IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Банките върнали крепостничеството у нас

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Платено Герберско Недоносче аз съм написал че вица не е мои
    Пази си маимуните лизачо

Коментар

• Първоначално изпратено от assfucker_1 Разгледай мнение

Никога повече не видели нито търговеца, нито помощника му."
      ей Гъзльо за стари вицове нали знаеш какво се прави.....

Коментар

• Първоначално изпратено от noI Разгледай мнение
        Виж, банките са посредника на паричната маса... балансират равновесието между депозитанти и кредитополучатели. В общият случай собственият им капитал е 10-15% и голямата част от него е в БНБ като МЗР.

Не се връзвай на адвокати, които захлебват продавайки "надежда" на такива като теб.
        без за адвокатите си прав .. дефиницията е вярна.... Обаче я ми обясни как така Западната банкова система ударена доста мощно от кризата и лихвите паднаха.. А нашата банкова система мина метър и поради своята изключителна стабилност напомпиха лихвите в противовес на нормалните пазарни практики.... Не знам дали си спомняш от къде тръгна помпенето , но вместо да ударят помпиера те удариха лесните .. Друго което ме кара да не съм съгласен с тебе е ,че банките удариха активните и склоните на риск за сметка на мързела и по малко активните хора...

Коментар

• Първоначално изпратено от Матю Стокс Разгледай мнение
          Това някак си не личи от доста активната Ви защита на несъществуващия БГ-банков картел.
          Виж, банките са посредника на паричната маса... балансират равновесието между депозитанти и кредитополучатели. В общият случай собственият им капитал е 10-15% и голямата част от него е в БНБ като МЗР.

Не се връзвай на адвокати, които захлебват продавайки "надежда" на такива като теб.

Коментар

• Първоначално изпратено от Матю Стокс Разгледай мнение
            Това някак си не личи от доста активната Ви защита на несъществуващия БГ-банков картел.
            хехе - ти серизно ли си мислиш че в БГ няма банков картел ????

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
              нали казваш ,че имаме БНБ и регулатори ..защо позволиха на банките - майки да "пресушат" ликвидността ... а ?
              Защото са си техни пари. Аналогично... може да предложиш да забранят на хората да си теглят депозитите... ще се срине системата.... знаеш последиците.

Коментар

• Първоначално изпратено от assfucker_1 Разгледай мнение
                Ало Евреина, питай твоите хора от ГРОБ на какво се дължи

Чуй моята теза - да им прибереме парите по депозити и после като гръмне банковата система айде пак в първи клас
                ей тъпчо банките вдигнаха лихвите много преди Герб да дойдат на власт ... и ако не си забелязал последните 2 години лихвите по депозитите паднаха ...
                а тезата ти е напълно лаишка и просташка.... Но в предвид интелектуалните ти способности е разбираема...
                Last edited by йосиф; 23.01.2012, 16:09.

Коментар

• Някой беше постнал долния виц - според мен точно показва ситуацията с банките
                  Ние в момента сме при червените редове

"Имало едно време едно село. В селото пристигнал търговец и предложил на селяните по $10 за всяка уловена маймуна. В горите около селото имало много маймуни и селяните веднага се заели да ги ловят.

Търговецът купил хиляди маймуни по $10 всяка. Маймуните в гората обаче намалели и за селяните станало по-трудно да ги улавят. $10 вече не си стрували усилието. Търговецът се видял принуден да предложи $20 за всяка уловена маймуна. Това било достатъчно за да накара селяните да подновят лова.

Скоро обаче маймуните в гората толкова намалели, че било истинско щастие да зърнеш някоя, камо ли да я хванеш. Селяните отново изоставили лова. Търговецът предложил нова, по-висока цена – цели $50 за уловена маймуна! Налагало му се обаче да отиде до близкия град и оставил помощника си да върти бизнеса с маймуни за няколко дни.

В отсъствието на търговеца помощникът му се обърнал към селяните:

„Вижте колко много маймуни е събрал в тази клетка търговецът. Какво ще кажете да се възползваме от отсъствието му? Аз ще ви продам вече уловените маймуни за $30 всяка, а когато търговецът се върне от града, вие ще му ги продадете обратно за $50. Това са $20 печалба от всяка маймуна без да си мръднете пръста!“
                  Селяните наобиколили помощникът с всичките си спестявания и изкупили всички маймуни.

Никога повече не видели нито търговеца, нито помощника му."

Коментар

Не съм банкер, а и отговорите си ги знаеш... ликвидност... ти щеше ли да плащаш висока цена за ресурс, ако имаше откъде да го вземеш евтино. Можеш да погледнеш... в привлечения ресурс делът на депозити на население и прочие е около 78%

http://www.investor.bg/ikonomika-i-p...lrd-lv,128229/
                    нали казваш ,че имаме БНБ и регулатори ..защо позволиха на банките - майки да "пресушат" ликвидността ... а ?

Коментар

Не съм банкер...[/url]

Коментар

• Пирфектно 78% и като каже БАУ аиде ж първи клас на даскалото

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
                          примера бих го приел за удачен АКО както в секса по теория на вероятностите в дългосрочен план нещата са 50 на 50 .. а тука в тази "прекрасна " изпълнена с доверие банкова система нещата са 100 на Нула ..... виждам че си нещо банкер човек , та да ми разясниш нещо по конкретно ако може.
                          Не съм банкер, а и отговорите си ги знаеш... ликвидност... ти щеше ли да плащаш висока цена за ресурс, ако имаше откъде да го вземеш евтино. Можеш да погледнеш... в привлечения ресурс делът на депозити на население и прочие е около 78%

http://www.investor.bg/ikonomika-i-p...lrd-lv,128229/

Коментар

• Ех Джей, стига да беше толкова лесно... Убеди Сити например да отворят потребителско кредитиране с фиксирана лихва. Имат структура, достъп до финансиране, всичко...Ще имат клиенти за рефинансиране бол... като резултат и плаващата лихва ще се срине и икономиката ще живне. Трудно обаче се дават пари назаем, за добро или за лошо. Делът на привлечените средства от кредитни институции е под 10% и намалява... Да не обяснявам точно на теб за цената на риска.

Коментар

• Ало Евреина, питай твоите хора от ГРОБ на какво се дължи

Чуй моята теза - да им прибереме парите по депозити и после като гръмне банковата система айде пак в първи клас

Коментар

За да ти вляза в "стила"... подобни взимоотношенията са като в секса.. и двете страни уж са се проучили, уж са си направили съответните изследвания, харесали са се, взели са предпазните мерки и уж след акта (договора) са останали доволни... а в един момент единият почва да пищи, че е нананан... че не е редно така... трябва и другите да го отнесат. Защо и "други" трябва да споделят техните интимните изживявания? Има ли ли са априори съгласието им, че ще ги лекуват, ако нещо постфактум се обърка?
                                примера бих го приел за удачен АКО както в секса по теория на вероятностите в дългосрочен план нещата са 50 на 50 .. а тука в тази "прекрасна " изпълнена с доверие банкова система нещата са 100 на Нула ..... виждам че си нещо банкер човек , та да ми разясниш нещо по конкретно ако може.

Коментар

Working...
                                X