IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Финансовa литература

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Damodaran rules ....

Investment Valuation /second edition/ naistina e unikalno chetivo, koeto vseki trqbva da e prochel pone 1 put ....

Coolio, ne znam za Damodaran on Valuation /ne sam chel knigata/, no Investment Philosophies zastupva drugi issues, koito v kombinaciq s topics zastupeni v Investment Valuation ste ti svurshat dobra rabota ...

Коментар

• Zdraweite,
      po princip sym chel "Investment valuation" na Damodaran, izdanie 2002 i ostanah ocharowan, knigata e moje bi edna ot nai-dobrite po temata, no se chudia dali si struwa da si kupia i drugata mu kniga "Damodaran on Valuation"?
      Niakoi dali ia e chel? Interesuwa me dali se prepokriwa s "Investment valuation" ili zastypwa drugi wyprosi. Problemyt e, che w Amazon i niama sydyrjanieto, a w lichnia site na Damodaran ima samo kartinka s koricata na knigata, no ne i link kym stranica s opisanie kakto e s drugite mu knigi

Коментар

• Първоначално изпратено от Vlado1
        Първоначално изпратено от niki5
        Tarsja slednata statija ot Journal of Derivatives:

Demeterfi, Kresimir;Derman, Emanuel;Kamal, Michael;Zou, Joseph (1999) :
        A Guide to Volatility and Variance Swaps-Journal of Derivatives, The

Ako njakoi moge da mi pomogne, da mi prati li4no.

mersi
        niki,

probvai tuk:
        www.ederman.com[/url]
        da mersi-znam e. imam dori i statijata, kojato tarsja, samo 4e tam e pod drgo ime i malko se obarkah.

Коментар

• Първоначално изпратено от niki5
          Tarsja slednata statija ot Journal of Derivatives:

mersi
          niki,

probvai tuk:
          www.ederman.com[/url]

Коментар

• Tarsja slednata statija ot Journal of Derivatives:

mersi

Коментар

Първоначално изпратено от Martingale
              Az go pochvam ot 2008. I mislia da otida kum june 2008. Nadiavam se vseki den po 3 chasa da e enough. Spored teb koi ot dvata e po-dobur?
              Mi pove4eto kazvat, 4e PRMIA e po-dobrija-vse pak 4 niva sa. Iz neta se vodjat diskusii - az nemam nervi za 4 niva, taka 4e si hvastam FRM. Bez tui iz Deutschland ne sa oste mnogo, koito go imat
              I na men tova mi kazvat agentite ot US. Ami hvani se za PRMIA kato e po-dobur . Moje daje da share-neme nesto.

Коментар

• Първоначално изпратено от Martingale
                Az go pochvam ot 2008. I mislia da otida kum june 2008. Nadiavam se vseki den po 3 chasa da e enough. Spored teb koi ot dvata e po-dobur?
                Mi pove4eto kazvat, 4e PRMIA e po-dobrija-vse pak 4 niva sa. Iz neta se vodjat diskusii - az nemam nervi za 4 niva, taka 4e si hvastam FRM. Bez tui iz Deutschland ne sa oste mnogo, koito go imat

Коментар

• Az pochvam PRMIA ot 2008. Mislia da se qvq june 2008. Nadiavam se vseki den po 2 chasa da e enough. Spored teb koi ot dvata e po-dobur kato poveche perspektivi? Sestra mi susto go pochva v BG.

Коментар

• Първоначално изпратено от Zvan76
                    Разкажете повече, как мина изпита( FRM ) и каква литература е необходима, освен основната книга.

Tks
                    ste se javjavam okt. 2008.

u4a predimno po dvete knigi na Jorion i vsi4ko za Basel II. Vse pak kato minah po4ti vsi4ki izpiti stigam do izvoda, 4e jorion e dostata4en. Njako da se gotvi za PRMIA?

Коментар

• Разкажете повече, как мина изпита( FRM ) и каква литература е необходима, освен основната книга.

Tks

Коментар

Skro ste badem dvama

Imam gi i dvete knigi, za sagelenie ne v pdf.
                        сега ли ходи,
                        ако е така, значи в средата на януари ще се похвалиш,
                        защо ли обаче си мисля, че се познаваме ...
                        "Силата е нищо без контрол" ... не е Pirrelli

Коментар

• Skro ste badem dvama

Imam gi i dvete knigi, za sagelenie ne v pdf.

Коментар

Първоначално изпратено от mysterious
                            Някой да има в електронен вариант книгите за VAR на Jorion и Dowd?
                            da ne pravish FRM?
                            Аз съм FRM ;-)

Коментар

• Първоначално изпратено от mysterious
                              Някой да има в електронен вариант книгите за VAR на Jorion и Dowd?
                              da ne pravish FRM?

Коментар

• Някой да има в електронен вариант книгите за VAR на Jorion и Dowd?

Коментар

Working...
                                X