IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

CFA Учебници

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Re: учебници CFA 2006 Level 1

Първоначално изпратено от Martingale
    Първоначално изпратено от zazu1
    Не знам кой ги е сметнал тези 40%, но за да не бъдем голословни пускам един линк- там всичко си пише. Учебниците се предлагат за 75 лв.- около половината от цената на ксерокопирането. Ако някой проявява интерес, да пише или да се обади. Не мисля да убеждавам никого или да споря
    http://www.allenresources.com/services/breakdown1.htm
    Ami nashia angel hranitel boshko moje li da nameri nesto za level 1 2007.
    За съжаление Level 1 за 2007 не мога да го намеря.

Коментар

• Re: учебници CFA 2006 Level 1

Не знам кой ги е сметнал тези 40%, но за да не бъдем голословни пускам един линк- там всичко си пише. Учебниците се предлагат за 75 лв.- около половината от цената на ксерокопирането. Ако някой проявява интерес, да пише или да се обади. Не мисля да убеждавам никого или да споря
      Ami nashia angel hranitel boshko moje li da nameri nesto za level 1 2007.

Коментар

• учебници CFA 2006 Level 1

Коментар

• мисля че има около 40% промяна но не съм 100% сигурен за процента на промяната.

Коментар

• учебници CFA

Не бих казала, че са ги променили напълно Те по принцип всяка година издават нови, доколкото съм запозната, но както се сещаш никой не пренаписва 4000 стр. По-скоро има някакви промени на места в някои от частите. Но като цяло учебниците до голяма степен са си същите.

Коментар

• Re: учебници CFA level 1 2006

Здравейте. Продавам учебници за 2006 за първо ниво- 4 книжки са. Ксерокопие. Около 4000 стр. са някъде. Цена 75 лв.
              Ако има някой, който проявява интерес, може да ми пише на deepforesttt@yahoo.com или да звънне на 0888/362029. За предпочитане от София, че с тези куриери не държа особено да си имам работа Много скубят
              Bih ti gi kupil, no ne gi li promeniha napulno za 2007 i taka da sa neizpolzvaemi?

Коментар

• учебници CFA level 1 2006

Здравейте. Продавам учебници за 2006 за първо ниво- 4 книжки са. Ксерокопие. Около 4000 стр. са някъде. Цена 75 лв.
                Ако има някой, който проявява интерес, може да ми пише на deepforesttt@yahoo.com или да звънне на 0888/362029. За предпочитане от София, че с тези куриери не държа особено да си имам работа Много скубят

Коментар

• Първоначално изпратено от Lupi

Boshko ti si nomer edno

Абсолютно -- голямо благодарско

Коментар

• Първоначално изпратено от boshko
                    Първоначално изпратено от Michelangelo
                    Някой да знае къде има качени примерни тестове за CFA level 2 exam?

boshko, към теб по-специално се обръщам
                    Засега само това съм намерил.

Boshko ti si nomer edno

Коментар

• Re: ..

Първоначално изпратено от Tastarosa
                      Кога беше крайната дата за регистрация за Левел 1 и кога е самия изпит тая година? Иначе аз мисля да се явявам евентуално догодина.

15 февруари ...

Коментар

• ..

Кога беше крайната дата за регистрация за Левел 1 и кога е самия изпит тая година? Иначе аз мисля да се явявам евентуално догодина.

Коментар

• Много ти благодаря boshko!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Michelangelo
                            Някой да знае къде има качени примерни тестове за CFA level 2 exam?

Засега само това съм намерил.

Коментар

• Някой да знае къде има качени примерни тестове за CFA level 2 exam?

Коментар

• Аз се пошегувах момчета. Разбира се, че няма да взема толкова. Просто на въпроса неможе да се отговори конкретно, но при всички случай един CFA charter-holder би трябвало да получава добро възнаграждение....още повече, че за да го добие трябва да има няй-малко 3 години опит в сферата. Все пак обаче в момента в България подобни специалисти вземат малко.....да се надяване в близките години това да се промени.

Коментар

Working...
                                X