Първоначално изпратено от 4i40
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Банките върнали крепостничеството у нас
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеЧичо, моят любим мед е от мащерка, харесвам и акация, липа, бодила, но тез чистите(почти) си искат и мястото
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениебиодизела тук го правят и доста изнасят, отделно нашта рафинерия ни го влага в дизела и си калкулира 2% в цената за това
ама, ти ако имаш наоколо толкова слънчоглед, що не си правиш олио сам, при това ще си спестиш излишните рафинации, от които маслото само губи )
Чичо, моят любим мед е от мащерка, харесвам и акация, липа, бодила, но тез чистите(почти) си искат и мястото
Коментар
-
биодизела тук го правят и доста изнасят, отделно нашта рафинерия ни го влага в дизела и си калкулира 2% в цената за това
ама, ти ако имаш наоколо толкова слънчоглед, що не си правиш олио сам, при това ще си спестиш излишните рафинации, от които маслото само губи )
Чичо, моят любим мед е от мащерка, харесвам и акация, липа, бодила, но тез чистите(почти) си искат и мястото
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеТи на това мед ли му викаш...От слънчоглед....
Сега вече разбрах, че и от мед не разбираш.......
Имам и на едно друго, по-планинско място 2 кошера и си признавам, че тамошния е доста по-добър - по-гъст, тъмен, по-ароматен и по-сладък. Но е много по-трудно на такова място да се гледат кошери. Пък и ако ще сравняваме "меда" , който се продава по супер маркетите и слънчогледовия, мисля че няма място за сравнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнениеГлавно слънчоглед , там просто е пълно с такъв - до където ти стига погледа. А после олиото е 2.50 Явно го изнасят да правят "био дизел"
И стига с тея мангали. Миташки /Импа/ много ви е панирал тука нещо с тех.
Сега вече разбрах, че и от мед не разбираш.......
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеобикновено, не обичам да оспамвам теми, но тъй и тъй банките връщат крепостничестките отношения, поне да се подготвим подобаващо
с интерес ви чета тематичния спор за кошерите
мангалчетата...не им ли стиска да прибират медеца
само като си помисля колко мед, мед, мед ще има ....
Доносник, какъв мед получаваш - букет ли )
ако е диво мястото и се е ширнал магарешкия бодил, направо бинго си ударил
И стига с тея мангали. Миташки /Импа/ много ви е панирал тука нещо с тех.
Коментар
-
обикновено, не обичам да оспамвам теми, но тъй и тъй банките връщат крепостничестките отношения, поне да се подготвим подобаващо
с интерес ви чета тематичния спор за кошерите
мангалчетата...не им ли стиска да прибират медеца
само като си помисля колко мед, мед, мед ще има ....
Доносник, какъв мед получаваш - букет ли )
ако е диво мястото и се е ширнал магарешкия бодил, направо бинго си ударил
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеЯвно от борса и политика не разбираш, но я кажи как я докара тази цена от 1000 лв на кошер....???
Дядото си продаде кошерите с по два магазина за 110 лв на брой..... Чух и за цени по Монтанско и за 40-50 лв на кошер..
И аз си мисля дали да не уморя 3-4 кошера за проба.....
Инак пробвай нема лошо. Меда е сигурна инвестиция като златото - не се разваляLast edited by dosadnik; 02.03.2012, 22:14.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнениеЩете ти се - вас нали вече ви нажилиха на БФБ разни чичковци с бради и без бради
Дядото си продаде кошерите с по два магазина за 110 лв на брой..... Чух и за цени по Монтанско и за 40-50 лв на кошер..
И аз си мисля дали да не уморя 3-4 кошера за проба.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеОнва беше нещо страхотно по описание. 7декара в регулация, с къщура стара, некви десетки борове и т.н. Търся обявата но я няма. За 10000 кинта
Така и така не се мярка там , само буренясват местата....
За 3-4 години една необитаема къща на село се скапва.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеКато ти чета глупостите в политиката, скоро и по гъза ще те жилят ( или около..)
Коментар
-
Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнениеБаба меците са в планините , а там такива няма
Пчелната терапия не е много приятна, последния път баш по носа го отнесох
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениесупер си е )
че и пчелна терапия можеш да си правиш, докато прибираш меда
но ако не живееш там, кой ги наглежда
нкоя баба Меца не посяга ли
Пчелната терапия не е много приятна, последния път баш по носа го отнесох
Коментар
Коментар