Първоначално изпратено от gergana lozeva
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Грешен IBAN
Collapse
X
-
Извинявам се за отсъствието си , а нещата се стекоха така :първо се свързах с фирмата , чиито IBAN бях написала .Техен счетоводител провери сметката и ме увери ,че парите може би са били върнати на наредителя .Аз съответно не го приех на сериозно и въпреки ,че банките пазят определени таини все пак ме увериха ,че парите не са изтеглени от "щастливия получател" , а са върнати по обратния път към наредителя .Парите все още не са постъпили в сметката му .По на долу във форума прочетох за някакъв срок от три години.Кажете нещо повече.Какво да очаквам по нататък?
Коментар
-
Re: Грешен IBAN
Първоначално изпратено от SStoilovМалко заблуждаваш хората. Я ми преведи едни пари "по погрешка" , пък после чакай да ти ги върна, ако нямам желание.
Първоначално изпратено от OpticПървоначално изпратено от proizvoditelЯсно е че живееш във виртуално банкиране - ами той получателя може вече да е изпил /извинявам се за грубия пример ама си допиваме.../ парите, а пък ти си отменяй каквото си искаш ...
А Гергана трябва да си изпълни задълженията и си носи отговорността за сгрешената сметка !
пп. моето активно включване в тази тема не беше да те уча теб ... а на авторката на темата дадох достатъчно съвети по надолу и чакам положително съобщение за решение на проблема!
Коментар
-
Малко заблуждаваш хората. Я ми преведи едни пари "по погрешка" , пък после чакай да ти ги върна, ако нямам желание.
Получавашата банка не може да решава нищо по нейно си усмотрение .
Първоначално изпратено от OpticПървоначално изпратено от proizvoditelЯсно е че живееш във виртуално банкиране - ами той получателя може вече да е изпил /извинявам се за грубия пример ама си допиваме.../ парите, а пък ти си отменяй каквото си искаш ...
А Гергана трябва да си изпълни задълженията и си носи отговорността за сгрешената сметка !
пп. моето активно включване в тази тема не беше да те уча теб ... а на авторката на темата дадох достатъчно съвети по надолу и чакам положително съобщение за решение на проблема!
Коментар
-
Първоначално изпратено от proizvoditelЯсно е че живееш във виртуално банкиране - ами той получателя може вече да е изпил /извинявам се за грубия пример ама си допиваме.../ парите, а пък ти си отменяй каквото си искаш ...
пп. моето активно включване в тази тема не беше да те уча теб ... а на авторката на темата дадох достатъчно съвети по надолу и чакам положително съобщение за решение на проблема!"Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."
Коментар
-
Първоначално изпратено от OpticПървоначално изпратено от proizvoditelПървоначално изпратено от OpticПървоначално изпратено от proizvoditel... тълкувай сгрешен IBAN - какво означава - при грешна цифра знаеш че не се приема /има контролни числа/ , значи сметката е реална и написана вероятно на фактурата или на договора, както разбираме от автора на темата - къде е отговорността на Наредителя !
Коментар
-
Първоначално изпратено от proizvoditelПървоначално изпратено от OpticПървоначално изпратено от proizvoditel... тълкувай сгрешен IBAN - какво означава - при грешна цифра знаеш че не се приема /има контролни числа/ , значи сметката е реална и написана вероятно на фактурата или на договора, както разбираме от автора на темата - къде е отговорността на Наредителя !"Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."
Коментар
-
Първоначално изпратено от OpticПървоначално изпратено от proizvoditel... тълкувай сгрешен IBAN - какво означава - при грешна цифра знаеш че не се приема /има контролни числа/ , значи сметката е реална и написана вероятно на фактурата или на договора, както разбираме от автора на темата - къде е отговорността на Наредителя !
Коментар
-
Първоначално изпратено от proizvoditel... тълкувай сгрешен IBAN - какво означава - при грешна цифра знаеш че не се приема /има контролни числа/ , значи сметката е реална и написана вероятно на фактурата или на договора, както разбираме от автора на темата - къде е отговорността на Наредителя !"Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."
Коментар
-
Първоначално изпратено от OpticПървоначално изпратено от proizvoditelда де веднага сега ... преди ... вчера ... днес ... или след като получателя е похарчил парите !
Коментар
-
Първоначално изпратено от proizvoditelда де веднага сега ... преди ... вчера ... днес ... или след като получателя е похарчил парите !"Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."
Коментар
-
Първоначално изпратено от OpticПървоначално изпратено от proizvoditelПървоначално изпратено от OpticПървоначално изпратено от daskalПървоначално изпратено от gergana lozevaМоля за малко информация. Наскоро сключих договор с друга фирма за извършване на услуга от моята фирма,като договора гласеше преди изпълнението на дадената услуга да ми бъдат преведени по сметката 50 % от цената която струва /в случая към 3000 лв./.Признавам ,че грешката е моя, но им представих моите банкови данни с грешен IBAN код, като съм посочила код на съвсем друга фирма ,към която преди няколко месеца изплащах кредит и от която ме увериха , че тази сума не е постъпила при тях въпреки ,че съм дала техният IBAN . Незнам къде да потърся тези пари, моля даите съвет
Коментар
-
Първоначално изпратено от proizvoditelПървоначално изпратено от OpticПървоначално изпратено от daskalПървоначално изпратено от gergana lozevaМоля за малко информация. Наскоро сключих договор с друга фирма за извършване на услуга от моята фирма,като договора гласеше преди изпълнението на дадената услуга да ми бъдат преведени по сметката 50 % от цената която струва /в случая към 3000 лв./.Признавам ,че грешката е моя, но им представих моите банкови данни с грешен IBAN код, като съм посочила код на съвсем друга фирма ,към която преди няколко месеца изплащах кредит и от която ме увериха , че тази сума не е постъпила при тях въпреки ,че съм дала техният IBAN . Незнам къде да потърся тези пари, моля даите съвет"Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."
Коментар
-
Първоначално изпратено от OpticПървоначално изпратено от daskalПървоначално изпратено от gergana lozevaМоля за малко информация. Наскоро сключих договор с друга фирма за извършване на услуга от моята фирма,като договора гласеше преди изпълнението на дадената услуга да ми бъдат преведени по сметката 50 % от цената която струва /в случая към 3000 лв./.Признавам ,че грешката е моя, но им представих моите банкови данни с грешен IBAN код, като съм посочила код на съвсем друга фирма ,към която преди няколко месеца изплащах кредит и от която ме увериха , че тази сума не е постъпила при тях въпреки ,че съм дала техният IBAN . Незнам къде да потърся тези пари, моля даите съвет
Коментар
Коментар