ами нали си момиченце... надявам се да нямаш.. аз прописах и на твоя втори майчин език, а ти не ми отговаряш ..нещо ако не си разбрала да превеждам а Поли?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Финансовa литература
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от poli26Първоначално изпратено от pmspМога да я чета и на английски, използвайки речник все пак, но става по-бавно плюс това предпочитам българския. Пак ти казвам само мога да си представям твоя английски какво представлява щом се изтъкваш така. Обикновено тези, които използват лафчета от рода "щом и англичаните проговориха английски значи всеки трябва" обикновено само се дуят... JUST LIKE YOU ...сега разбирам, че си момиченце, което до голяма степен обяснява обноските тиПървоначално изпратено от poli26Първоначално изпратено от pmspПървоначално изпратено от poli26Първоначално изпратено от pmspПървоначално изпратено от poli26Първоначално изпратено от pmspПървоначално изпратено от poli26Има я на руски. Ми да научи английски, то срамота, с инвестиции ще се занимава, а един английски не знае.
Виж, първо исках да помогна и не видях, че става въпрос за БГ. Аз лично на БГ нищо интересно за инвестиции не съм срещала.
И всеки ще ти каже, че ако четеш такива книги, е по-добре да ги четеш в оригинал на английски. Пък те и децета вече знаят английски. Вземи се образовай преди да обиждаш хората.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pmspМога да я чета и на английски, използвайки речник все пак, но става по-бавно плюс това предпочитам българския. Пак ти казвам само мога да си представям твоя английски какво представлява щом се изтъкваш така. Обикновено тези, които използват лафчета от рода "щом и англичаните проговориха английски значи всеки трябва" обикновено само се дуят... JUST LIKE YOU ...сега разбирам, че си момиченце, което до голяма степен обяснява обноските тиПървоначално изпратено от poli26Първоначално изпратено от pmspПървоначално изпратено от poli26Първоначално изпратено от pmspПървоначално изпратено от poli26Първоначално изпратено от pmspПървоначално изпратено от poli26Има я на руски. Ми да научи английски, то срамота, с инвестиции ще се занимава, а един английски не знае.
Виж, първо исках да помогна и не видях, че става въпрос за БГ. Аз лично на БГ нищо интересно за инвестиции не съм срещала.
И всеки ще ти каже, че ако четеш такива книги, е по-добре да ги четеш в оригинал на английски. Пък те и децета вече знаят английски. Вземи се образовай преди да обиждаш хората.
Коментар
-
[quote="pmsp"]Мога да я чета и на английски, използвайки речник все пак, но става по-бавно плюс това предпочитам българския. Пак ти казвам само мога да си представям твоя английски какво представлява щом се изтъкваш така. Обикновено тези, които използват лафчета от рода "щом и англичаните проговориха английски значи всеки трябва" обикновено само се дуят... JUST LIKE YOU ...сега разбирам, че си момиченце, което до голяма степен обяснява обноските тиПървоначално изпратено от poli26Първоначално изпратено от pmspПървоначално изпратено от poli26Първоначално изпратено от pmspПървоначално изпратено от poli26Първоначално изпратено от pmspПървоначално изпратено от poli26Има я на руски. Ми да научи английски, то срамота, с инвестиции ще се занимава, а един английски не знае.
Хе-хе, по-добре чети с речник така ще научиш повече. В българския вариант може да има допуснати неточности.
А ти за моя английски не се тревожи. Достатъчно ми е, че по цял ден го говоря, а и съм комплектована и с немски, така че езиците не са ми проблем.
Коментар
-
Мога да я чета и на английски, използвайки речник все пак, но става по-бавно плюс това предпочитам българския. Пак ти казвам само мога да си представям твоя английски какво представлява щом се изтъкваш така. Обикновено тези, които използват лафчета от рода "щом и англичаните проговориха английски значи всеки трябва" обикновено само се дуят... JUST LIKE YOU ...сега разбирам, че си момиченце, което до голяма степен обяснява обноските тиПървоначално изпратено от poli26Първоначално изпратено от pmspПървоначално изпратено от poli26Първоначално изпратено от pmspПървоначално изпратено от poli26Първоначално изпратено от pmspПървоначално изпратено от poli26Има я на руски. Ми да научи английски, то срамота, с инвестиции ще се занимава, а един английски не знае.
Коментар
Коментар