IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

CFA Учебници

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Намерих Schweser Complete 2007 Level 2, което включва 7 книги и Printable Exams.
    Ще помоля някой да сравни старото с новото копие на CFA 2007 Level 2 и да ми каже има ли смисъл да ги пазя и двете.

Новото копие на CFA 2007 Level 2 можете да изтеглите от тук.

Коментар

• Ako na nqkoi mu trqbvat materiali za Level I vse oshte imam edni 5 originalni knijki za Level I na Stalla (vtoroto nai-populqrno izdatelstvo sled Schweser) i otdelno moga da mu namerq da si snima i Book 6 na Schweser, koqto e samo sample exams. Ako ima zainteresuvani GSM-a mi e: 0886/839-833, cenata e $99

Коментар

• boshko, златен си но може ли да намериш и тестовете за CFA Level 2???
        Много ще съм ти благодарен

Коментар

• Re: учебници CFA 2006 Level 1

Първоначално изпратено от Dean Moriarti
          Boshko в emule вече ги има ако ти се занимава да ги изтеглиш.
          Благодаря ти.

Може да изтеглите свалените книги от тук.

Коментар

• Re: учебници CFA 2006 Level 1

Първоначално изпратено от boshko
            Първоначално изпратено от Martingale
            Първоначално изпратено от zazu1
            Не знам кой ги е сметнал тези 40%, но за да не бъдем голословни пускам един линк- там всичко си пише. Учебниците се предлагат за 75 лв.- около половината от цената на ксерокопирането. Ако някой проявява интерес, да пише или да се обади. Не мисля да убеждавам никого или да споря
            http://www.allenresources.com/services/breakdown1.htm
            Ami nashia angel hranitel boshko moje li da nameri nesto za level 1 2007.
            За съжаление Level 1 за 2007 не мога да го намеря.
            Boshko в emule вече ги има ако ти се занимава да ги изтеглиш.

Коментар

• много ште съм ви благодарен ако ми предложите някой сайт,или книга за начинаещи като цяло заштото си нямам и понятие от брокерство,стокова борса и т.н.Но имам много много голямо желание да се науча.
              Благодаря на всички който ште ми помогнат предварително

Коментар

• Не аз си купих DVD-та за Level 1 и съм много доволен. Според мен за образование човек не трябва да пести.

Коментар

• Tarsia ako biah nameril neshto koeto si zaslujava nimashe da propusna da se pohvalia i da go spodelia, s vsiako nivo materialite namaliavat, za L3 mislia da se vazpolzvam ot "evtinata" oferta na schweser

Коментар

• Така, е но потърси из чиждестранните торент сайтове и виж какво може да намериш.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
                      А не може ли и да се яви и да ти изкара изпита?
                      az veche mu blagodarih za tova che e nameril tezi materiali prosto obrashtam vnimanie che sa nepalni, na izpita vseki e sam i se vijda kolko e nauchil

Коментар

• А не може ли и да се яви и да ти изкара изпита?

Коментар

• Re: учебници 2006 CFA Level 1

boshko razgledah uchebnicite za L2 2007 sled vsiaka glava ima dupka i lipsvat stranici predpolagam che sa zadachite za uprajnenie, niama ia i knijka 6 koiato e samo zadachi, dali mojesh da ia otkriesh ?

Коментар

• учебници 2006 CFA Level 1

Учебниците са продадени. Успех на всички, които ще се явяват.

Коментар

• учебници CFA LEVEL 1 2006

Свалям учебниците на 60 лв. Напомням, че са ксерокопие- пълен комплект за първо ниво за 2006.
                              deepforesttt@yahoo.com или 0888/362029

Коментар

• boshko, a na mojata molba mogehs li da otkliknesh?

Коментар

Working...
                                X