не изкарах за бира, ама мисля програмта те спира като стигнеш около 250, на мен ми оставаха още няколко залога
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Академия за инвестиции на looser
Collapse
X
-
http://coinflipbet.herokuapp.com
Това е сайт, където провеждат един много интересен експеримент. Дават ви възможност за 30 минути да залагате на ези или тура започвайки от 25$ и ако сте били от първите 100 човека ви дават всичко, което изкарате отгоре с лимит до 250$. Има и един жокер. Вероятността да е ези (head) е 60%, а за тура (tail) 40%. С тези условия има едни оптимални параметри, с които в 95% от случаите ще достигнете 250$ за по-малко от 30 минути.
Ще почерпя бира всеки, който постне скрийншот на резултат по-висок от 250$ тук
След като натиснете accept има 4 полета, които трябва да попълните за да минете към играта. Не е задължително да въвеждате истинските.Keep going ...
Коментар
-
За да не подведа някой ще допълня, че нетната стойност на активите е част от изчислението на справедливата цена на акцията, и там влизат най-често нетната стойност на активите, цената определена по метода на дисконтираните парични потоци, цени на множители на дружества аналози ако има такива и цена на затваряне в последната сесия на търговия на дружеството. На всяка една от тези се дава различно тегло, като до момента не съм срещал нетна стойност на активите с по-малко тегло от 25%.Keep going ...
Коментар
-
При Доверие Обединен Холдинг е много интересно и за мен това е една от най-атрактивните акции на БФБ за търговия. Нетната стойност на активите се пада 4.113 лв/акция по данни от последния консолидиран отчет. Това е важно защото тази стойност се използва за изчисляване на справедливата стойност на акцията при евентуално търгово предложение от страна на Софарма. Другата седмица обещава да е много интересена.
Бъдете здрави и успех!Last edited by Mr.Profit; 14.04.2017, 14:20.Keep going ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнениеДоверие Обединен Холдинг
Показаха зъби продавачите и в момента подкрепите ги виждам на 1.40 и 1.20. Там се включвам и аз.Bulls on BSE
Коментар
-
линкът не е този, който дадох. Ето графиката в по-голям размер https://charts.mql5.com/14/86/dovuhl...ts-finance.pngKeep going ...
Коментар
Коментар