IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Финансовa литература

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от fichiani
    Първоначално изпратено от black_lady
    Да, има книги за Форекс на български, не малко. Напъни се малко и ще ги откриеш. Хубав ник си си избрал, напълно ти отива, убедих се след като прочетох някои твои неграмотни постове. За такива като тебе - само Еврофутбол!

По-добре еврофутбол отколкото да ги даваме парите за такива като теб стиснали пилона.
    Давай си парите за каквито искаш жени, слабо ме интересува. Имам си стабилни доходи, не чакам някой да ми даде Интересно е, че си си направил регистрация само за да ме опонираш, явно мъжка солидарност...
    Иначе, относно поста ми към liglio, не съм имала умисъл да го обиждам, но виждам че се е засегнал. Но един съвет към него - в нета има всичко, просто трябва да търсиш и ще намериш всичко онова което ти е нужно- литература,експерти, специални инструменти (хаха сетих се за линка който ти бяха дали във форума за валутна търговия)... liglio, забелязвам че живо се интересуваш от Форекс..имам чувството че в него търсиш топлата вода и златното кранче но за съжаление това е занаят който трябва да научиш сам. Тук има много субективизъм - стратегия, която работи за мен , теб може да те вътри; индикаторите, които ползвам аз, за теб може да не вършат никаква работа.
    Това, което ще ти донесе най- голям успех, е моментът в който ще можеш да правиш собствени анализи и прогнози, сам да предвиждаш посоката на тренда. И това става с много четене, наистина много. Но най- вече трябва САМОИНИЦИАТИВА а не само да разпитваш из форумите. Желая ти много успехи!
    А накрая искам да завърша с това колко си приличат Форекс и Еврофутбол - не си приличат по абсолютно нищо.Между тях база на сравнение няма. Форекс е пазар, който може да се прогнозира. От подготовката на трейдъра зависят и неговите резултати. Еврофутбол - там правиш залагания, което се окачествява с хазарт.

Коментар

• ник като ник. а иначе всеки коментира, както може-нали идеята е да се обменят мисли. а еврофутбола и форекса си приличат по доста неща. какво си ми набрал не ми е ясно....както и да е, без да се обиждаш, Бошко, имах предвид библиотека на някои университет, нещо по-общо. От достъпа, който ми предоставяш, вече съм се възползвал (мерси за което), но се надявам да намеря още - и в овече икономически области

Коментар

• Първоначално изпратено от black_lady
        Да, има книги за Форекс на български, не малко. Напъни се малко и ще ги откриеш. Хубав ник си си избрал, напълно ти отива, убедих се след като прочетох някои твои неграмотни постове. За такива като тебе - само Еврофутбол!

По-добре еврофутбол отколкото да ги даваме парите за такива като теб стиснали пилона.

Коментар

• Първоначално изпратено от kruzo13
          дали някой знае нещо като онлайн библиотека с икономическа литература? нещо сравнително по-богато като заглавия, и ако достъпа е свободен, ще е супер...мерси предварително
          http://www.boshko.com/Download/eBooks/Finance

Коментар

• дали някой знае нещо като онлайн библиотека с икономическа литература? нещо сравнително по-богато като заглавия, и ако достъпа е свободен, ще е супер...мерси предварително

Коментар

• Първоначално изпратено от black_lady
              Първоначално изпратено от liglioo
              някой може ли да ми каже от къде да си намеря книги за форекс по възможност на български
              булчее не сум виновен че ти е дошъл месечния ....
              и си немала пари за превръзки
              www.prognozibg.net

Коментар

• Първоначално изпратено от liglioo
                някой може ли да ми каже от къде да си намеря книги за форекс по възможност на български

Коментар

• някой може ли да ми каже от къде да си намеря книги за форекс по възможност на български
                  www.prognozibg.net

Коментар

• И какво казва сега литературата - to be or not ?

Коментар

• Първоначално изпратено от dnb
                      boshko, гледай сега как новото поколение сиефейци ще ни изкарат от кризата благодарение на теб :Р
                      Е а дано, само да не стане обратното. :P

Коментар

• boshko, гледай сега как новото поколение сиефейци ще ни изкарат от кризата благодарение на теб :Р

Коментар

• Първоначално изпратено от boshko
                          Намерих всички нива на CFA 2009, включително и practice exams.

Приятно четене.
                          Страхотно, много благодаря. Сега ако някой ми намери и копие от Швесер Кю-банк 2009 за 1-во ниво, ще съм много признателен. Предлагам 50лв. награда за поощрение :-) . Може да ми пишете на лично или на cfa2009@abv. bg . Разбира се ще споделя после копието с Бошкко, за да го качи на сайта си :-)

Коментар

Намерих всички нива на CFA 2009, включително и practice exams.

Приятно четене.
                            Страхотно!!! Брависимо!!!))

Коментар

• Намерих всички нива на CFA 2009, включително и practice exams.

Приятно четене.

Коментар

За заинтересованите съм качил:
                                CFA Level 2 Schweser Practice Exams - Volume 1
                                CFA Level 2 Schweser Practice Exams - Volume 2

Приятно четене.
                                голям си!
                                Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

Working...
                                X