IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Академия за инвестиции на looser

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Click image for larger version

Name:	coinflip.jpg
Views:	1
Size:	70.7 КБ
ID:	3174160

не изкарах за бира, ама мисля програмта те спира като стигнеш около 250, на мен ми оставаха още няколко залога

Last edited by ceneto; 28.02.2017, 10:41.
    “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• Click image for larger version

Name:	result.jpg
Views:	1
Size:	43.8 КБ
ID:	3174107

Да дам пример както се казва. Има доста допирни точки играта с търговията на борсата и ще се радвам да споделите и каква стратегия използвате.
      Last edited by Mr.Profit; 27.02.2017, 23:07.
      Keep going ...

Коментар

• http://coinflipbet.herokuapp.com

Това е сайт, където провеждат един много интересен експеримент. Дават ви възможност за 30 минути да залагате на ези или тура започвайки от 25$ и ако сте били от първите 100 човека ви дават всичко, което изкарате отгоре с лимит до 250$. Има и един жокер. Вероятността да е ези (head) е 60%, а за тура (tail) 40%. С тези условия има едни оптимални параметри, с които в 95% от случаите ще достигнете 250$ за по-малко от 30 минути.

Ще почерпя бира всеки, който постне скрийншот на резултат по-висок от 250$ тук

След като натиснете accept има 4 полета, които трябва да попълните за да минете към играта. Не е задължително да въвеждате истинските.
        Keep going ...

Коментар

• Другата седмица ще напиша как ги виждам нещата при метода на дисконтираните парични потоци. Както добре знаете написаното не е препоръка за търговия, а мои лични виждания!
          Keep going ...

Коментар

• За да не подведа някой ще допълня, че нетната стойност на активите е част от изчислението на справедливата цена на акцията, и там влизат най-често нетната стойност на активите, цената определена по метода на дисконтираните парични потоци, цени на множители на дружества аналози ако има такива и цена на затваряне в последната сесия на търговия на дружеството. На всяка една от тези се дава различно тегло, като до момента не съм срещал нетна стойност на активите с по-малко тегло от 25%.
            Keep going ...

Коментар

• При Доверие Обединен Холдинг е много интересно и за мен това е една от най-атрактивните акции на БФБ за търговия. Нетната стойност на активите се пада 4.113 лв/акция по данни от последния консолидиран отчет. Това е важно защото тази стойност се използва за изчисляване на справедливата стойност на акцията при евентуално търгово предложение от страна на Софарма. Другата седмица обещава да е много интересена.

Бъдете здрави и успех!
              Last edited by Mr.Profit; 14.04.2017, 14:20.
              Keep going ...

Коментар

• Ударен стоп на 1.2526 и каса на 1/3 от позицията +110 пипа. Тя ми гарантира, че дори и при ударен стоп на останалите 2/3 няма да съм на загуба.
                Keep going ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr.Profit
                  покупка на паунд/долар 1.2416, стоп 1.2290, риск 1%
                  слагам стоп на 1/3 от позицията на 1.2426 (+110 пипа), като в момента е 1.2545 и местя стопа на останалите 2/3 на 1.2370
                  Keep going ...

Коментар

• Покупки на Доверие Обединен Холдинг на 1.559 и 1.56
                    Keep going ...

Коментар

• покупка на паунд/долар 1.2416, стоп 1.2290, риск 1%
                      Keep going ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнение
                        Доверие Обединен Холдинг

Показаха зъби продавачите и в момента подкрепите ги виждам на 1.40 и 1.20. Там се включвам и аз.
                        Това е от онези позиции дето са тука има тука нема
                        Bulls on BSE

Коментар

• Доверие Обединен Холдинг

Показаха зъби продавачите и в момента подкрепите ги виждам на 1.40 и 1.20. Там се включвам и аз.
                          Keep going ...

Коментар

• линкът не е този, който дадох. Ето графиката в по-голям размер https://charts.mql5.com/14/86/dovuhl...ts-finance.png
                            Keep going ...

Коментар

• Така виждам движението при Доверие Обединен Холдинг към момента. Продавачите са се позиционирали около 1.60, а към момента купувачите са в долната част на консолидацията. Да видим кой ще надделее...

Keep going ...

Коментар

• Продажба на nzd/usd 0.7205, stop 0.7520, risk 3%
                                Keep going ...

Коментар

Working...
                                X