Първоначално изпратено от fichiani
Иначе, относно поста ми към liglio, не съм имала умисъл да го обиждам, но виждам че се е засегнал. Но един съвет към него - в нета има всичко, просто трябва да търсиш и ще намериш всичко онова което ти е нужно- литература,експерти, специални инструменти (хаха сетих се за линка който ти бяха дали във форума за валутна търговия)... liglio, забелязвам че живо се интересуваш от Форекс..имам чувството че в него търсиш топлата вода и златното кранче но за съжаление това е занаят който трябва да научиш сам. Тук има много субективизъм - стратегия, която работи за мен , теб може да те вътри; индикаторите, които ползвам аз, за теб може да не вършат никаква работа.
Това, което ще ти донесе най- голям успех, е моментът в който ще можеш да правиш собствени анализи и прогнози, сам да предвиждаш посоката на тренда. И това става с много четене, наистина много. Но най- вече трябва САМОИНИЦИАТИВА а не само да разпитваш из форумите. Желая ти много успехи!
А накрая искам да завърша с това колко си приличат Форекс и Еврофутбол - не си приличат по абсолютно нищо.Между тях база на сравнение няма. Форекс е пазар, който може да се прогнозира. От подготовката на трейдъра зависят и неговите резултати. Еврофутбол - там правиш залагания, което се окачествява с хазарт.
Коментар