Njakoi s access do Merrill Lynch Research Reports ? da pishe na li4no.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Финансовa литература
Collapse
X
-
niki5
-
Искам да попитам дали някои е чел тази книга и какви са отзивите за нея???
Развитие на фондовия пазар в България и насоки за подобряване на неговата ефективност
http://www.lecsiko.com/book.php?cat=...E2%E8%F2%E8%E5
Коментар
-
Първоначално изпратено от niki5Първоначално изпратено от coolioZdraweite,
po princip sym chel "Investment valuation" na Damodaran, izdanie 2002 i ostanah ocharowan, knigata e moje bi edna ot nai-dobrite po temata, no se chudia dali si struwa da si kupia i drugata mu kniga "Damodaran on Valuation"?
Niakoi dali ia e chel? Interesuwa me dali se prepokriwa s "Investment valuation" ili zastypwa drugi wyprosi. Problemyt e, che w Amazon i niama sydyrjanieto, a w lichnia site na Damodaran ima samo kartinka s koricata na knigata, no ne i link kym stranica s opisanie kakto e s drugite mu knigi
Коментар
-
towa e linkyt: http://pages.stern.nyu.edu/~adamodar/
infoto na tozi site e prosto unikalno tuk mojesh da namerish wsichko, che dori valuations na amazon i na drugi golemi firmi w excel format, wkl dcf i kakwo li oshte ne
Коментар
-
mersi franky, az sym konserwatiwen i predpochitam winagi hard copy-to
oshte poweche, che naistina mi dopada stilyt na pisane na Damodaran, a i wsichko koeto tozi chowek prawi ot publikuwaneto na tolkowa cenna informacia na web saita si, koiato e dostypna za wseki do predostawiane na pdf wersii na niakoi ot knigite si za swobodno chetene w neta... ne sym poapdal na drug takyw awtor
Коментар
-
niki5
Първоначално изпратено от coolioZdraweite,
po princip sym chel "Investment valuation" na Damodaran, izdanie 2002 i ostanah ocharowan, knigata e moje bi edna ot nai-dobrite po temata, no se chudia dali si struwa da si kupia i drugata mu kniga "Damodaran on Valuation"?
Niakoi dali ia e chel? Interesuwa me dali se prepokriwa s "Investment valuation" ili zastypwa drugi wyprosi. Problemyt e, che w Amazon i niama sydyrjanieto, a w lichnia site na Damodaran ima samo kartinka s koricata na knigata, no ne i link kym stranica s opisanie kakto e s drugite mu knigi
Коментар
Коментар