Направена покупка. Пиша след като я направя.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Академия за инвестиции на looser
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнениепокупка на компенсаторни записи на 0.20
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнениеПокупка на Доверие Обединен Холдинг на 1.111. Мисловен стоп на позицията под 1.000 лв като падането под това ниво ще предизвика повторен анализ на позицията с постъпилата нова информация.
Написаното е просто една хипотеза, която бих искал да се случи защото имам акции и не е препоръка за търговия!
Keep going ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнениеПокупка на Доверие Обединен Холдинг на 1.111. Мисловен стоп на позицията под 1.000 лв като падането под това ниво ще предизвика повторен анализ на позицията с постъпилата нова информация.
Longin, добре съм, в милата ни родина
Успех!
Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.Last edited by k.o.; 29.12.2016, 02:50.Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
http://www.investor.bg/ikonomika-i-p...rusiia-231098/
Според Радев България ще остане проевропейски настроена, но "ние не сме доволни от Европа на две скорости". Като президент той ще предприеме усилия за справяне с хроничните проблеми на страната с корупцията, и изтъкна успехите на Румъния в тази насока.
"Както направих при създаването на тренировъчен модел за нашите военновъздушни сили, искам да проуча, анализирам и разработя най-добрите решения", категоричен е Радев.
"Ще проуча не само опита на Румъния, а и на други европейски страни . . . Ще разработим наистина добър модел", обещава той.
Да смея ли да се надявам... дела трябват, а не думи е казал Апостола, но този българин е доказал, че не говори празни приказки. Да видим...
Бъдете здрави и успех!
П.С. Върховенствето на закона е основен стълб в капиталовия пазар!Keep going ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнениепокупка на ЦКБ 1.09. стоп на 0.99Keep going ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнениев темета за валутната търговия пуснах и сделка на форекс пазара... покупка на евро/франк 1.2015, стоп 1.1965Keep going ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнениеСам си си направил ETF? 50 бройки от всичко?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнение...Батя, с голям мерак Работя върху един проект и ако ти отговоря на въпроса означава да се лиша от конкурентно предимство... който търси - намира
Коментар
Коментар