znae- nali vseki den jade pancakes with copper
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Финансовa литература
Collapse
X
-
niki5
-
Първоначално изпратено от pmspПървоначално изпратено от poli26Първоначално изпратено от pmspПървоначално изпратено от poli26Първоначално изпратено от pmspПървоначално изпратено от poli26Има я на руски. Ми да научи английски, то срамота, с инвестиции ще се занимава, а един английски не знае.
Виж, първо исках да помогна и не видях, че става въпрос за БГ. Аз лично на БГ нищо интересно за инвестиции не съм срещала.
И всеки ще ти каже, че ако четеш такива книги, е по-добре да ги четеш в оригинал на английски. Пък те и децета вече знаят английски. Вземи се образовай преди да обиждаш хората.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pmspПървоначално изпратено от poli26Първоначално изпратено от pmspПървоначално изпратено от poli26Първоначално изпратено от pmspПървоначално изпратено от poli26Има я на руски. Ми да научи английски, то срамота, с инвестиции ще се занимава, а един английски не знае.
Коментар
-
Първоначално изпратено от poli26Първоначално изпратено от pmspПървоначално изпратено от poli26Първоначално изпратено от pmspПървоначално изпратено от poli26Има я на руски. Ми да научи английски, то срамота, с инвестиции ще се занимава, а един английски не знае.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pmspПървоначално изпратено от poli26Първоначално изпратено от pmspПървоначално изпратено от poli26Има я на руски. Ми да научи английски, то срамота, с инвестиции ще се занимава, а един английски не знае.
Коментар
-
Първоначално изпратено от poli26Първоначално изпратено от pmspПървоначално изпратено от poli26Има я на руски. Ми да научи английски, то срамота, с инвестиции ще се занимава, а един английски не знае.
Коментар
-
ами сайта е: www.boshko.com. виж мненията по-долу.
Абсолютно съм съгласна, че Бошко трябва вече да въведе членски внос))
Първоначално изпратено от SHS"poli26", bihte li dali tochnija link za vaprosnata kniga: "Инвестиции" на Боди, Кейн и Маркъс?
Predvaritelno blagodarja!
Първоначално изпратено от poli26В сайта на Бошко я има
Коментар
-
Първоначално изпратено от poli26В сайта на Бошко я има
а момичето пита за превод на бг
аз лично не съм виждал Инвестициите на български в електронен формат....пък и на български е преведено май само тяхното Второ издание което е отпреди 10 години и май вече не е много актуално
Коментар
Коментар