IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Финансовa литература

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• За заинтересованите съм качил:
    CFA Level 2 Schweser Practice Exams - Volume 1
    CFA Level 2 Schweser Practice Exams - Volume 2

Приятно четене.

Коментар

• Анди Стърн

Наскоро прочетох удивителна книга, препоръчвам я и на вас, прекрасна работа.
      Кой спечели петролните войни от Анди Стърн !

Коментар

• Първоначално изпратено от Forix Master
        Намери си друг начин да си изкарваш парите Бошко !!!

След една седмица пак ще влеза в твоят сайт !!!

Не искам да съм пророк но може би ще ти направя услуга !!!
        стига досажда

Коментар

• Първоначално изпратено от miro_markoff
          Колеги, има ли някой пълната версия на Book3 от Schweser Study Notes Level 1. В тази от сайта на Boshko липсват 60-70 страници. Иначе за сайта.... ХВАЛА от мен!!!
          Благодарение на един колега от форума, вече разполагам с цялата Book 3.

Коментар

• Първоначално изпратено от Stenlian
            Какво ще кажете за новата книга на Ивайло Груев - Борсата -война или флирт?
            на мен ми се струва интересна въпреки че предимно пишат лудории

Коментар

• Какво ще кажете за новата книга на Ивайло Груев - Борсата -война или флирт?

Коментар

• Първоначално изпратено от miro_markoff
                Колеги, има ли някой пълната версия на Book3 от Schweser Study Notes Level 1. В тази от сайта на Boshko липсват 60-70 страници. Иначе за сайта.... ХВАЛА от мен!!!
                eii v toja forum skoro samo CFAta ste pishat- napravo se zasramih

Коментар

• Колеги, има ли някой пълната версия на Book3 от Schweser Study Notes Level 1. В тази от сайта на Boshko липсват 60-70 страници. Иначе за сайта.... ХВАЛА от мен!!!

Коментар

Една забележка към Boshko.com и неговият собственик!!! Не е коректно да пускаш реклами в сайта си при условие че предлагаш 100% пиратски материали !!!!!!

Не знам дали си писал книга или нещо подобно да видиш колко труд се влага и колко е непочетно дори престъпно да се крадат такива материали !!!

Мисля че трябва да се държим най малкото почтено в ако искаме към нас да се държат така ...Така че махни тези реклами че се дразня много ...последният път когато се подразних беше със сайта на П. Караиванов и пиратското издание на WSJ. след моето гневно писмо до Dow Jones Inc. ПК спря !!!!

Така че те съветвам да ме послушаш!!!! Просто трябва да се научим да се държим адекватно на средата !!!!
                    олигофренията е широко разпространена!

Коментар

• Първоначално изпратено от Marina
                      Първоначално изпратено от boshko
                      Качил съм SchweserPro QBank Level 2 за 2008 и 2009 в съответните папки

Enjoy
                      А Level 3?
                      Ооопс, чак сега видях, че си качил и L3 '08. Страхотен си!!! Мегаблагодарности!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караивaнoв
                        Първоначално изпратено от Forix Master
                        Една забележка към Boshko.com и неговият собственик!!! Не е коректно да пускаш реклами в сайта си при условие че предлагаш 100% пиратски материали !!!!!!

Не знам дали си писал книга или нещо подобно да видиш колко труд се влага и колко е непочетно дори престъпно да се крадат такива материали !!!

Мисля че трябва да се държим най малкото почтено в ако искаме към нас да се държат така ...Така че махни тези реклами че се дразня много ...последният път когато се подразних беше със сайта на П. Караиванов и пиратското издание на WSJ. след моето гневно писмо до Dow Jones Inc. ПК спря !!!!
                        Така че те съветвам да ме послушаш!!!! Просто трябва да се научим да се държим адекватно на средата !!!!
                        Абе ти нормален ли си? Вил писал гневно до WSJ и било спряно издаването му на български??? Ти имаш ли и най малка връзка с главния си мозък? Спрях го защото налях 40 000 лв. а нямаше нито един ракламодател ! Представяш ли си що за рекламодатели има в БГ ? В БГ медии могат да лъжат безнаказано и да предлагат "супер" прИмоции,но в WSJ този номер не върви. А колкото и да не ми се искаше да спра издаването на WSJ просто се налага - не съм идиот да губя пари само за чест и слава. Така,че внимавай като се изказваш неподготвен.
                        oсвен да го осъдиш за 40 000 лв.

не мога да повярвам на очите си, че има недоволни от сайта на boshko
                        Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

Абе ти нормален ли си? Вил писал гневно до WSJ и било спряно издаването му на български??? Ти имаш ли и най малка връзка с главния си мозък? Спрях го защото налях 40 000 лв. а нямаше нито един ракламодател ! Представяш ли си що за рекламодатели има в БГ ? В БГ медии могат да лъжат безнаказано и да предлагат "супер" прИмоции,но в WSJ този номер не върви. А колкото и да не ми се искаше да спра издаването на WSJ просто се налага - не съм идиот да губя пари само за чест и слава. Така,че внимавай като се изказваш неподготвен.

Коментар

Така че те съветвам да ме послушаш!!!!
                            Просто трябва да се научим да се държим адекватно на средата !!!!
                            ... изключително лошо впечатление парави тона на поста ви!!!
                            ... ако имате правомощия да защитавате нечии авторски права - просто си свършете работата!!!
                            ... ако ли не ->

"... you should please go sodomize yourself...
                            ....
                            Go fuck yourself."

"...moron..."

Коментар

• Първоначално изпратено от boshko
                              Forix Master, напълно съм съгласен с теб.

Много си задавал въпроса, защо в крайна сметка правя всичко това? За пари?
                              Та аз едвам си поктирам разходите, а в същото време поемам не малък риск.

Един ден ще ми писне и няма да има повече www.boshko.com/download и това е.

Поздрави
                              Божко не обръщай внимание на разни тъпаци(които са еденици).Целия форум те уважава за това което правиш.Знанието е на всички,тези които го разпространяват са неговия авангард...
                              Слава Великому Сталину!

Коментар

• Първоначално изпратено от boshko
                                Качил съм SchweserPro QBank Level 2 за 2008 и 2009 в съответните папки

Enjoy
                                А Level 3?

Коментар

Working...
                                X