IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Банките върнали крепостничеството у нас

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Zashtontcho Разгледай мнение
    [ Сега, тези като теб, които са теглили свръх силите си и не могат да си покриват задълженията си, е нормално да търсят вината в някой друг, в държавата, в лошите банки, в циганите, в целия свят, но това не значи, че вината е на другите. Вината си е в теб, всичкототрейдър [/FONT]
    нямам кредит .
    целта ми е да покажа колко объркана държава сме , което е факт нали така....

Коментар

. Можеш да заблудиш някои форумни тинейджъри като прасето-куче Явчо и други, но истината е друга. [/FONT]
      това беше добро , признавам си

Коментар

ВсичкотоТрейдър, не си измисляй!
        някой си измисля , но не знам кой - не съм аз всеки случай

Лихвите най-високи в България

http://play.novatv.bg/play/236794/?autostart=true
        Last edited by all_trader; 23.12.2010, 18:20.

Коментар

Една банка, която работи и в България, и в Румъния, е унгарската банка ОТП. В Румъния банката се казва OTP Bank Romania, в България се казва Банка ДСК ЕАД.
          Ето лихвените проценти на румънското поделение: http://www.otpbank.ro/en/individuals...est-rates.html ГПР-то на евров заем е 15,05%.
          В момента на ДСК-то сайта им не показва лихвения бюлетин, ето ти от сайта моите пари какъв ГПР дават, а именно 12,96%
          http://www.moitepari.bg/Potrebitelsk...inChIO7MaIQ%3d

Толкова за безпочвените твърдения, че в Румъния били по-ниски лихвите. Можеш да заблудиш някои форумни тинейджъри като прасето-куче Явчо и други, но истината е друга. Отделно, както ти е писал форумеца MarketLeverage, леята се е продънила спрямо еврото и курса и е паднал с 25% за има няма 2 години. Това значи, че ако на един румънец вноската му е 300 евро, през 2007 г. той е трябвало да внася по около 960 леи, то през 2010 вноската при същия лихвен процент при същите условия както преди само от промяната на курса той трябва да внася 1 290 леи. Опа, а заплатата му идва в леи, каквато е била през 2007, подобна е и сега през 2010. Значи ей така му се губят около 350 леи, просто защото леята се обезценява.

В България един българин си внася и през 2007, и през 2010 г. 590 лв. и не го интересува промяната в курса. Сега, тези като теб, които са теглили свръх силите си и не могат да си покриват задълженията си, е нормално да търсят вината в някой друг, в държавата, в лошите банки, в циганите, в целия свят, но това не значи, че вината е на другите. Вината си е в теб, всичкототрейдър
          Ипотечен в България в момента се обслужва с потребитески-Италия!!!Лихвен процент на последния 3,5%!!!Ха честито!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от all_trader Разгледай мнение
            не са по -ниски от Румъния !!!
            в Румъния ипотечния ти е 6.67 тук е 9.38 . не знам кой ти каза ,че са по-ниски . лихвите НЕ са ок . високите лихви никога не са били ок . високите лихви означават ,че има проблем . и ти почна като ония Хърсев . високите лихви били хубаво нещо . чуда се от къде такива щуротии ви ги измисля главата?
            Една банка, която работи и в България, и в Румъния, е унгарската банка ОТП. В Румъния банката се казва OTP Bank Romania, в България се казва Банка ДСК ЕАД.
            Ето лихвените проценти на румънското поделение: http://www.otpbank.ro/en/individuals...est-rates.html ГПР-то на евров заем е 15,05%.
            В момента на ДСК-то сайта им не показва лихвения бюлетин, ето ти от сайта моите пари какъв ГПР дават, а именно 12,96%
            http://www.moitepari.bg/Potrebitelsk...inChIO7MaIQ%3d

Толкова за безпочвените твърдения, че в Румъния били по-ниски лихвите. Можеш да заблудиш някои форумни тинейджъри като прасето-куче Явчо и други, но истината е друга. Отделно, както ти е писал форумеца MarketLeverage, леята се е продънила спрямо еврото и курса и е паднал с 25% за има няма 2 години. Това значи, че ако на един румънец вноската му е 300 евро, през 2007 г. той е трябвало да внася по около 960 леи, то през 2010 вноската при същия лихвен процент при същите условия както преди само от промяната на курса той трябва да внася 1 290 леи. Опа, а заплатата му идва в леи, каквато е била през 2007, подобна е и сега през 2010. Значи ей така му се губят около 350 леи, просто защото леята се обезценява.

В България един българин си внася и през 2007, и през 2010 г. 590 лв. и не го интересува промяната в курса. Сега, тези като теб, които са теглили свръх силите си и не могат да си покриват задълженията си, е нормално да търсят вината в някой друг, в държавата, в лошите банки, в циганите, в целия свят, но това не значи, че вината е на другите. Вината си е в теб, всичкототрейдър

Коментар

това няма значение . темата е защо лихвите са най-високи в БГ . Никой не можа да отговори макар че доста хора тук не споделят този факт и се опитаха да го обяснат с една камара глупости, показвайки невежие .
              По-скоро всички отговориха. Ама ти или не четеш, или не ти харесва отговора, или не разбираш.

Ние сме по-рискови.

Коментар

• Първоначално изпратено от marketleverage Разгледай мнение
                аз ти казвам че румънец с доход лей и кредит в евро въобще не е за завиждане от по ниската лихва
                това няма значение . темата е защо лихвите са най-високи в БГ . Никой не можа да отговори макар че доста хора тук не споделят този факт и се опитаха да го обяснат с една камара глупости, показвайки невежие .

Коментар

ти май си приказваш ей така колкото да кажеш нещо . постнах линк - лихвите в евро по ипотечен в БГ - 9.38 % , на север - 6.67% . не знам кое точно не разбрахте
                  аз ти казвам че румънец с доход лей и кредит в евро въобще не е за завиждане от по ниската лихва
                  mWPCloud.com

Коментар

още по - зле ако е така . статията си е добра друг е въпросът за юридическата й издържаност
                    Как може да е добра като пише пълни глупости в нея?!
                    Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.

Коментар

• Първоначално изпратено от marketleverage Разгледай мнение
                      сайта съхне направо с американски нет съм дори и с бг прокси да пробвам си е таковало мамата да го видя видеото значи ще го разпиша

тримесечните депозити в местна валута са на 7,50 значи ипотеките са на 11-12% поне....

ти май си приказваш ей така колкото да кажеш нещо . постнах линк - лихвите в евро по ипотечен в БГ - 9.38 % , на север - 6.67% . не знам кое точно не разбрахте

Коментар

• Първоначално изпратено от Crux Разгледай мнение
                        В сравнение с теб и твоите "познания" съм капацитет, да.
                        Прочети закона, глупи. Жилището не подлежи на отнемане, ако върху него няма никаква тежест. Ипотеката е тежест. Следователно, ако не си плащаш, банката е в пълното си право да се обърне към ЧСИ, да те извади принудително от имота, ако и да ти е единствен, и да го продаде на търг.
                        Другите глупости в материала няма изобщо да ги обяснява, предъвквани са хиляда пъти тука.
                        още по - зле ако е така . статията си е добра друг е въпросът за юридическата й издържаност

Коментар

• сайта съхне направо с американски нет съм дори и с бг прокси да пробвам си е таковало мамата да го видя видеото значи ще го разпиша

тримесечните депозити в местна валута са на 7,50 значи ипотеките са на 11-12% поне....

в евро приравнявам за да лесно за смятане и по преглено
                          http://www.moitepari.bg/Kalkulatori/...alkulator.aspx

януари 2008 взимаш 100 000 евро при 7 процента лихва за 25 години това при курс 3,6173 прави 361730 леи и вноска от 2556.63 лей при курс 4,3738 вноската става 3091.31 заплата си остава същата а разхдоите за всичко което се внася скачат с 20% да не говорим акои банката при доход 3000 леи ти разрешила да изтеглиш кредит с вноска 2500 както тук направо те праща под водата без да променя нищо по договора а ти вече дължиш близо 70 000 леи повече

да не говорим че цените на имотите бяха по високи от бг

пп а да не говорим за тези дето са теглили в швеицарци там не само че еврото е поскъпнало с 20% спрямо леята ама и швеицареца е поскъпнал с 20% спрямо еврото и филма е много голям
                          Last edited by marketleverage; 23.12.2010, 16:29.
                          mWPCloud.com

Коментар

отново "капацитетите " се изказват . досега бяхме брокери на НИ и икономисти , сега станахме и юристи.
                            В сравнение с теб и твоите "познания" съм капацитет, да.
                            Прочети закона, глупи. Жилището не подлежи на отнемане, ако върху него няма никаква тежест. Ипотеката е тежест. Следователно, ако не си плащаш, банката е в пълното си право да се обърне към ЧСИ, да те извади принудително от имота, ако и да ти е единствен, и да го продаде на търг.
                            Другите глупости в материала няма изобщо да ги обяснява, предъвквани са хиляда пъти тука.
                            P.S. Не съм нито брокер, нито икономист, нито юрист. Просто, за разлика от теб, имам разум в главата и умея да чета.
                            Last edited by Crux; 23.12.2010, 16:30.
                            Never underestimate the predictability of stupidity

Коментар

• Първоначално изпратено от javcho Разгледай мнение
                              Има разлика от заем в Евро в Румъния и заем в Леи в Румъния.
                              е и? нещо не схващам . кредитите са сравнени в евро . кво общо имат леите ?

Коментар

бате , не разбирам какви ги пишеш
                                Има разлика от заем в Евро в Румъния и заем в Леи в Румъния.

Коментар

Working...
                                X