IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Финансовa литература

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Страхотен си!!
    Първоначално изпратено от boshko
    Първоначално изпратено от bobsan83
    Здравейте,

Търся следната книга Six Thinking Hats - Edward de Bono.
    Ако някой я има на PDF или оригинал нека ми пише
    http://www.boshko.com/Download/eBooks/Psychology
    Edward de Bono - Six Thinking Hats.pdf

Приятно четене.

Коментар

• Първоначално изпратено от bobsan83
      Здравейте,

http://www.boshko.com/Download/eBooks/Psychology
      Edward de Bono - Six Thinking Hats.pdf

Приятно четене.

Коментар

• Здравейте,

Коментар

• Търся Инвестиции (Боди) на български

Здравейте,

търся Инвестиции (Боди) на български език, на приемлива цена.

Контакти на ЛС или tzigarova@gmail.com

Коментар

• Първоначално изпратено от boshko
            Първоначално изпратено от darck_light
            Здравей Boshko! вероятно аз съм поредният който ще те пита защо не ти работи сайта? Временно ли е спрян и ще работи ли за в бъдеще. Мерси!
            След бурята вчера има малко поражения, но се надявам по обяд всичко да е наред.
            Boshko.com вече работи.
            евалата и на Бошко и на Бошко.ком.

Коментар

Първоначално изпратено от darck_light
              Здравей Boshko! вероятно аз съм поредният който ще те пита защо не ти работи сайта? Временно ли е спрян и ще работи ли за в бъдеще. Мерси!
              Boshko.com вече работи.

Коментар

• Първоначално изпратено от darck_light

Коментар

• Здравей Boshko! вероятно аз съм поредният който ще те пита защо не ти работи сайта? Временно ли е спрян и ще работи ли за в бъдеще. Мерси!

Коментар

• Здравейте,
                    Търся Animal Spirits. George A. Akerlof, and Robert J. Shiller. 2009
                    Макар и да не ми звучи много достоверно е хубаво да се запознаеш и с друга гледна точка.

Коментар

• Здравейте,
                      Андре Костолани има ли издадени книги?
                      Ако да можете ли да ми кажете няколко заглавия?

Благодаря!

Коментар

• Бошко ти си Велик. Благодаря за инфото и най -вече че го споделяш с нас : ))))
                        Аз знам, че нищо не знам, но има някои, които и това не знаят

Коментар

• Първоначално изпратено от heliop
                          Boshko, проблем със сайта ти ли има, не се отваря
                          Наистина имаше проблем, но за кратко.

Коментар

• Първоначално изпратено от black_lady
                            Първоначално изпратено от fichiani
                            Първоначално изпратено от black_lady
                            Да, има книги за Форекс на български, не малко. Напъни се малко и ще ги откриеш. Хубав ник си си избрал, напълно ти отива, убедих се след като прочетох някои твои неграмотни постове. За такива като тебе - само Еврофутбол!

По-добре еврофутбол отколкото да ги даваме парите за такива като теб стиснали пилона.
                            Давай си парите за каквито искаш жени, слабо ме интересува. Имам си стабилни доходи, не чакам някой да ми даде Интересно е, че си си направил регистрация само за да ме опонираш, явно мъжка солидарност...
                            Иначе, относно поста ми към liglio, не съм имала умисъл да го обиждам, но виждам че се е засегнал. Но един съвет към него - в нета има всичко, просто трябва да търсиш и ще намериш всичко онова което ти е нужно- литература,експерти, специални инструменти (хаха сетих се за линка който ти бяха дали във форума за валутна търговия)... liglio, забелязвам че живо се интересуваш от Форекс..имам чувството че в него търсиш топлата вода и златното кранче но за съжаление това е занаят който трябва да научиш сам. Тук има много субективизъм - стратегия, която работи за мен , теб може да те вътри; индикаторите, които ползвам аз, за теб може да не вършат никаква работа.
                            Това, което ще ти донесе най- голям успех, е моментът в който ще можеш да правиш собствени анализи и прогнози, сам да предвиждаш посоката на тренда. И това става с много четене, наистина много. Но най- вече трябва САМОИНИЦИАТИВА а не само да разпитваш из форумите. Желая ти много успехи!
                            А накрая искам да завърша с това колко си приличат Форекс и Еврофутбол - не си приличат по абсолютно нищо.Между тях база на сравнение няма. Форекс е пазар, който може да се прогнозира. От подготовката на трейдъра зависят и неговите резултати. Еврофутбол - там правиш залагания, което се окачествява с хазарт.
                            хайде стрига си дрънкала, че ни наду главите.

Коментар

• Първоначално изпратено от heliop
                              Първоначално изпратено от kruzo13
                              дали някой знае нещо като онлайн библиотека с икономическа литература? нещо сравнително по-богато като заглавия, и ако достъпа е свободен, ще е супер...мерси предварително
                              http://www.boshko.com/Download/eBooks/Finance
                              отваря се
                              Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

Първоначално изпратено от kruzo13
                                дали някой знае нещо като онлайн библиотека с икономическа литература? нещо сравнително по-богато като заглавия, и ако достъпа е свободен, ще е супер...мерси предварително
                                http://www.boshko.com/Download/eBooks/Finance

Коментар

Working...
                                X