IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Диалози с ИИ

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от barbaron
    ИИ отговаря на един ЕГГ

------------------
    Използването на локален чатбот има много предимства в сравнение с онлайн чатбот, особено по отношение на конфиденциалността, автономността и ефективността. Ето кои са основните точки на разграничение:

1. Повишена конфиденциалност
    Локалният чатбот работи директно в инфраструктурата на потребителя или компанията, без да изисква връзка с външни сървъри. Това гарантира, че чувствителните потребителски данни остават поверителни и не се споделят с трети страни, за разлика от онлайн чатботовете, които могат да предават информация на отдалечени сървъри за обработка [6][7].
    2. Независимост от интернет
    За разлика от онлайн чатботовете, които изискват стабилна връзка, локалният чатбот може да работи офлайн. Това го прави особено полезен в среди, в които свързаността е ограничена или не съществува, като същевременно се гарантира непрекъсната наличност [6][7].
    3. Намаляване на периодичните разходи
    При локалния чатбот няма абонаментни такси или зависимост от платени облачни услуги. Веднъж инсталиран, той може да се използва без допълнителни разходи, свързани с хостинг или външна обработка [7].
    4. Пълно управление и персонализиране
    Предприятията имат пълен контрол върху работата на местния чатбот, което им позволява да го персонализират изцяло според специфичните си нужди. Това включва възможността за добавяне на персонализирани функционалности или интегриране на чатбота с вътрешни системи без ограничения, наложени от доставчик - трета страна [6][7].
    5. Ефикасност и бързина
    Локалният чатбот обработва заявките директно на устройството или сървъра, където е инсталиран, което значително намалява времето за отговор в сравнение с онлайн решенията, които изискват прехвърляне на данни към отдалечени сървъри [7].
    В обобщение, макар че онлайн чатботовете предлагат лесен достъп и външна поддръжка, локалният чатбот се отличава със способността си да гарантира поверителност, да намалява периодичните разходи и да работи независимо от интернет, като същевременно предлага пълна персонализация.

Citations:
    [1] https://www.webotit.ai/blog/les-avan...onversationnel
    [2] https://trengo.com/fr/blog/ai-chatbot
    [3] https://www.citizencall.fr/les-avant...chatbot-vocal/
    [4] https://www.conversationnel.fr/chatb...aisons-adopter
    [5] https://www.userlike.com/fr/blog/avantages-chatbots
    [6] https://www.zendesk.fr/blog/5-benefi...tomer-service/
    [7] https://contentsquare.com/fr-fr/blog...inconvenients/
    [8] https://trengo.com/fr/blog/benefits-...ng-ai-chatbots
    Май послъгваш. ТИ си "препращал" на някакъв там "ИИ" постове относно себе си и, де факто и де юре, ако ИИ "коментира", той отговаря НА ТЕБ. Иначе яко те е загризал габровеца, признавам. Забавлявате ме двамата с вашите вражди.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Така и не ти прочетох обяснението за ЕГ. Естествен гьотферен или естествен глупак беше?
      Думичката е "гьотВерен", и произлиза от турските "гьот"(г*з) и "вермек"(давам), ще рече "който дава г*з". Ама накъде го изби, Загадка.
      Last edited by Pyramid; 29.01.2025, 18:09.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Така и не ти прочетох обяснението за ЕГ. Естествен гьотферен или естествен глупак беше?
        хахахаха, якооооооооооо+1111111111111111111111

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Деби... Ох, недей. Сакън. Всички НЛО са "извънземни". Няма спор.
          Подобно нещо не съм писал. Само хора без морал приписват на опонентите си неща,които не са казали. За НЛО,за които съм поствал видео твърдя,че са извънземни. Щото съм ги видял с очите си.Някой може да е видял природно явление и да мисли,че е НЛО.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024

Ти остави осъзнаването. Абстрактната мисъл се губи.
            Тя, там и конкретната Е на червено, ако питаш...

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Добре че ме сети, че бях забравил. Не съм поръчвал една - поръчах няколко, и до ден днешен чакам ...
              ...а аз наистина вярвах че, не е напълно невъзможно да проработи. Даже предположих, как точно го прави и т.н.и т.п. Нейсе, и тук се сетих за темата измами, как едни постоянно си сменят имена, сайтове и др. но, упорито рекламират "едно устройство за икономии", дето се бучка в контакта, а то - кондензатор за 2 лв. в кутийка за 5ч ст., продават ги масово на наивниците за по 50 лв.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                Все забравяте, че темата е за ИИ а не за ЕГ
                За ЕГ има няколко други теми

Коментар

Малко офтопик но, сега се сетих и рекох да попитам Матеев за едно нещо:
                  Преди време - ставаше дума за студения ядрен синтез - той спомена че даже, си е поръчал една вечна лампа от проф.Роси, единия от изследователите с претенции, че са създали малък реактор, дето работел по този принцип.
                  Та, да попитам, какво стана с лампата, получи ли я, изпробва ли я, работи ли?
                  Добре че ме сети, че бях забравил. Не съм поръчвал една - поръчах няколко, и до ден днешен чакам ...

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Ами с бог разговарят изкукалите бабички. Ти си на тяхното ниво.
                    И да разбирам от НЛО в смисъл, че като видя такова знам,че е дело на извънземна цивилизация. А как точно е устроено не се наемам да кажа.
                    Деби... Ох, недей. Сакън. Всички НЛО са "извънземни". Няма спор.

Коментар

Аз знам,.защо на теб не говори: Недостатъчен капацитет за осъзнаване.
                      Иначе, "разбираш от НЛО"..
                      Ами с бог разговарят изкукалите бабички. Ти си на тяхното ниво.
                      И да разбирам от НЛО в смисъл, че като видя такова знам,че е дело на извънземна цивилизация. А как точно е устроено не се наемам да кажа.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                        Все забравяте, че темата е за ИИ а не за ЕГ
                        Там си кмаме РодЕн Лидер, Вергилчо.

Коментар

• Малко офтопик но, сега се сетих и рекох да попитам Матеев за едно нещо:
                          Преди време - ставаше дума за студения ядрен синтез - той спомена че даже, си е поръчал една вечна лампа от проф.Роси, единия от изследователите с претенции, че са създали малък реактор, дето работел по този принцип.
                          Та, да попитам, какво стана с лампата, получи ли я, изпробва ли я, работи ли?

Коментар

• Все забравяте, че темата е за ИИ а не за ЕГ

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
                              Не,признак на шизофрения са.
                              Аз знам,.защо на теб не говори: Недостатъчен капацитет за осъзнаване.
                              Иначе, "разбираш от НЛО"..

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron
                                По-страшното е, че такива глупави идеи могат да се родят само в една полупразна човешка глава
                                Барби е велик - сам си обучава собствени ИИ, няколко на брой. Да беше казал, че е Наполеон и Хитлер едновременно, по-малко щях да се смея.

Коментар

Working...
                                X