IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Академия за инвестиции на looser

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Направена покупка. Пиша след като я направя.
    Keep going ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнение
      покупка на компенсаторни записи на 0.20
      Питаш или го направи вече- аз добавих на 0,203.

Коментар

• покупка на компенсаторни записи на 0.20
        Keep going ...

Коментар

Покупка на Доверие Обединен Холдинг на 1.111. Мисловен стоп на позицията под 1.000 лв като падането под това ниво ще предизвика повторен анализ на позицията с постъпилата нова информация.
          До момента се задържахме над стопа ми и това разчитам като отговор от Оня Горе, че е по-вероятно да съм на прав път и мога да пробвам да бъда и по-агресивен. Една хипотеза се върти в главата ми от известно време и след първото потвърждение ще и дам гласност. Тя е, че може да видим цени над 2 лева до март месец включително. Събитията от днес може да са спусъка и катализатора на следващата вълна, която евентуално да ни отведе там. Да видим...

Написаното е просто една хипотеза, която бих искал да се случи защото имам акции и не е препоръка за търговия!
          Keep going ...

Коментар

Покупка на Доверие Обединен Холдинг на 1.111. Мисловен стоп на позицията под 1.000 лв като падането под това ниво ще предизвика повторен анализ на позицията с постъпилата нова информация.

Longin, добре съм, в милата ни родина
            Винаги адмирирам тези постове, черно на бяло се излага информацията, няма виртуални покупко/продажби на дъна/върхове и излишни хвалби в последствие.

Успех!

Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
            Last edited by k.o.; 29.12.2016, 02:50.
            Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

Коментар

• http://www.investor.bg/ikonomika-i-p...rusiia-231098/

Според Радев България ще остане проевропейски настроена, но "ние не сме доволни от Европа на две скорости". Като президент той ще предприеме усилия за справяне с хроничните проблеми на страната с корупцията, и изтъкна успехите на Румъния в тази насока.

"Както направих при създаването на тренировъчен модел за нашите военновъздушни сили, искам да проуча, анализирам и разработя най-добрите решения", категоричен е Радев.

"Ще проуча не само опита на Румъния, а и на други европейски страни . . . Ще разработим наистина добър модел", обещава той.

Да смея ли да се надявам... дела трябват, а не думи е казал Апостола, но този българин е доказал, че не говори празни приказки. Да видим...

Бъдете здрави и успех!

П.С. Върховенствето на закона е основен стълб в капиталовия пазар!
              Keep going ...

Коментар

• Покупка на Доверие Обединен Холдинг на 1.111. Мисловен стоп на позицията под 1.000 лв като падането под това ниво ще предизвика повторен анализ на позицията с постъпилата нова информация.

Longin, добре съм, в милата ни родина
                Keep going ...

Коментар

• ъп?
                  м-р Профит , надявам се да си добре, някъде по света?
                  "the trend is your friend until the end..."

Коментар

покупка на ЦКБ 1.09. стоп на 0.99
                    Затворих тази позиция, затворих и всичко в Зърнени Храни и намалих наполовина позицията си в Химимпорт. Редуцирах значително риска на групата в портфейла ми.
                    Keep going ...

Коментар

в темета за валутната търговия пуснах и сделка на форекс пазара... покупка на евро/франк 1.2015, стоп 1.1965
                      Удвоявам позицията с покупка на същото количество на 1.2039 и местя стопа на 1.2005
                      Keep going ...

Коментар

• https://www.facebook.com/video.php?v=348814451798291
                        Keep going ...

Коментар

• Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнение
                          Сам си си направил ETF? 50 бройки от всичко?
                          и от кога емитентите в софикс са с равно тегло в индекса?

Коментар

...Батя, с голям мерак Работя върху един проект и ако ти отговоря на въпроса означава да се лиша от конкурентно предимство... който търси - намира
                            Сам си си направил ETF? 50 бройки от всичко?

Коментар

• По случай минаването на 100 000 преглеждания на темата

Бъдете здрави и успех!
                              Keep going ...

Коментар

• Задържането на Софикс над 535 възприемам като силен позитивен сигнал. Безсилието на продавачите да го закарат дотам в един момент ще доведе до нов възходящ импулс си мисля
                                Keep going ...

Коментар

Working...
                                X