Niama li bezplatna literatura na balgarski v internet(finansova)
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Финансовa литература
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от coolioПървоначално изпратено от Pumper Dumperovtarsia AGE OF TURBULENCE na pdf thx
thx ti si velikan
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pumper Dumperovtarsia AGE OF TURBULENCE na pdf thx
Коментар
-
До колко сте склонни да се доверите на български автори? Без да обиждам никого - все пак сме в условията на капитализъм от двайсетина години, а Борсата ни тепърва прохожда, дали БГ авторите са успели да наваксат знанията за пазарите на западните си колеги?
В смисъл онзи ден в книжарницата доста се чудех дали да взема нещо от БГ автор или да се придържам към "признатите" западни автори! Споделете, моля!BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu
Коментар
-
Първоначално изпратено от coolioNiakoi bi li mogyl da mi preporycha kniga, koiato shte mi pomogne da razbiram po-dobre finansowite otcheti i da im prawia analiz?
Do sega sym chel Investicii na Bodi i w otchetite znam samo kakwo oznachawat otdelnite cifri sami po sebe si, no ne sym mnogo nawytre kato cialo.
Коментар
-
някой има ли преки впечатления от следната книга:
Analysis of Financial Statements
by Leopold A. Bernstein (Author), John J. Wild (Author)
http://www.amazon.com/Analysis-Finan...640540&sr=8-10
Коментар
-
niki5
Първоначално изпратено от червеноДали може да се намери на файл тази книга - Accounting for Derivatives: Advanced Hedging Under IFRS
Коментар
-
niki5
[quote="mysterious"]Първоначално изпратено от niki5Njakoi aboniran li e za RISK Magazin, 4e mi trjbva edna statija ?
всъщност аз получавам Risk Review и Risk Management Magazine, какво ти трябва точно[/quot
imash pm
Коментар
Коментар