, че нещо не се сещам.

Закон да, но орган, честно се признавам, незнам.

На базата на кой закон да ги глоби, закон и член дай. Или да напише нов закон, който да важи със задна дата. Ама и вие сте едни.

Коментар

Виж примера с Айшето по-долу!

Никой не те е бил с тояга по-главата да даваш 30-годишни кредити?! Никой... Ще даваш за толкова години кредити за колкото имаш депозити! Ако максимално дългите депозити са ти за година-2 за толкова и кредити ще даваш! Къде си тръгнал да гълташ залъци които не са за твоята уста? Объркваш системата по този начин!!! Като си малък започваш да градиш от малко!!! Това е!!! Иначе става това което става!!!
                              По същата логика никой не те е бил по главата да взимаш кредити за 30 години,нали?Като си малък и с малки доходи живееш при родителите си или под наем,а не си купуваш имот в покрайнините на София на цената на апартамент в центъра на Виена,нъл' тъй?

Коментар

• Първоначално изпратено от fant0mas Разгледай мнение
                                Пич, аз имам към теб един въпрос, че те като ти гледам всичките коментари ми става пределно ясно що за стока си. Ти като влезещ в магазина и продукта, който искаш да си купиш на промоция или е на по-ниска цена, не си ли го купуваш?!?! Така че недей да обиждаш хората, теглили кредити като глупаци и т.н. виж първо себе си - един зотвореняк, който само седи и налива некакви безумици по форумите. Айде престани моля ти се...Дето се вика и един първокласник по-добре знае от теб, че банките у нас извиват ръцете на хората неоснователно.
                                Фантомас,примера ти е доста некоректен.Едно е да си купиш на промоция нещо,което така или иначе ще си купиш,съвсем друго е да си купиш на промоция нещо,което дори и с промоцията да не ти е по силите,ама ти да се напънеш да се надскочиш само защото ти се струва,че е на далавера или защото всички си купуват от него.Това е тънкия момент с кредитите.Много хора се юрнаха да купуват имоти без това да им е по силите и с идеята,че нещата ще се развиват само към по-добро,без да си направчт сметката ,че за 20-30 години могат да се случат хиляди неща.

Коментар

Working...
                                X