Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Банките върнали крепостничеството у нас
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеЧичо, моят любим мед е от мащерка, харесвам и акация, липа, бодила, но тез чистите(почти) си искат и мястото
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениебиодизела тук го правят и доста изнасят, отделно нашта рафинерия ни го влага в дизела и си калкулира 2% в цената за това
ама, ти ако имаш наоколо толкова слънчоглед, що не си правиш олио сам, при това ще си спестиш излишните рафинации, от които маслото само губи)
Чичо, моят любим мед е от мащерка, харесвам и акация, липа, бодила, но тез чистите(почти) си искат и мястото
Коментар
-
биодизела тук го правят и доста изнасят, отделно нашта рафинерия ни го влага в дизела и си калкулира 2% в цената за това
ама, ти ако имаш наоколо толкова слънчоглед, що не си правиш олио сам, при това ще си спестиш излишните рафинации, от които маслото само губи)
Чичо, моят любим мед е от мащерка, харесвам и акация, липа, бодила, но тез чистите(почти) си искат и мястото
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеТи на това мед ли му викаш...От слънчоглед....
Сега вече разбрах, че и от мед не разбираш.......
Имам и на едно друго, по-планинско място 2 кошера и си признавам, че тамошния е доста по-добър - по-гъст, тъмен, по-ароматен и по-сладък. Но е много по-трудно на такова място да се гледат кошери. Пък и ако ще сравняваме "меда" , който се продава по супер маркетите и слънчогледовия, мисля че няма място за сравнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнениеГлавно слънчоглед , там просто е пълно с такъв - до където ти стига погледа. А после олиото е 2.50Явно го изнасят да правят "био дизел"
И стига с тея мангали. Миташки /Импа/ много ви е панирал тука нещо с тех.
Сега вече разбрах, че и от мед не разбираш.......
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеобикновено, не обичам да оспамвам теми, но тъй и тъй банките връщат крепостничестките отношения, поне да се подготвим подобаващо
с интерес ви чета тематичния спор за кошерите
мангалчетата...не им ли стиска да прибират медеца
само като си помисля колко мед, мед, мед ще има ....
Доносник, какъв мед получаваш - букет ли)
ако е диво мястото и се е ширнал магарешкия бодил, направо бинго си ударилЯвно го изнасят да правят "био дизел"
И стига с тея мангали. Миташки /Импа/ много ви е панирал тука нещо с тех.
Коментар
-
обикновено, не обичам да оспамвам теми, но тъй и тъй банките връщат крепостничестките отношения, поне да се подготвим подобаващо
с интерес ви чета тематичния спор за кошерите
мангалчетата...не им ли стиска да прибират медеца
само като си помисля колко мед, мед, мед ще има ....
Доносник, какъв мед получаваш - букет ли)
ако е диво мястото и се е ширнал магарешкия бодил, направо бинго си ударил
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеЯвно от борса и политика не разбираш, но я кажи как я докара тази цена от 1000 лв на кошер....???
Дядото си продаде кошерите с по два магазина за 110 лв на брой.....Чух и за цени по Монтанско и за 40-50 лв на кошер..
И аз си мисля дали да не уморя 3-4 кошера за проба.....Рояците си ги ловя сам, на един орех
Е некой си ги и "купих " де /в кавички щото цената е просто смешна
/
Инак пробвай нема лошо. Меда е сигурна инвестиция като златото - не се разваляLast edited by dosadnik; 02.03.2012, 22:14.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнениеЩете ти се - вас нали вече ви нажилиха на БФБ разни чичковци с бради и без бради
Дядото си продаде кошерите с по два магазина за 110 лв на брой.....Чух и за цени по Монтанско и за 40-50 лв на кошер..
И аз си мисля дали да не уморя 3-4 кошера за проба.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеОнва беше нещо страхотно по описание. 7декара в регулация, с къщура стара, некви десетки борове и т.н. Търся обявата но я няма. За 10000 кинта
Така и така не се мярка там , само буренясват местата....
За 3-4 години една необитаема къща на село се скапва.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеКато ти чета глупостите в политиката, скоро и по гъза ще те жилят ( или около..)
Коментар
-
Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнениеБаба меците са в планините , а там такива няма
Пчелната терапия не е много приятна, последния път баш по носа го отнесох
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениесупер си е)
че и пчелна терапия можеш да си правиш, докато прибираш меда
но ако не живееш там, кой ги наглежда
нкоя баба Меца не посяга ли
Пчелната терапия не е много приятна, последния път баш по носа го отнесох
Коментар
Коментар