IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

CFA Учебници

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• E, jorko, nali vseki nauchava otnqkade za parvi pat!
    Izvinqvai ako ti e razstroen dushevniq mir, no tochno tova iskah da uznaq dali e neobhodimo da se svarzvam s BG society-to (kakto naprimer balgarite se registrirat za TOEFL i SAT chrez tehni BG predstaviteli).
    Ta, blagodarq ti za otgovora i otnovo izvinqvai ako si se vazmutil tolkova.

Коментар

• Тони ти досега домати ли си прoдавал ?

www.cfainstitute.org
      www.cfa-bg.com

на първия адрес е всичко което е необходимо. на втория са нашите- тях недей ги занимава, момчетата са точни , но не те правят регистрацията. Регистрацията се прави на www.cfainstitute.org

Коментар

• Privet, nqkoi bi li obqsnil kak stava registraciqta za daden izpit CFA.
        Imam predvid zanimava li se nqkoq organizaciq specialno v BG?
        Blagodarq vi predvaritelno.

Коментар

• Ще се явявам естествено. Имам 2 комплекта. 0877 48 06 13. Книгите са нови , а 2.3.4.5.6. - въобще не са отваряни. 250 лева. После само трябва елка да си купите. Продават се на Ангел Кънчев. На който купи ще помагам и със съвети :-)

Коментар

• Re: CFA 2007 МНОГО ДОБРО СЪСТОЯНИЕ ТВЪРДИ КОРИИЦИ

Първоначално изпратено от жорко
            Продавам учебници 2007 CFA CURRICULUM LEVEL 1- оригинални. Пълен комплект.
            Книга 1 с малко коментари по стандартите за етика . Книги 2.3.4.5.6. - абсолютно нови, неотваряни

Цена 250 лева. Доставка веднага за София.

телефон 0877 48 06 13.
            Няма ли да се явяваш?

Коментар

• CFA 2007 МНОГО ДОБРО СЪСТОЯНИЕ ТВЪРДИ КОРИИЦИ

Продавам учебници 2007 CFA CURRICULUM LEVEL 1- оригинални. Пълен комплект.
              Книга 1 с малко коментари по стандартите за етика . Книги 2.3.4.5.6. - абсолютно нови, неотваряни

Цена 250 лева. Доставка веднага за София.

телефон 0877 48 06 13.

Коментар

• kolko stranici sa tova i za kolko gi prodavash?

Коментар

• Kсерокскопия - CFA Institute LEVEL 1 - 2007 г.
                  Ако има интерес, пишете.

Коментар

• Здравейте,

продава ли някой CFA level 1 оригинални учебници за 2006 ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Lupi
                      boshko, dali ima shans za L3 materiali ?
                      Проверявам от време на време, ако излезне нещо го качвам.

Коментар

• boshko, dali ima shans za L3 materiali ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Michelangelo
                          boshko, nomer 1 si!!!
                          Не ме хвалете мен, а този който си е направил труда да сканира целия този материал.

Коментар

• boshko, nomer 1 si!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от boshko
                              Ще помоля някой да сравни старото с новото копие на CFA 2007 Level 2 и да ми каже има ли смисъл да ги пазя и двете...
                              Ami az gi pregledah naistina novite sa palni ima i zadachi sled glavite, ama mai sa skanirani malko po zle i malko nakrivo, pone ne men mi e po lesno da cheta ot starite

Коментар

• boshko: ще се повторя, ама си номер едно!!! едно голямо благодарско от мен и всички тук, които сме ти много задължени!!!

май няма смисъл да пазиш старите ...

а дали няма да изскочат и примерни тестове за 1 ниво, предполагам, че на много народ ще им свършат работа ...

просто тия гадове от AIMR и Schweser са отвратителни мошеници - веднъж се минах да им купя учебниците, но сега благодарение на теб ще ми видят парите през крив макарон!!!

Коментар

Working...
                                X