If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
аа недей така, дават и в провинцията по 2-3 хилки в счетоводните къщи... само трябва да си съгласен да подписваш
Първоначално изпратено от CrazyHorse
те май винаги определен процент окапват
ианче за заплатите в банките...поизостанал си такив може да са брутните в ямбол по коновете или за хора с 0 дни трудов опит...не че са много по-високи, но все пак... и при вас няма да почне някой на много по-висока, за провинцията да не говорим...там сигурно тия квартални шмекери, направили счетоводна къща едва ли дават нещо над 500-600 лв бруто за човек да набива фактури и справки...
Razgledah saita na CFA Instituta, no ne namerih info kade moje da se durji samia izpit dekemvri, ima li variant da se kara drugade osven v London, primerno v Avstria ili Germania?
Амстердам, Франкфурт, Лондон, Мадрид, Милано, Москва, Париж, Цюрих - по азбучен ред на латиница - това са градовете в Европа, ако те интересува за другите контитенти кажи,
като решиш къде ще ходиш може да ми драснеш на ЛС да се групираме евентуално
Ami az sum vuv Vienna, zna4i do Frankfurt 6te triabva da se hodi. Rabotodatelia 6te plati raznoskite taka 4e mai vse pak 6te se zapi6eme za dekemvriiskia izpit zaedno s edna kolejka. Ti v koi grad smiata6 da go kara6?
I mejdu drugoto koi sa nai-dobrite materiali za podgotovka, Schweser?
С над 90 % сигурност няма да съм във федералната република,
за материали - не знам, учебниците са много хубави, ама са големи,
ама в същото време много познати го взеха със Швезер, така че не знам ...
Razgledah saita na CFA Instituta, no ne namerih info kade moje da se durji samia izpit dekemvri, ima li variant da se kara drugade osven v London, primerno v Avstria ili Germania?
Амстердам, Франкфурт, Лондон, Мадрид, Милано, Москва, Париж, Цюрих - по азбучен ред на латиница - това са градовете в Европа, ако те интересува за другите контитенти кажи,
Ami az sum vuv Vienna, zna4i do Frankfurt 6te triabva da se hodi. Rabotodatelia 6te plati raznoskite taka 4e mai vse pak 6te se zapi6eme za dekemvriiskia izpit zaedno s edna kolejka. Ti v koi grad smiata6 da go kara6?
I mejdu drugoto koi sa nai-dobrite materiali za podgotovka, Schweser?
ианче за заплатите в банките...поизостанал си такив може да са брутните в ямбол по коновете или за хора с 0 дни трудов опит...не че са много по-високи, но все пак... и при вас няма да почне някой на много по-висока, за провинцията да не говорим...там сигурно тия квартални шмекери, направили счетоводна къща едва ли дават нещо над 500-600 лв бруто за човек да набива фактури и справки...
Е хубаво де...ама едва ли взимат 2000-3000.
Максимум 1500 и то за портмениджър.
Абе един колега долу беше написал:
За 1000 лв. заплата, не мога си избия инвестицията CFA.
КОЛЕГИ. М/У ДРУГОТО, ДА НАПОМНЯ - ИМА СТИПЕНДИИ ЗА CFA ВСЯКА ГОДИНА.
АЗ МОЯ САМ СИ ГО ПЛАТИХ ОТ МОЯ СИ ДЖОБ, НО ЗА КОЛЕГИТЕ, КОИТО СА В ЗАТРУДНЕНИЕ- ДА ЗНАЕТЕ, ЧЕ ИМА В БГ ТАКИВА СТИПЕНДИИ.
Тотално си прав.
Кредитен МСП в една петте най-големи банки без опит отива на 1,5 бруто ...
Примера ти въобще не е удачен именно защото имаш в него името Делта Сток
Иначе като цяло си прав... въпреки че не знам ква е тая счетоводна къща която дава такива заплати...а в инвестиционна компнания се трупа доста ноу-хау и сивито ти е доста по-добре изглеждащо...затова е такова положението с парите там...иначе плочкаджиите кви кинти къртат не е истина...що не станеш такъв...хем няма да се потиш за CFA... като мен... ше сме аверчета... 8-)
Ми щом ти казвам, че има...значи има. Просто бизнеса дава повече. Банките са същите - за 700 лв. и що - да ми пише в СВ-то, че съм бачкал примерно за ОББ...То големия келепир да си бачкал там....
Плочките можеш и сам да си ги къртиш, ако искаш може и върху някоя плочка и да заработиш нещо допълнително избора си е твой. ;-) Аз не ща . Мерси,
А по отношение на останалите, които казват, че да се занимаваш с анализ е лесно и "ниско образователно" изкарайте си акъла на 3-те нива CFA и вижте колко е лесно. Затова 65 % окапаха тая година на изпита.
Коментар