IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Банките върнали крепостничеството у нас

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• супер си е )
    че и пчелна терапия можеш да си правиш, докато прибираш меда
    но ако не живееш там, кой ги наглежда
    нкоя баба Меца не посяга ли

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
      в искърското дефиле не са ли подобни цените, че и разстоянието, и мангалчетата по-малко
      а природата на места е все едно век назад се връщаш )
      какво има около дунава, освен комари и малко шарани
      Аз си гледам пчелички - почти никакъв труд не изискват , а също и инвестиции . 10 кошерчета - 500кг мед х 6лв = 3к. За 10к инвестиция, мисля че 30% възвръщаемост не е зле Единствения риск е, че можеш да изядеш некое жило по физиономията

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
        150 ако сме точни. Ако няма мангалЕ не е проблемация
        това километрите за нищо ги нямам, май лом с русе съм объркала

Коментар

в искърското дефиле не са ли подобни цените, че и разстоянието, и мангалчетата по-малко
          Eeee, там няма такива цени

Коментар

• в искърското дефиле не са ли подобни цените, че и разстоянието, и мангалчетата по-малко

Коментар

ако сте в София, колко пъти в годината бихте отишли там на 300-400км
              и колко още пари трябват, за да се приведе и поддържа таз къща за хиляда
              Е написах вече - 10к лева и става идеално. Надницата на майсторите там е 20лв . И е много по готино да се събереш с приятели на такова място, отколкото на някакъв продънен хотел , в който след първата пиянска вечер си изгонен

Коментар

ако сте в София, колко пъти в годината бихте отишли там на 300-400км
                150 ако сме точни. Ако няма мангалЕ не е проблемация

Коментар

• ако сте в София, колко пъти в годината бихте отишли там на 300-400км

Коментар

Онва беше нещо страхотно по описание. 7декара в регулация, с къщура стара, некви десетки борове и т.н. Търся обявата но я няма. За 10000 кинта
                    Спокойно можеш да я смъкнеш и на 5 . Инак се излъгва и по некой и друг англичанин да платят по 15-20к евра

Коментар

• Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнение
                      Ми не знам, хубаво е да поразпиташ месните. Инак цените просто не са за изпускане - за още 10к можеш да си спретнеш чудесна лятна къщурка за дивеене
                      Онва беше нещо страхотно по описание. 7декара в регулация, с къщура стара, некви десетки борове и т.н. Търся обявата но я няма. За 10000 кинта

Коментар

Съседното - Трайково.
                        Ми не знам, хубаво е да поразпиташ месните. Инак цените просто не са за изпускане - за още 10к можеш да си спретнеш чудесна лятна къщурка за дивеене

Коментар

Койо това бе - да не е Сталийска Махала
                          Те там сиганите са по нормални, колкото и странно да звучи. Аз проблеми немам - държат си се като бели хора
                          Съседното - Трайково.

Коментар

Ного сиган бре Знайш къв имот си бях харесал на 10 км от Лом за без пари, ама като гугълнах селото и ми се изправи косата
                            Койо това бе - да не е Сталийска Махала
                            Те там сиганите са по нормални, колкото и странно да звучи. Аз проблеми немам - държат си се като бели хора

Коментар

В северозападна България са по 1000лв къща с 1дка двор. Аз си вземах 2
                              Ного сиган бре Знайш къв имот си бях харесал на 10 км от Лом за без пари, ама като гугълнах селото и ми се изправи косата

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                                ...Къщи по 3 хил. долара и бунгала по 500 долара са само част от офертите, които се предлагат в САЩ....

Днес банките в САЩ , утре банките у нас........
                                В северозападна България са по 1000лв къща с 1дка двор. Аз си вземах 2

Коментар

Working...
                                X