Първоначално изпратено от H
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
CFA
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Hточно това е
май няма нито CFA, нито е работил навън, просто мисли с главата си
Първоначално изпратено от wannarockза съжаление мен абсурда отдавна не ме очудва очудва ме, че има един, който да става - интересно ми е той с какъв опит и образование е
т.е. риск мениджмънта в действие как еНе е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
-
Бе един има (според мен поне ама е само един май)
Като почетеш коментарите на брокери и фонд мениджъри и то си личи кой има акъл и кои са царете на абсурда
Първоначално изпратено от wannarockПървоначално изпратено от CrazyHorseПървоначално изпратено от wannarockПървоначално изпратено от CrazyHorseH ужасно си прав!
пазара като беше нагоре всички се мислеха за велики майстори, обаче като пада пазара си проличава кой за кво става...
Коментар
-
Първоначално изпратено от CrazyHorseПървоначално изпратено от wannarockПървоначално изпратено от CrazyHorseПървоначално изпратено от wannarockПървоначално изпратено от CrazyHorseH ужасно си прав!
пазара като беше нагоре всички се мислеха за велики майстори, обаче като пада пазара си проличава кой за кво става...Не е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от wannarockПървоначално изпратено от CrazyHorseПървоначално изпратено от wannarockПървоначално изпратено от CrazyHorseH ужасно си прав!
пазара като беше нагоре всички се мислеха за велики майстори, обаче като пада пазара си проличава кой за кво става...
Коментар
-
Първоначално изпратено от CrazyHorseПървоначално изпратено от wannarockПървоначално изпратено от CrazyHorseH ужасно си прав!
пазара като беше нагоре всички се мислеха за велики майстори, обаче като пада пазара си проличава кой за кво става...Не е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от wannarockПървоначално изпратено от CrazyHorseH ужасно си прав!
Коментар
-
Бе учете, учете, че в един момент хората дето дават пари по фондовете ще разберат, че професионални портфолио мениджъри в БГ няма и парите им се управляват от бивши журналисти, счетоводители, докторанти или бек офис с мерак към пазарите
Но то тва не е само в БГ, същото е и в други държави около нас.
Първоначално изпратено от жоркоПървоначално изпратено от CrazyHorseте май винаги определен процент окапват
ианче за заплатите в банките...поизостанал си такив може да са брутните в ямбол по коновете или за хора с 0 дни трудов опит...не че са много по-високи, но все пак... и при вас няма да почне някой на много по-висока, за провинцията да не говорим...там сигурно тия квартални шмекери, направили счетоводна къща едва ли дават нещо над 500-600 лв бруто за човек да набива фактури и справки...
Максимум 1500 и то за портмениджър.
Абе един колега долу беше написал:
За 1000 лв. заплата, не мога си избия инвестицията CFA.
КОЛЕГИ. М/У ДРУГОТО, ДА НАПОМНЯ - ИМА СТИПЕНДИИ ЗА CFA ВСЯКА ГОДИНА.
АЗ МОЯ САМ СИ ГО ПЛАТИХ ОТ МОЯ СИ ДЖОБ, НО ЗА КОЛЕГИТЕ, КОИТО СА В ЗАТРУДНЕНИЕ- ДА ЗНАЕТЕ, ЧЕ ИМА В БГ ТАКИВА СТИПЕНДИИ.
Коментар
Коментар