If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
хахахахаха нещо е бъгнало веднъж но в този учебник няма CD. може би се бъркаш с финансов анализ на А. Захариев. в него има доста полезно CD
останал съм с впечатление, че е с CD май защото беше запечатан
един скромен съвет - не си вземай преподавателите на сериозно нищо особено полезно няма
чети на английски
в сайта на boshko има няколко академии
Е стига де. Това, че ОТЦК и Биовет не излезнаха, не значи че учебника не си заслужава.
Браво Коле, почти ми отгатна мислите. Признавам, че не съм го заглеждал тоя инструмент /учебника/ обаче по принцип съм си фен на големата случайност нещо както Martingale е фен на дифузията и разни правила верно може да са полезни в немалка част от времето, нооо ... все идва един случаен миг когато се омазва работата
Признавам също, че не е лошо да се огледа по-детайлно въпросния инструмент /малко минути за реклама /
/п.с. но и чуда се, как да го оценяваме фактора мажоритар, като стана дума за Биовета и ОЦК, щото на теория сметките може да излизат, но реалния акционер изпада в нуждата да стане дългосрочен е все пак понеже сме твърде млада борса, може да се допусне че е нормално и да видим отклонения, - да загладим положението все пак /
Коментар
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от Слънчев вятър
давам най-много 40.
Е стига де. Това, че ОТЦК и Биовет не излезнаха, не значи че учебника не си заслужава.
А случайно някой да има в електронен вариант учебника на Пламен Пътев "Управление на портфейла", издаден от Абагар през 1996г?
Предполагам, че тук има негови възпитаници от Свищов. Ако имате и лекции по този предмет от него, бих се зарадвала и на тях.
Вече излезе новият учебник на П.Пътев и Н.Канарян "Управление на портфейла" 2008г.
Пич, верно ли е излязъл?
Различава ли се по нещо от стария?
Ami 100% shte se razlichava. Nai-malkoto shte vkarat opita im nauchen ot prakikata v poslednite godini.
А случайно някой да има в електронен вариант учебника на Пламен Пътев "Управление на портфейла", издаден от Абагар през 1996г?
Предполагам, че тук има негови възпитаници от Свищов. Ако имате и лекции по този предмет от него, бих се зарадвала и на тях.
Вече излезе новият учебник на П.Пътев и Н.Канарян "Управление на портфейла" 2008г.
Пич, верно ли е излязъл?
Различава ли се по нещо от стария?
Ami 100% shte se razlichava. Nai-malkoto shte vkarat opita im nauchen ot prakikata v poslednite godini.
Отговорих ти на съобщението. И поне знам, че няма да се налага да ти го превеждам. Странно, не знам, защо и аз си мислех, че си жена.
Освен, че съм жена, съм и Скорпион. Заложено ми е
ами нали си момиченце... надявам се да нямаш.. аз прописах и на твоя втори майчин език, а ти не ми отговаряш ..нещо ако не си разбрала да превеждам а Поли?
Освен да се занимавам с глупостите ти, си имам и работа. Но явно имаш напредък,продължавай така. Лек ден от мен.
Коментар