IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Финансовa литература

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от atb
    хахахахаха нещо е бъгнало веднъж но в този учебник няма CD. може би се бъркаш с финансов анализ на А. Захариев. в него има доста полезно CD
    останал съм с впечатление, че е с CD май защото беше запечатан
    един скромен съвет - не си вземай преподавателите на сериозно нищо особено полезно няма
    чети на английски
    в сайта на boshko има няколко академии
    Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• хахахахаха нещо е бъгнало веднъж но в този учебник няма CD. може би се бъркаш с финансов анализ на А. Захариев. в него има доста полезно CD

Коментар

• 2 пъти ли го купи? всъщност къде го намери?
        доволен ли си от СD-то?
        Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Аз учебника си го купих за 80лв. и да ви кажа има достатъчно неща за една стабилна основа.

Коментар

• Аз учебника си го купих за 80лв. и да ви кажа има достатъчно неща за една стабилна основа.

Коментар

• Учебникът верно е полезен- с толкова дебела книга на другите им изглеждаш много учен

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
                Първоначално изпратено от Слънчев вятър
                давам най-много 40.
                Е стига де. Това, че ОТЦК и Биовет не излезнаха, не значи че учебника не си заслужава.
                Браво Коле, почти ми отгатна мислите. Признавам, че не съм го заглеждал тоя инструмент /учебника/ обаче по принцип съм си фен на големата случайност нещо както Martingale е фен на дифузията и разни правила верно може да са полезни в немалка част от времето, нооо ... все идва един случаен миг когато се омазва работата
                Признавам също, че не е лошо да се огледа по-детайлно въпросния инструмент /малко минути за реклама /
                /п.с. но и чуда се, как да го оценяваме фактора мажоритар, като стана дума за Биовета и ОЦК, щото на теория сметките може да излизат, но реалния акционер изпада в нуждата да стане дългосрочен е все пак понеже сме твърде млада борса, може да се допусне че е нормално и да видим отклонения, - да загладим положението все пак /

Коментар

• Първоначално изпратено от Слънчев вятър
                  давам най-много 40.
                  Е стига де. Това, че ОТЦК и Биовет не излезнаха, не значи че учебника не си заслужава.

Коментар

• давам му най-много 40.

Коментар

• Първоначално изпратено от BWNNR
                      Първоначално изпратено от Nikola
                      Първоначално изпратено от kubrat
                      Първоначално изпратено от Кака Дечка
                      Първоначално изпратено от tdinev
                      Първоначално изпратено от Lara
                      А случайно някой да има в електронен вариант учебника на Пламен Пътев "Управление на портфейла", издаден от Абагар през 1996г?
                      Предполагам, че тук има негови възпитаници от Свищов. Ако имате и лекции по този предмет от него, бих се зарадвала и на тях.
                      Вече излезе новият учебник на П.Пътев и Н.Канарян "Управление на портфейла" 2008г.
                      Пич, верно ли е излязъл?
                      Различава ли се по нещо от стария?
                      Ami 100% shte se razlichava. Nai-malkoto shte vkarat opita im nauchen ot prakikata v poslednite godini.
                      цена ???
                      85 в национална валута.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
                        Първоначално изпратено от kubrat
                        Първоначално изпратено от Кака Дечка
                        Първоначално изпратено от tdinev
                        Първоначално изпратено от Lara
                        А случайно някой да има в електронен вариант учебника на Пламен Пътев "Управление на портфейла", издаден от Абагар през 1996г?
                        Предполагам, че тук има негови възпитаници от Свищов. Ако имате и лекции по този предмет от него, бих се зарадвала и на тях.
                        Вече излезе новият учебник на П.Пътев и Н.Канарян "Управление на портфейла" 2008г.
                        Пич, верно ли е излязъл?
                        Различава ли се по нещо от стария?
                        Ami 100% shte se razlichava. Nai-malkoto shte vkarat opita im nauchen ot prakikata v poslednite godini.
                        цена ???

Коментар

• Знаете ли къде в интернет мога да намеря чебник Active Accounting: Janet Brammer, David Cox?

Коментар

• Първоначално изпратено от pmsp
                            ето това е жена ...дръзка и рязка
                            Отговорих ти на съобщението. И поне знам, че няма да се налага да ти го превеждам. Странно, не знам, защо и аз си мислех, че си жена.
                            Освен, че съм жена, съм и Скорпион. Заложено ми е

Коментар

• ето това е жена ...дръзка и рязка

Коментар

• Първоначално изпратено от pmsp
                                ами нали си момиченце... надявам се да нямаш.. аз прописах и на твоя втори майчин език, а ти не ми отговаряш ..нещо ако не си разбрала да превеждам а Поли?
                                Освен да се занимавам с глупостите ти, си имам и работа. Но явно имаш напредък,продължавай така. Лек ден от мен.

Коментар

Working...
                                X