IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Къде и как бихте инвестирали 3000$ в момента?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marketleverage
    Първоначално изпратено от vivic
    Първоначално изпратено от ombucman
    Аз лично 3к$ ги направих 20к в pokerstars за 2 месеца... Вече водих жена ми на почивки в Тайланд и Куба и сега трябва пак да наваксвам. Но поне ме оставя да си играя на спокойствие
    инвестор.бг - форума на инвеститорите!
    само тук може да намериш такова ценно мнение, ха наинвестирай се в покер, блекджек, рулетка и машинки и като свършиш ела да ти обясним къде да си намериш работа
    не е само в инвесотра направо изперках като през юли нощем по CNBC даваха световен шампионат по покер... бях решил да си купувам сателитна чиния за да гледам блумбърг....
    баси, тва вече е връхта!
    много здраво са почнали да рекламират покер в европа като цяло... сега CNBC...
    нищо лошо де, познавам хора дето с това си вадят хляба, ама да се изходиш че от 3к схте напраправиш 20к... аааайде...
    то там успеваемостта е по-зле от форекса!

Коментар

• Първоначално изпратено от GGeko
      Аз лично бих ти препоръчал да ги инвестираш в едно медицинско ИПО. Вчера ми се обадиха по телефона и ми предложиха акции от това ИПО. Разработват някакво ново лекарство, което скоро ще бъде одобрено и акциите на компанията със сигурност ще се изстрелят нагоре. Така казаха. Очакваната печалба е от порядъка на 200-300 процента и то само за няколко дни!
      Аз не бях чувал за компанията, но ме увериха, че именно за това е добра инвестиция! И нямам основание да не им вярвам. Чуваше се шум и викове от другите брокери по телефона, така че предполагам, че са на някакъв трейдинг флор или нещо подобно. Ако искаш ми пиши и ще ти пратя телефона им. Работата е сигурна! Само трябва да побързаме, защото акциите ще свършат скоро (така казаха) !

@GGeko и аз съм почти сигурен че е измамама това с телефона изгледаи Boiler Room гледаи как създават шум и всичко само и само да ти вземат парите

http://www.youtube.com/watch?v=TbIRedOqDwE

и ми е чудно едно нещо ти едва ли не обявеи за измамна една фирма която не ти иска парите и затова има кофти сайт щото инвеститори им нетрябват а кълвеш толкова лесно на измамници които ти ги искат... там написха каква е разликата
      mWPCloud.com

Коментар

• Първоначално изпратено от vivic
        Аз лично 3к$ ги направих 20к в pokerstars за 2 месеца... Вече водих жена ми на почивки в Тайланд и Куба и сега трябва пак да наваксвам. Но поне ме оставя да си играя на спокойствие
        само тук може да намериш такова ценно мнение, ха наинвестирай се в покер, блекджек, рулетка и машинки и като свършиш ела да ти обясним къде да си намериш работа
        не е само в инвесотра направо изперках като през юли нощем по CNBC даваха световен шампионат по покер... бях решил да си купувам сателитна чиния за да гледам блумбърг....
        mWPCloud.com

Коментар

• Ако желаеш 100% защита на парите и мн добра доходност инвестирай в INDEX MAX

Коментар

• Първоначално изпратено от GGeko
            Аз лично бих ти препоръчал да ги инвестираш в едно медицинско ИПО. Вчера ми се обадиха по телефона и ми предложиха акции от това ИПО. Разработват някакво ново лекарство, което скоро ще бъде одобрено и акциите на компанията със сигурност ще се изстрелят нагоре. Така казаха. Очакваната печалба е от порядъка на 200-300 процента и то само за няколко дни!
            Аз не бях чувал за компанията, но ме увериха, че именно за това е добра инвестиция! И нямам основание да не им вярвам. Чуваше се шум и викове от другите брокери по телефона, така че предполагам, че са на някакъв трейдинг флор или нещо подобно. Ако искаш ми пиши и ще ти пратя телефона им. Работата е сигурна! Само трябва да побързаме, защото акциите ще свършат скоро (така казаха) !
            ти шегуваш ли се... тия с този телефонен маркетинг са егати мошенниците.

пс борсалино приемам корекцията, но дано след няколко години да имаме по 3000К плични портфейли
            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram
              ........
              НО това е мнение какво бих направил аз с 3000К - ти си прави каквото намериш за добре.

успех
              Море, с 3000 K момчето изобщо не би задавало въпроси...

Коментар

• Аз лично бих ти препоръчал да ги инвестираш в едно медицинско ИПО. Вчера ми се обадиха по телефона и ми предложиха акции от това ИПО. Разработват някакво ново лекарство, което скоро ще бъде одобрено и акциите на компанията със сигурност ще се изстрелят нагоре. Така казаха. Очакваната печалба е от порядъка на 200-300 процента и то само за няколко дни!

Коментар

• сега ще тръгне да ни обяснява как се печели от покер. и как той е богоизбран за печалбите.

Първоначално изпратено от vivic

Коментар

• не е препоръка
                    (отнася се за всичките ми коментари )

Коментар

• Момче, инвестирай където искаш и в каквото искаш. Обади се след 6 месеца и кажи резултата. Тогава ще можем да кажем на следващия питащ къде да влага парите си.

Коментар

• GAZ, slden, ccb, pethl, erh, i drugi

Коментар

• Първоначално изпратено от ombucman

Коментар

• Аз лично 3к$ ги направих 20к в pokerstars за 2 месеца... Вече водих жена ми на почивки в Тайланд и Куба и сега трябва пак да наваксвам. Но поне ме оставя да си играя на спокойствие

Коментар

• И защо си дръпна акциите от Pioneer Investments в развиващите пазари? Уплаши се ,ч е паднаха малко над 4 $ ли? Ами днес са почти 9$. Верно не са като 18 през пика, но това е инвестиция за по-дълъг период.Не е за дребни дущици. Аз имам пакет във велик китай на Pioneer Investmentsи не мисля да ги пипам поне 2-3 години
                              Ако една книга не си заслужава да я прочетеш втори път, не си е заслувавало и първия прочит.

Коментар

• БТХ,БТХ,БТХ!
                                Ако вярваш на новото правителство и желанието да извърши приватизация ..... ще е доста повече над 20 % ....

Коментар

Working...
                                X