Хайде погледни 30-40 постинга назад да прочетеш още веднъж какво написах за твоята новина от Мерцесес. Написах истината, базирайки се на огромния ми опит с фотовоптаични модули и централи. Ти веднага започна да ме обиждаш, започна да се подиграваш и изсипа словесна ИИ диария поне 20 постинга, един от друг по-грешнии по-тъпи и със сбъркани сметки. И във всеки един такъв постинг ме обиждаше и ми се подиграваше, а ти беше човека, на който всички трябва да се подиграват.
Започнах постепенно да обяснявам , белким да ме разбереш И ти не можа да ме разбереш, но твоя ИИ ме разбра и започна да се отмята от сметките си. Нещо повече - самообучи се от моите постинги и започна да приказва същото, все едно е негова мисъл или негова сметка. Ти обаче продължи да ме обиждаш и да се подиграваш.
Започнах постепенно да обяснявам , белким да ме разбереш И ти не можа да ме разбереш, но твоя ИИ ме разбра и започна да се отмята от сметките си. Нещо повече - самообучи се от моите постинги и започна да приказва същото, все едно е негова мисъл или негова сметка. Ти обаче продължи да ме обиждаш и да се подиграваш.
Коментар